-
americká herečka
-
No Hilary je sice ošklivka ale zase je dobrá herečka. nechápu kdo muže napsat že je krásná když má velmi mužské rysy proto i dostává mužské role. ale chlap by z ní byl hezkej to je pravda :)
-
Nejlepší filmy jsou Kluci nepláčou a Milion dolar baby...Poustim se je furt :D :)
-
Viděla jsem j jen v P.S. miluju tě a..... BOMBA!!!! :D
P.S.-miluju jí -
Tak Hillary je skvela herečka, nejvic se mi libila v Million Dollar Baby, P. S. I Love You a Insomnie. Miluji ji a preji jen to nejlepsi *14* *14* *14*
-
P.S. Miluji Tě
za film P.S. Miluji Tě by meli s Gerardem Butlerem oba dostat oskara..:-) byli uzasny oba a o to uzasnejsi to byl film *4* *14* *4* -
Hilary
Opravdu vynikající herečka *4* -
chybí tu jeden pěkný film
Chybí zde film z roku 2007 - Mezi řádky, ve kterém si zahrála po boku Patricka Dempseyho.
Nikol -
Re: Re: Kluci nepláčou
Kde bych sehnal Rudý prach 2004 at nové dvd nebo cokoliv. -
Re: Přes noc třicítkou
proč sis to nenašel trotle *5* -
Re: Přes noc třicítkou
Ne to je Jennifer Garner,je taky dobrá,ale tahle se seknout???Styď se *16* -
Hilary
Hilary je proste NEJ!!! *14* *14* *14* -
Re: Kluci nepláčou
přesně tak... -
Přes noc třicítkou
můžu se zeptat? Nevíte, jestli hrála Hilary ve filmu Přes noc třicítkou? v originále se to jmenovalo snad "13 to 30" nebo tak nějak... dík -
kluci nepláčou
suprový výkon Hilary, je výborná herečka, a má trvalý výkon, skoukněte třeba Million Dollar Baby, já jí ty postavy fakt věřím a to nejen prvoplánově -
Hilary je super
krásná a velmi talentovaná herečka ve filmu PS I Love mě dostale hrála naprosto fantasticky zasloužila by si dalšího Oskara *14* *4* *14* -
Nj
Pekne se nam sem sere reklama *16* -
Chjo
Jasne napises tenhle film a odkaz je na naky po*ebany letame.cz -
Kluci nepláčou
Podle mého názoru,je tenhle film naprosto dokonalý,hlavně kvůli dokonalému hereckému výkonu Hilary. Konečně se ukazuje nepochopený svět těchto žen(lidí). Je to hodně kontroverzní snímek a rozhodně stojí za vidění.