Přejít na výpis diskuzí

Holly Marie Combs

OSOBNOST 31.12.2006 
206 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju carodejky! strasne bych se chtela s piper setkat a mit jeji autogram. chystám se ji napsat o fotku s podpisem. pápuš a pište něco *14*
  • Piperka je nejlepší moje zlatíčko moc bych se s ní chtěla setkat
  • piper

piper (holly marie combs )je nejlepší z čarodějek ! ! !
  • blabla

Čarodějky sou úplně nejlepší seriál!!Piper a Leo´by byli skvělej pár i ve skutečnosti:)Chris je taky krásnej
  • Holly je ta nejlepší herečka, co znám. Je skvělá - krásná, chytrá, umí to. Je skvělou matkou pro Finleyho a skvělou manželkou pro Davida. Má vážně štěstí, že narazil na Holly. Miluju ji, jako herečku. Je prostě SKVĚLÁ a říkám vám, lepší těžko najdete. JE PŘÍMO MAGIC! :)
  • PIPIR JE NEJ

Piper je nej z carozejek jsem fakt jimi posedla kdyz nevidim jeden dil jsem s toho hotova a skoro brecim libi se mi hrozne taky CHRIS a Phoebe CHARMED JSOU NEJ NEJ NEJ..........
  • Holly (Piper) je moje nej kamoska

-
  • mmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllluuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuu PIPI-HOLLYNKU PAC A PUSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hollynka

Je super z seriálu charmed je prostě nej nej nej nej a k Brianovi Krausovi by se hodila i v normálním životě
  • Charmed

Piper Halliwell

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit