-
miluju carodejky! strasne bych se chtela s piper setkat a mit jeji autogram. chystám se ji napsat o fotku s podpisem. pápuš a pište něco *14*
-
Piperka je nejlepší moje zlatíčko moc bych se s ní chtěla setkat
-
piper
piper (holly marie combs )je nejlepší z čarodějek ! ! ! -
blabla
Čarodějky sou úplně nejlepší seriál!!Piper a Leo´by byli skvělej pár i ve skutečnosti:)Chris je taky krásnej -
Holly je ta nejlepí herečka, co znám. Je skvělá - krásná, chytrá, umí to. Je skvělou matkou pro Finleyho a skvělou manelkou pro Davida. Má váně těstí, e narazil na Holly. Miluju ji, jako herečku. Je prostě SKVĚLÁ a říkám vám, lepí těko najdete. JE PŘÍMO MAGIC! :)
-
PIPIR JE NEJ
Piper je nej z carozejek jsem fakt jimi posedla kdyz nevidim jeden dil jsem s toho hotova a skoro brecim libi se mi hrozne taky CHRIS a Phoebe CHARMED JSOU NEJ NEJ NEJ.......... -
Holly (Piper) je moje nej kamoska
- -
mmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllluuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuu PIPI-HOLLYNKU PAC A PUSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hollynka
Je super z seriálu charmed je prostě nej nej nej nej a k Brianovi Krausovi by se hodila i v normálním životě -
Charmed
Piper Halliwell