-
Holly
Ahojte...nemá nekdo kontakt na Holly?Pls! E-mail , icq, skype nebo neco. Kdyžtak mi napište Mejte se *3* -
ach jo!
ach jo čekala jsem že alespon někde budou na úrovni jako my u michaela jacksona!§ máme přes 22000 momentů měli beste něco dělat lidi!! mmchdm Holly je skvělá herečka!! nejvíc mi u ní sedla role Piper v čarodějkách! *4* -
-
Re: ach jo!
OPRAVA: tam má být 22000 komentů ju! -
-
Re: Re: ach jo!
sak je...
-
-
-
andilek
holly marii combs mam moc rada je to pro me andel strazny a je nejlepsi herecka...
piper je starostliva sestra ktera ma sve sestry moc rada a proto ji mam rada a chtela bych moc fotku holly marie combs mocccc -
holly-znamky
*3* chci poslet o podpis holly
nevite nekdo kolik tam mam dat znamek? *4* *3* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: holly-znamky
zeptej se na poste tam ti to reknou *3*
-
-
adresá
Ahoj kdo má adresu na holly at se my ozva na icq:359234455 -
juj
vsetko najlepsie k narodeninkam holly *14* *14* *14* *14* -
-
??
Ty jo tam je pěknej překlep holly marie COMBS?? je to Cobs a k mi nevěří tak ať se koukne kamkoli na net a nebo na seryál čerodějky kerý právě běží na primě !!! *10* *16* -
-
Re: ??
nahodou..kamkoli se kouknu tam je COMBS..tak si tu nevymyslej..!! *13* -
-
Re: Re: ??
souhlasim !
v seriálu by takovej překlep neudělali je to combs *15* -
-
Re: Re: Re: ??
hele neni náhodou comb v překladu hřeben?že by to byla Holly Marie Hřebenová? *1*..nebo comb je taky česat..Takže to může bejt Holly Marie..Česací? *1* ..No nevim *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
jako já vim že je to Holly Marie COMBS ale je to množný číslo od COMB *4*
-
-
-
-
-
Re: juj
pripoju ju se k prani a taky preju vse nej *4* *4* *4* *5*
-
-
holly
nevim co bych dal za to abych sní mohl být alespoň jeden den a nemyslim žádný prasečinky teda pokud by sama nechtěla to bych se pak pro ni obětoval *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *4* *4* -
-
Re: holly
Ty jsi ale nadrženej *1* *1* chlapec -
-
je super
je ssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppp pppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! *14* *3* *3* *4* *4* *4* *4*
-
-
-
lucka99
Holly Marie Combs je pro mně nej nej z charmed mám jí moc ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: lucka99
Jojo já taky... *4* *4*
-
-
holly
já ji miluju *3* *14* -
ahoj
Ahoj myslíte žě se ještě budou dávat v tv čarodějky?