-
Nový fanoušek
Ahoj,jsem nový fanoušek,hele nevíte jak se vkládá to video?řídila jsem se podle instrukcí ale napsalo mi tam,že to nejde *9* -
Piper
Ahojte, Charmedky sú super. Ja mám Holly veľmi rada, veľmi sa mi ale páčila v prvých troch sériách najviac!!! Holly is good... *3* -
Klik
Cawte!Pozrite sa na moj blog o charmed www.charmed-love.blog.cz PA! -
ahoj
Ahoj myslíte žě se ještě budou dávat v tv čarodějky? -
holly
já ji miluju *3* *14* -
juj
vsetko najlepsie k narodeninkam holly *14* *14* *14* *14* -
-
??
Ty jo tam je pěknej překlep holly marie COMBS?? je to Cobs a k mi nevěří tak ať se koukne kamkoli na net a nebo na seryál čerodějky kerý právě běží na primě !!! *10* *16* -
-
Re: ??
nahodou..kamkoli se kouknu tam je COMBS..tak si tu nevymyslej..!! *13* -
-
Re: Re: ??
souhlasim !
v seriálu by takovej překlep neudělali je to combs *15* -
-
Re: Re: Re: ??
hele neni náhodou comb v překladu hřeben?že by to byla Holly Marie Hřebenová? *1*..nebo comb je taky česat..Takže to může bejt Holly Marie..Česací? *1* ..No nevim *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
jako já vim že je to Holly Marie COMBS ale je to množný číslo od COMB *4*
-
-
-
-
-
Re: juj
pripoju ju se k prani a taky preju vse nej *4* *4* *4* *5*
-
-
adresá
Ahoj kdo má adresu na holly at se my ozva na icq:359234455 -
ach jo!
ach jo čekala jsem že alespon někde budou na úrovni jako my u michaela jacksona!§ máme přes 22000 momentů měli beste něco dělat lidi!! mmchdm Holly je skvělá herečka!! nejvíc mi u ní sedla role Piper v čarodějkách! *4* -
-
Re: ach jo!
OPRAVA: tam má být 22000 komentů ju! -
-
Re: Re: ach jo!
sak je...
-
-
-
Holly
Ahojte...nemá nekdo kontakt na Holly?Pls! E-mail , icq, skype nebo neco. Kdyžtak mi napište Mejte se *3* -
Happy Birthday!
Nevěděl jsem,že je tak malá-necelých 160 cm.Menší je snad už jen Danny Devito(Jestli je to pravda).Přesto je hezká a v seriálu čarodějky se mi líbí nejvíc.Navíc má dnes narozeniny(36).Happy Birthday,Mrs.Combs! -
-
Re: Happy Birthday!
taky ji preji vsechno nejlepsi *4*
-