-
film
V sobotu 28.8. hrál ve filmu let fénixe. -
-
Re: film
já jsem se koukala a byl úžasný!!!! jako všude!!! *14* *14* *14* *14* on je prostě nej.....
-
-
H.L.
No nato,že mu je 50 je v dobré kondici.Každý den se učit scénáře a v Americkém přízvuku to dá práci.Skoro vůbec nespat,nejíst a ani nevidět svou rodinu.A on to všechno zvládá s klidem a ktomu si ještě vymýšlí hlášky,píše další knihu atd. To by chtělo nějaké ocenění,nebo spíš dovolenou. *1* *1* *1* -
-
Re: H.L.
To máš pravdu!!! On je šikulka!!! *14* *3*
-
-
...
VÝBORNEJ HEREC *14* *14* *14* *3* A nejen v dr. Houseovi *1* *1* -
hugh!!!
Hugh je prostě boží!!!! je lejlepší herec co znám!!!!! Mám homoc ráda a doufám, že bude dál natačet Dr.House, protože je to super super seriál!!!!!! taky nej.....!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Doktor
Podle mne jeto skvělí herec a hudebník,ta role Dr.se mu velice hodí.sice je trošinku starší ale má nato,čauky lidičky *3* -
je super!
Já vám nevim proč ale mám ho ráda a líbí se mi! *14* *1* -
-
Re: je super!
takže kazdy den se dívám na moje cedecka Dr.House... ja ho nejvic miluju ja ho proste zboznuju je nejlepsi a nevíte jak dopadne v poslednim dile? a proc se libal s cuddyovou? jko to sem este nevidela.. plzz odpovezte mi spis na email Katie.Daggert@seznam.cz díík *7*
-
-
muz se zeleznou maskou
no nejvííc sem se smála když sem ho tam viděla *1* -
.......
http://www.super.cz/super-akce/3300 0-ktere-filmove-hvezdy-jsou-podle-v as-nejpritazlivejsi.html Je to kdyžtak vpravo Skoro dole barevným písmem *1* *1* -
?
On je i sportovec ? Co dělá za sport ? -
-
Re: ?
asi profesionálně provokuje. *1* -
Byl to moc dobrý sportovec,když studoval v Cambridge tak hodně času trávil na vodě - vesloval,v celku 8 hodin denně.Myslím,že byl na 3.místě,když bylo mistrovství juniorů. *4* *4* je to prostě borec !!! *3* -
-
pár Informací
Stejně jako jeho otec, byl i Laurie velký sportovec. Vesloval na střední škole i na univerzitě. V roce 1977 se stal juniorským mistrem Anglie a reprezentoval anglický juniorský tým na světovém šampionátu, kde skončil na 4. místě. Později, v roce 1980, také dosáhl ocenění Blue taking part na oxforských a cambridgeských veslařských závodech. Laurie je členem Leander Clubu, jednoho z nejstarších veslařských klubů na světě. Jeden z člunů v Selwynu byl pojmenován „Laurie“ na jeho počest.
Kvůli onemocnění infekční mononukleózou byl nucen zanechat veslování
-
-
Byl sportovec kvůli nějaký infekci přestala le tet newim ten sport
-
-
...
vsechno nej nej nej k narozeninam !!!:)