-
Re: Re: Re: MŮJ ZLATÝ HOUSE:)
*1* *1* jé já se dneska kouknu na Dr.House protože mi ho baička na točila na kazaetu tak já se nejdřív musim na učit blééééé a pak až Housík *1* *1* -
Re: Re: MŮJ ZLATÝ HOUSE:)
Jo jo, proleju potoky slz *4* Ale házet si to nebudu *13* to bych se pak toho podzimu nemusela dočkat *1* Teď mi bude stačit, pokud přežiju týden (vlastně už necelý) a v úterý ráno....huráááá...si stáhnu nový díl. Ježííííš, i to úterý je daleko *9* *1* -
Re: MŮJ ZLATÝ HOUSE:)
hm to jo budu brečet až skončííííííí a čekat až zase na podzim -
MŮJ ZLATÝ HOUSE:)
Andrea: No samo litr *1* To bych si přece nemohla nechat ujít *15* Jen mě mrzí, že už brzo skončí a já se zas nebudu moc dočkat šestky *9* Podzim je daleko *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: 5x21 Saviors
tak to skus *1* *1* a už si viděla patou řadu? -
Re: Re: Re: Re: 5x21 Saviors
A co mu napsat, ať na to hupne se mnou? *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: 5x21 Saviors
tak mu to nějak napíšem at na tu hupnou ne:D -
Re: Re: 5x21 Saviors
Tak to jsem ráda, že nejsem sama *15* Hupněte už na to, prokristapána *1* Teda jestli tu scénu nezmastěj jako v případě Kutnera. To se jim moc nepovedlo *9* -
Re: 5x21 Saviors
ne já sem tady taky *1* -
5x21 Saviors
Díl dobrý, až na Cameron a Chase. Snad se nikoho nedotknu, ale mohli by oba zmizet třeba na konec světa a vůbec by mi nechyběli. A ať už do toho House s Cuddy konečně bouchnou. To jsem snad jediná, co se těší? *1* -
Re: Je skvělej
Moje řeč *1* -
Je skvělej
Co na něj říct,snad že je to naprosto skvělej Pan herec a neumim si představit v roli House někoho jinýho. Navíc je to pořád charismatickej chlap a já ho maximálně žeru. *14* *14* *14* -
pre lili444
samozrejme, ze sa mi paci aj serialova postava Dr. Housea, ale hlavne sa mi paci Hugh Laurie ako chlap. Jasne, ze neviem o nom nic, ale fyzicky sa mi lubi. Takze este viem rozoznat serialovu postavu od ozajstneho cloveka. -
Re: Ahoj
Každý přece někoho obdivuje. Někdo herce, někdo jejich postavy. Ale v každém případě máš právo na svůj názor, to ti nikdo neupře. Ale doporučuju ti, podívat se na záznamy z am. show, kde byl Hugh hostem. Je tam hrozně vtipný a je to zábava i pro toho, kdo není jeho skalní fanda (teda pokud jsi to ještě neviděla) *4* Třeba na marykir.com -
Re: Friends
Jj *1* -
Friends
Přísahala bych, že se Hugh objevil i v jednom díle Přátel. A to konkrétně 4/24 - Rossova svatba (druhá část). *1* -
Ahoj
jo Hugh je opravdu skvělý herec a sexy chlap...bez urážky,ale nezdá se vám alespoň některým,že tu obdivujete SERIÁLOVOU POSTAVU???Pravda,knihu jsem od něj zatim žádnou nečetla a hodlám to napravit...i jinak než ve filmu je Hugh vtipný a má něco do sebe...přesto se nedokážu přinutit,aby to byl můj nej.herec... *3* *4* -
Ahojky
Hugh Laurie je krásný je sexy sežrala bych ho ham *1* -
HUGH
Už to tady bylo řečeno hodněkrát, ovšem chválení Hugha není nikdy dost, že? Je nádherný, úžasný a jeho Greg House je snad nejvíc sexy role, jaká nám kdy proběhla v televizích. Teda aspoň můj názor *3* , který prostě musím houkat pořád do světa, i když s tím už občas někomu lezu na nervy *1* Ale nechat si pro sebe, že ho zbožňuju? To by byl hřích *13* *1* -
Hugh
HUGH LAURIE JE SEXY HUGH LAURIE JE SEXY HUGH LAURIE JE SEXY HUGH LAURIE JE SEXY HUGH LAURIE JE SEXY HUGH LAURIE JE SEXY *14* *14* *14* *14*