Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aannddrreejjkka

andynka

http://cz.youtube.com/watch?v=N-OCR iNJ_dI *1*
  • gunny

První dojem

Hugh Laurie je bůh. Pro postavu Grega House se snad narodil. Bez debaty je tou nejlepší věcí na seriálu. Ne však jedinou dobrou. Schéma jednotlivých epizod se možná trochu opakuje, ale to neznamená, že by seriál nudil. Na to má až moc kvalitní herce a scénáře. Třetí série je navíc velice zajímavá a částečně opouští dřívější šablonu.

*3* *3* *3*
  • gunny

omlouvám se !!!

no jo tak se omlouvám, *9* ale bylo by to super až na ty změny s čechama
    • xxspartankaxx

Re: omlouvám se !!!

Nemusíš se omlouvat a jo bylo by to supeeeeeeer *4*
  • gunny

Česko

ale jo koukni se na tuhle stránku:
    asi se opravdu bude točit v Česku

http://plzenska50.blog.cz /0804/pata-serie-dr-house-se-bude-t ocit-v-cesku
    • terezxd

Re: Česko

božéééééé, dyt už je dávno natočená *9*
    • Re: Česko

a ty si tu delas z lidi prdel, nebo jsi vazne tak dementni. Se koukni na datum ... april *3*
  • gunny

Série ?

Kolik je vlastně sérií ??
    Pátá série se MOŽNÁ bude natáčet v Česku,ale není to jisté.
    No House podepsal smlouvu na dalších 5 let takže asi jen tak ten seriál neskončí.Což je moc moc dobře. *3*
    • Re: Série ?

ty uz to nehul. House se nikdy u nas tocit nebude. Bud si z tebe nekdo vystrelil, nebo trpis halucinacemi. *5*
      • maki11

Re: Re: Série ?

Je to blbost,přece nepojede Hugh až sem,to je blbost!!!
        Bude 7 sérií.
  • aannddrreejjkka

Andynka

ahojík hale koukněte se do filmografie a tam najdete All In tohle a to tam dřív neměl že jo *7*
    • Re: Andynka

Hele, proc ty tady pises pod dvema ruznymi nicky?
      *7*
      • aannddrreejjkka

Re: Re: Andynka

ale moje segra se zapoměla přihlásit na sebe víš:D:D
  • gunny

Konec

Nejhorší bude až skončí Dr.House.
    V mnoha filmech nehraje tak nevím,nevím.
    Ten seriál je fakt super,kdyby byl tak nekonečnej. *3*
    • wendus92

Re: Konec

Zatím se toho nemusíme bát :) Hugh se upsal na další 3 nebo dokonce 4 série, což jsou další tři roky :) *14*
    • Re: Konec

Přesně tak, taky se toho bojím. Budu dost smutná *9* ..Je to moooc nádhernej seriál *1*
  • kyra123

House

Tady někdo neumí počítat....je mu 49...chtělo by si to zopakovat první třídu no radši i tu druhou že?
    • aannddrreejjkka

Re: House

jo tak je mu 49nooooooo jsem se přepočetla aby si se taky neposrala nerváku
      • kyra123

Re: Re: House

to fakt o něčem vypovídá když se na něco zeptáš a když ti někdo odpoví tak seš na něj sprostá.....já nechci urážet a ani to nemám zapotřebí ale příště by ses teda neměla na nic ptát
        • xxspartankaxx

Re: Re: Re: House

A vi ste snad sprostý nebili?
          • kyra123

Re: Re: Re: Re: House

Jenže já tě tím vůbec nechtěla urážet...já jen tak někoho neurážím, to jen když si to fakt zaslouží....možná sis to jen špatně vyložila..ale jestli se tě to dotklo tak to promin ale nemyslela sem to zle
        • xxspartankaxx

Já nevěděla že jsou tady takoví,protože já jsem se v klidu ptala a oni mě hned uráželi tak proč bych je taky nemohla oni si začali a ty ještě víc *8*
      • Re: Re: House

ty se holka na neco zeptas, a kdyz ti nekdo odpovi tak jsi sprosta *7* *13* zajimave a hlavne smutne
        • xxspartankaxx

hm a kdo je tady sprostej já jsem řekla jenom pravdu a já se stebou fakt nechci hádat fakt ne ahoj
  • aannddrreejjkka

Verča

Ty jo a tet fakt je mu 49 nebo 50 nebo 52?Protože já jsem si to vypočítala a mě vyšlo 52 jako a tet fakt teda newim:DJinak se narodil 11.června 1959:Dtakže já newim ale myslim si že 52
    • Re: Verča

*15* Až zas budeš přemýšlet o věku(koukám, že naposledy jsi to řešila 6.9.2008) Tak se stačí podívat na hlavní stranu, tam to máš napsaný a nemusíš to počítat. *1*
    • Re: Verča

ehmm. a my uz snad mame rok 2011 ? *16* *7*
  • **SPOILER**

**SPOILER** NEČTĚTE, POKUD SI NECHCETE ZKAZIT PŘEKVAPENÍ!!** *13*

Pokud jste zvědavci a nesledujete 5. sezónu a nevíte věci dopředu.., tak tady je co se stalo a stane.

S Amber nic nebude, protože ta na konci
    4. sezóny zemře. 4. sezóna skončí velmi dramaticky, ale na druhou stranu i příjemně pro příznivce Huddy vztahu, protože v posledním záběru se Cuddy House drží za ruku...v páté sezóně Wilson rezignuje, proč, to psát nebudu a s Housem nebude chtít mít nic společnýho, takže spolu vlastně nebudou asi první čtyři díly 5. série mluvit, ale pak se stane něco, co je dá dohromady - a to bude to smrt Housova otce. Také vše směřuje ke Cuddy/House "Huddy" vztahu a v šestém dílu se políbí. Ne "políbí" jako "políbí", ale opravdu to je romantický polibek, ale zatím se nic víc neudálo. V nejnovějším dílu, co právě vyšel, jsou takové menší náznaky, ale House a vztahy..to je něco...je to dost zajímavý..Pokud jste si to přečetli, vaše chyba *1* *13*
    • Re: **SPOILER**

Ono to zas takové tajemství není, jak to bude dál. Nedočkavci to už vyslídili. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit