Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dr.gregory house

PROSTE JE TO NEJHEZCI CO MUZE BYT ze!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • Dr. Gregory House

Hel lidi, jen tak pro zajmavost, v seriálu Dr. House, byste chtěli aby to Housovi vyšlo s Dr. Allison Cameron nebo s někym jinym ???
    • Re: Dr. Gregory House

Lidi, přemýšlejte...tenhle seriál je o nevrlém, arogantním a cynickém doktorovi...myslíte si, že když se zamiluje a bude mít děcko, bude pořád ještě House Housem??! Ne, nebude a celý seriál půjde do hajzlu, protože bude pěkně nudný...

No ať už to bude jak chce, tak to na 100% bude zajmavý !!!
    • dr

cameron *1* urcite!!!!!!!!!!!! *3*

Ahojky, já bych radši, aby mu to vyšlou s šefovou Dr. Lisou Cady(ovou) a měli spolu dítě, po kterém Dr. Cudy tolik touží. *4* *14* *8*

Ahojky, spíš bych chtěla, aby mu to vyšlo s šéfovou *14* *3* *8* a měly spolu dítě po kterém Dr.Lisou Cady(ová) touží. *3*

s Wilsonem *3*
      • Re: Re: Dr. Gregory House

No tak musim uznat, že máš o Hughovi přehled !!! A taky máš zajmavý názory, to se musí nechat !!! *3* *3* *3*
  • Je fakt báječný,ale House...................?

Viděla jsem s ním pár filmů,ale House,toho jsem si úplně zamilovala.Onehdá jsem se přistihla,že na jakýsi přihlouplý dotaz jsem použila sarkasmus a v zápětí na druhou osobu tak šílenou poznámku,že jsem si to okamžitě uvědomila,jako jednání neadekvátní.Nicméně jsem prošla sekretariátem do své kanceláře a polohlasně jsem si,jako pro sebe pověděla:no,jsem dobrá,žejo....Uvědomila jsem si,že postava Dr House je napsaná báječně a přwesně pro něj.No a zkus nad jeho reakcema chvilku podumat,zjistíš,jak sarkasmus tvoří a pak už je jen chvilka k tomu,aby jej člověk přibral za své a začal Housovatět.Lidi bacha,je to fakt nakažlivý. *7*
    • Re: Je fakt báječný,ale House...................?

No, a já pořád a pořád ne ten sarkasmus chytit...A to jsem sledovala každý díl!!!! jak to děláte??????
    • Re: Je fakt báječný,ale House...................?

No tak to musim souhlasit s Hughem sem viděla pár filmů a seriál Dr. House mě taky nakazil !!! Taky se tak už začínám chovat :))) Je to docela zajmavé !!! Ale jinak je Dr. House The best of serial :D
  • Spendlik na motyla

Ahoj, nevite nahoudou nekdo, kde by se dal sehnat film spendlik na motyla, Hugh Laurie tam hraje strycka 7 lete Marusky, diky.
    • Re: Spendlik na motyla

zrovna ted nekdo prodava divko na ebay:))
      jinak to sehnat nejde, leda ze by to zas nekdy dali u nas v TV.
  • veslaři

ahoj,prosím někdo mi odpovězte,Hugh je členem nějaký nejstarří bandy veslařů ale jak se to jmenuje,tak komunita,dík
    • Re: veslaři

Leander Club - je to jeden z nejstarsich veslarskych klubu na svete, zalozeny roku 1818. (stacilo se kouknout na wikipedii:))
  • DVD

To jo Hugh je suuper, ale škoda že se nikde nedá sehnat jeho DVD bo aspoň ta kazeta !!! *9* *9* *9* *9*
  • Super

hugh je fakt skvely hlavne v dr.houseovi...krasne modre ocka a proste cely pekny *14* *14* *3*
  • film

Ahoj,někde jsem viděla ukázky na novej film s Hughem,ale nevím jak se jmenoval a bohužel ani kde jsem to viděla,možná na vivě nebo na Mtv,to už nevím,tak kby jste někdo věděl tak řekněte,myslím že tam asi měl ženu a staršího syna,ale nejsem si jistá,dík
    • Re: film

Myslím,že ten film by mohl být The night watchman...(možná už ho přejmenovali na Street kings...hodně se o tom mluvilo...)..je to ten nejnovější s H.Lauriem,ale nevím,jestli myslíš(te) tenhle.... *7*
  • Dalsi film!

Přidejte mu tam taky za rok 2004 Let Fénixe (Flight of the Phoenix)-nehral tam jen jeden zaber!:-)... *1*
  • Ahojk, mám prosbu.

Ahojk lidi, taky si myslíte že seriál Dr. House je uplně jeden z nej na světě a že Hugh je taky jeden z nej herců na světě ??? Mám na vás takovou prosbu, nemohl by mi někdo sehnat Dr. House na DVD nebo na kazetě ??? Když tak se ozvětě já bych vám když tak něco taky poslala nebo něco zkusila sehnat !!! Fakt dík budu ráda když se ozvete na můj E-Mail Díky moooc *14* *14* *14*
    • Akatinka

ahoj aj aj by som chcela jeho dvd to sa asi da niekde kupit nemas nahodou jeho knihu??prosim nevies aspon ako sa vola
      • Re: Akatinka

No já bych strašně to DVD nebo i Kazetu chtěla, ale ubec se to nedá sehnat. A o knize taky nic nevim.
    • knihaaaaaaaaaaa

ahoj nevie niekdo kde sa da zohnat jeho kniha??
      • Re: knihaaaaaaaaaaa

jestli myslis tu knihu kterou napsal (gun seller) tak tu mam na compu (ale jenom v angline), jestli ji chces poslat tak se mi ozvi na mail.
      • Re: knihaaaaaaaaaaa

Kniha?? Ja jsem ji cvidela na nete. V knihkupetství Vltava, ale asi jen v angličtine *9* . Tak premyslim, jestli si ji nekoupit?? *3*
        • Re: Re: knihaaaaaaaaaaa

Já jsem si ji tam objednala, ale nějak měli problémy s doručením. Po několika týdnech nic. Tak nevím, jestli ji tam vůbec ještě mají. Objednávku jsem stornovala. Ale hledejte na netu, je tam:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit