Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

...

Všecinko nejlepší... *3* *3* *3*
  • aannddrreejjkka

Hugh Laurie

Přeji všechno nejlepší mém nejoblíbenějšímu herci na světě jménem Hugh Laurie. Přeji Hughovi hodně zdraví, lásky, štěstí prostě aby se měl na světě co nejlépe. Vždycky bude pohledný muž! A navždy bude v mém srdíčku nikdy na Hugha nezapomenu NIKDY.! *14*
  • allisonc

narozeniny

I když vím, že si tohle Hugh těžko přečte, tak mu alespoň takhle přeji všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spoustu dalších skvělých dílů House ve kterých nás určitě nezklame. Děkuju za jeho kariéru!
  • Vše nejlepší!!!

Přeji všechno nejlepší k narozeninám!!! *4*
  • mikysek100

Happy B.

Všechno nej nej k narozkám! *1*
  • martina81

Narozky

Dnes má Hugh narozky *4* *14* , tak hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody *4* *14* *14* *4* *14* *14*
  • daduska

POMOC!!!!!

Ahojte decka moc Vas prosim o hlasy na http://www.zlutetydny.cz/detail/id/ 528/ je to jeden muj kamarad s tanecnich výhra je kolo a moc by o to stal staci dat libi se mi moc prosim
  • gunny

5.5.2010

Dnešek je dnem kdy k nám na obrazovky dorazí 6.řada seriálu Dr.House.

Veselme se přátelé *1* *1*
  • gunny

smrt

Tak a Kutner spáchal sebevraždu.
    V tomto díle se dozvídáme o smrti L.Kutnera,ale další důležitou částí je Housova ztráta vše zjistit a všemu přijít na kloub.
    Už zbývají jen 4 díly do 6.série.
    což je super ! *1*
    • Dr. house

Miluju seriál dr house!!! mame ho natoceny a furt na nej koukame. Musim priznat ze se mi hugh laurie llíbí :-) :-) :-) je upe super a hezkej!!! *14* *14* *14* *14*
  • prcek007

dvd

Jsem také strašnej fanda na Hause a ted vyšli jho DVD už druhá série a je to fakt dobré,tak jestli nemáte kupte stojí to zato.
    ahojky všem *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit