-
HB Ian..♥♥
VŠECKOO NEEJ..♥♥...Nejlepší herec...Milujuuu hoo...♥♥ *14* *14* -
Birthday
Happy birthday Ian *3* -
Má svoje kouzlo:)
Chtělo by ho to mít příští vánoce pod stromečkem jenom s mašličkou na sobě *14* *14* *14* -
-
*14*
-
-
Ježiši ja ho MILUJU JE TAK SEXY PŘÁLA BYCH SI ABY SE ZASNOUBIL SE MNOU TEN MŮJ MODROOKEJ KOCOUREK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Damon
Damon je nejkrásnější upírXP -
-
Re: Damon
konečně se mnou někdo souhlasí, že je Damon hezč než Stefan...sice je takovej..mno...zrádnej a nebezpečnej a miluju jk pořád říká M-hm...on je lsadkej a to mi nikdo nevymluví....sice ve vempire diaries hraje toho zlýho, ale to je mi jedno!!! *14* -
-
Re: Re: Damon
to je na něm právě to přitažlivý *14* *14* I LOVE DAMON *14* *14*
-
-
Re: Damon
stefan je lepší! *8* -
-
ne Stefan neni lepčí než Damon...Damon je starší tím pádem i hezčí, chytřejší a víc sexy :DD -
-
Jéžiš marjá, ty seš jak malý děcko!!!
-
-
Není to snad jeno.. oba dva jsou supeer... i když me srdíčko patří Damonkovi. *14* Stafana bych brala jako toho nejlepšího bratra *3* -
-
Re: Re: Re: Damon
I LOVE YOU DAMON....sice je to BAD BOY, ale stejně je plostě lepší než Stefan :D -
-
Re: Re: Re: Re: Damon
No this is lie. Stefan is good boy . I hate Dampn *16* *14*
-
-
Re: Re: Re: Damon
uplně nejlepí je ale IAN *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Damon je nejlepší, Damon je nejlepší, Damon je nejlepší, Damon je nejlepší, Damon je nejlepší, Damon je nejlepší, Damon je nejlepší, Damon je nejlepší, Damon je nejlepší, Damon je nejlepší,
-
-
-
Happy brithday Ian !! :) *14* *14* *3* *3* *3*
-
..
Lidi, nedohadujte se kdo je lepší a takové ty kraviny.. přece nejste mimina aby jste furt psali.. Damon je nej! néé Stefan je lepší! a tak dál.. to nemůžete mít rádi oba dva? :D já miluju oba dva a nechci rozhodně říct kdo je lepší ;) ano, sice Damon je hrozně sexy a úplně mě rozpaluje jak tančí v TVD s rozeplou košilou *15* :D ale Stefan je taky pěkný, je zvláštní a rozhodně není hnusný ;) *4* celé TVD je prostě super! *3* -
-
Souhlas !! kdybych je potkala neumela bych se mezi nima rozhodnout,nejspis bych je brala oba dva *1* *14*
-
Re: ..
heje jk se vám může líbit Paul...to Ian a nebo steven Mcqueen jsou stokrát hezčí než paul a víc sexy !! :D *14* -
-
Re: Re: ..
Řešit to, kdo je nejkrásnější je fakt detinské, a to hodně. Každý má jiný vkus a nikdo by se neměl někomu přizpůsobovat, jenom aby byl děsně IN. Pro mě je Paul také velice sexy, ale rozhodně hned neříkám, že je lepší než Ian, jelikož každý člověk je jiný. Nepochopím takové logické uvažování.
-
-
-
Prosim vas nevite někdo ADresu Iana S. odepištemi prosím
-
normálně........ *1*
-
Happy birthday!!! ♥ you, so much!