Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday *4*
  • Taky jste slyšeli, že se budou s Ninou brát? Doufam že ano a že jim to vydrží. o.O *14*
    • mousicka
      Ráda bych, aby spolu byli ale já slyšela, že spolu byli přes 2roky a tento rok v březnu to skončilo tak nwm *9* objasníte mi to někdo?
  • Díval/a jsem se na všechny příspěvky celkem nuda když se podíváte na číslo třeba kolil má fanynek tak si možná uvědomíte že nemáte šanci .Při znávám jsem taky čech/češka *1* *1* *1* ,ale jinak nic osobně proti. *7*
  • Happy birthday, Ian! *3*
  • Hi Ian, I love Vampire diaries *14* and I love you and Elena *14* . Ian and Nina must be together. You are an amazing couple. Really :) I would happy if you were together. Stay with her, you wouldn't found better girl. I love you :*
  • Bozeeee vy jste fakt strasneee!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANO je to tak vy proste kazdeho posuzujete jen a jen podle vzhledu a jen Ian Ian Ian.já proti nemu nic nemam ale kdyz tady zacnu cist neco O tom Robertu Pattinsonovi jak na nej nadavate a ze Ian je nejlepsi a on je hnusnej. No tak co to je za chovani!.prominte ale je to pravda ja osobne nemiluji ani jednoho ale nerikam ze nejsou hezci ale prost nemam potrebu mezi vami tak nejak bojovat.
  • já myslela že codí zase s Maggie? :D ??,
  • Mrs.Wesley
    Kdo je Stelena??
    • existuje Selena a Delena! Selena je Elena v době kdy chodí se Stefanem ! a Delena když chodí s Damonem tak Delena !
    • Pár Stefan a Elena > vzniklá zkrácenina Stelena, stejně jako Delena > pár Elena a Damon
  • Happy birthday <3 :-*
  • Miluju tě!!!Všechno nejlepší :****

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit