-
Happy Birthay!!!
-
mě se taky mrtě líbí je nejlepší z h2o a taky i krásně zpívá *14* *14*
-
Vše nejText Vašeho příspěvku *7*
-
Vše nejlepší ... *2*
-
!!!!!!
hele!!!!tak za prve ona v žádným hororu hrát nebude a za druhé je těhotná tak nedelej chytrou!!!!díky *10* *5* *16* *8* *9* tak se uklidni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: !!!!!!
Bude hrat v hororu a ma pravdu se podivej na The messengers 2 : The Scarecrow - Trailer a uvidis ji tam a tehotna je taky.... -
Re: !!!!!!
Tak hele , ona hraje v hororu.Proto opustila H2O.Ale také je těhotná.A neříkej tady že dělá chytrou to ty spíš.
-
-
Indiana je lepší..:)
Mě se teda Indiana líbí víc jak Claire Skoukla jsem už všechny díly 3 série na youtube.com a musím říct že je vážně úžasná..Podle mě je 3 řada h2o nejlepší 1 a 2 byly taky super Claire a Indiana jsou každé dost jiné a tak si myslím že nemůžeme soudit která z nich je lepší protože každá z nich má svoje kouzlo. Indiana mi ale přesto padla do oka asi víc..:) *3* *4* -
vše nej k narozkám Indiana *14*
-
Opravdu je super herečka i zpěvačka! Myslím si že je lepší jak Ema v H2O ale to je jen můj názor.. ;) Je krásná, zpívá bezvadně a je super herečka tak jí nenadávejte proboha.. Nic tu nepište když se Vám nelíbí ne?
-
Vše nejlepší !!!
Všechno nejlepší k narozeninám :-)) *3* -
indiini narozky
Ahojky všechno nejky nejky nejky k narozkám hodně zdravíčka štěstíška a hodně uspěch jak v H2O tak i v realitě *3* *3* *4* *4* -
-
štěpánka
Helllo very very thank you *4* -
-
Re: štěpánka
Ahoj proč děkuješ Štěpánko? *7* *9*
-
-