Přejít na výpis diskuzí

Iva Kubelková

OSOBNOST 31.12.2006 
107 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je snad vtip … Iva Kubelková se nám nikomu nelíbila ani dřív ani teď … teď už vůbec ne … ale Ok je příjemná když potřebuje … ale její dcera vůbec není žádná modelka .. to si tam chce zase dceru někam protlačit a všichni budou držet hubu i když každý vi ze na to nemá !! Je to strašné  a ten kdo ji dal ty zlaté šaty je úplný pako bez vkusu a módě nerozumí … jen si hraje ze jo a snobáci budou lhát jen kvůli známosti .. a kecat jak je super a doma se chechtají jak je v těch šatech děsná

• Pěkné kozy!
  • Dcera Kubelková není žádná modelka ani v obličeji ani postava … to už z nás děláte pěkné blbce … no jo je to dcera Kubelkovky a to je vstupenka kamkoliv 

• Dobrý den,pani Ivo.Škoda že jste ukončila vaši práci v pořadu Sama doma,velmi jste se mi líbila,rada jsem se na ten pořad dívala.Vaše učinkovaní v bulvarním pořadu se mi nelíbí,škoda. Eva
  • Dobrý den,Ivo.
    Opět zde máme svůj narozeninový den tak ať se Vám splní Váš veliký sen *14*
    Přeji Vám především zdraví no i štěstí,vitalitu,krásu a samé dobré lidičky kolem sebe!
    Vše nejlepší Vám přeje Tibor *3*
  • je dos dobra chytra borka a neni to jen o tom ze ma velke prsa ale o tom co dela a jak se chova
  • Je velmi erotická, má velká prsa a pěkný zadek.
  • Ivo, přijeď do KIKA Nábytek v Průhonicích. Prodávám tam dole, hned v přízemí - v Domácích potřebách. *14* *3* *15* *1* *13*
  • hurvinkovamorticie9

Pani Iva Kubelková není vůbec namyšlena ani škaredá😇😍

• hurvinkovamorticie9

😇😍😍😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit