-
😇😍😍😍
-
Dotaz
Přeju pěkný den, zajímalo by mě, jestli dívka jako vy je schopna komunikace s člověkem, který není tak mediálně známý? Děkuju za odpověď a přeju hodně štěstí v životě *8* *4* -
Pitomci
Vy jste tipický kluci *13* ! Líbí se vám jenom kvůli těm prsoum *13* ! Ani nevíte jestli jsou pravý *7* ! A navíc *5* ! Koukněte se jí do hlavy a pak teprve můžete posoudit jak je úžasná *7* ! Taková Teri Hatcher, Eva Longoria, Shakira, Anastacia... to jsou pravé krasavice *14* ! Prohlédněte si jejich fotogalerii *16* ! Až si prohlédnete ty fotky napište jméno krásky světa *14* ! Už si představuju jak tu bude psát samé... ! *3* -
-
Re: Pitomci
IVA,
SE LÍBÍ HLAVNĚ NORMÁLNÍM CHLAPŮM! I KLUCI SE PŘIZNÁVAJÍ, ŽE SE JIM HODNĚ LÍBÍ !!!TAKŽE NEMOHU TY UBOŽÁTKO S TEBOU ZÁSADNĚ SOUHLASIT ! PŮSOBÍŠ ZDE NA OSTATNÍ DOST POMATENÝM DOJMEM !!!
NECH TOHO A PŘESTAŇ ZÁVIDĚT !!!! JE TO S TEBE CÍTIT DOST SILNĚ !!!!
*8* *8* *8* *8* *8* *8* *9* *13* *3* *15* *15* *15* *3* *13* *13* *13* *13* *5* -
TY SE NAUČ POŘÁDNĚ ČESKY,NEŽ ZAČNEŠ KRITIZOVAT !!! *13* *13* *13* *8* *8* *8* *13* *13* *13*
moredža... -
-
Re: Re: Pitomci
..."tipicky"...PŘÍŠTĚ:...typick y !!!!!!! *13* *8* *13* *5*
-
-
napiš si na youtube "3 world's most beautiful women " a uvidíš odpověd,Iva je krásná,a ty co jsi napsal,jsou jen vyumělkované američanky,většina si prošla anorexií a plastikami,Iva je přírodní a normální,a navíc chytrá žena
-
-
😇
-
Iva Kubelková
Tezko kadeřnice vystudovala Euroškolu:) -
-
Re: Iva Kubelková
a ty jsi asi nechodila ani na základku,protože neumíš přečíst,že vystudovala vysokou *9*
-
-
😇😍😍 božia modeatorka♥♥♥ jaju lubim😇😍
-
Hloupé je, že za každou cenu chce být "vidět".
V poslední reklamě na spodní prádlo, má úsměv za který bych jí nakopal!
Zvykem je, že modelky mají pootevřenou tlamu aby.....
Ovšem nyní je asi moderní, že zuby v horní čelisti se opírají o spodní ret a to tak markantně, že paní Kubelková vypadá jako mentálně retardovaná. *12* -
Milá Ivo.
Dnes na akci Fa René jste mi dovolila vyfotit si nás za co Vám velice děkuji a ohromila jste mě svoji opravdovou,skutečnou krásou.
Jsem jen obyčejný človíček no máme jedno společné,den a měsíc narození.
Byl jsem Váma ohromen a nedokázal víc říct :-)
Přeji Vám pevné zdraví a nadále hodně úspěchů v životě Vašem i Vašich blízkých.
Tibor -
Pěkný den přeji.Jste nejkrásnější žena v česku a to sleduju už moc dlouho vaši karieru, čím starší oto krásnější a zároveň chytřejší přeji moc moc překrásných zážitků váš tajný ctitel.Jste prostě moc krásná abych to tady popisoval nehodí se k vaši kráse. *14*
-
Ivo jste krásná a milá žena, zrajete jak víno. Přeji vám k dnešnímu jubileu jen to nejlepší.