-
Ivana Gottova loves to have sex with married, rich and famous men!!!!!!!! *12* *12* *12* Ahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
-
Nestacilo ji byt zdravotni sestrou v Opave, to moc nevynasi. Chtela byt SLAVNA, BOHATA a MILOVANA! Tak jela do USA a tam ZOUFALE vyhledavala SLAVNY, BOHATY, HOLLYWOODSKY HVEZDY aby se s nimi mohla VYSPAT!!!!!! Stacilo mit dva roky SEX se SLAVNOU HOLLYWOODSKOU HVEZDOU a z Ivany Machackove se stala SLAVNA OSOBNOST!! Aby se clovek stal SLAVNYM, tak nepotrebuje MOZEK, ale TELO!!!!! Cesta ke SLAVE vede jen pres SEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
-
-
Nechapu PROC ten Michael Douglas s ni vubec chtel chodit?? CO v ni videl??? Cesku chudinku? Netusil snad ze je to zlatokopka? *8*
-
-
Neblázněte! Vždyť si to celý vymyslela!
-
-
-
vsechno nejlepsi
-
myslim,ze na nic viac-ako Gottova manzelka- sa Ivana nehodi...a namoderatorku uz vôbec nie...
-
-
Hodi se akorat na horky SEX se slavnymi, bohatymi, starymi muzi. Na to ma talent od pana Boha!!
-
-
Jak toho Douglase vubec potkala?? Stala v davu pri nataceni filmu v San Francisku kde Douglas hral hlavni roli. Byla komparzistka? Nebo tam jenom tak "nahodou" stala a divala se a "vypadala krasne, pritazlive a exoticky" a on ten pan slavny herec Michael Douglas najednou vseho nechal a sel za ni?? Od kdy muzou lidi z ulice stat v davu a divat se na nataceni filmu?
-
Ja si myslim, ze kdyby s tim Douglasem nechodila, tak by se vratila do Ceska jako obycejna au-pair-ka a nikdo by o ni dneska nevedel a zadna Gottova by to nebyla! Ten vztah s Douglasem ji uplne zmenil zivot!!
-
Chodila dva roky v USA s ZENATYM muzem!!! To je hrozny! FUJ!!
-
Touzila byt hereckou, jela do USA, ale asi se ji vic zalibilo v posteli s zenatym, bohatym a slavnym Michaelem Douglasem nez pred kamerou. Je dobra v posteli, ale na herectvi se kvuli sexu vykaslala!
-
-
Taky bych řekla, že je hodně dobrá v posteli. Vemte si, kolik měl Gott ženských - ten musí být strašný prasák. Takže na co jej utáhla Ivanka? Určitě ne na svoje panenství. Ale já vlastně stráááášně závidím (kdyby měl někdo zájem reagovat...).
-
-
To je jasny Veverko. Michael Douglas se pred nekolika lety musel jit lecit ze zavislosti na sexu. Jeden z duvodu proc se s nim jeho byvala manzelka rozvedla byli jeho "zalety". Ivana mohla byt i ten duvod proc se s nim byvala manzelka nakonec doopravdy rozvedla. Dala zadost o rozvod v roce 1998 a Ivana chodila s Douglasem 1996-1998. Ta Ivana musi byt v sexu uplny profesional! Nevim kde se to naucila kdyz byla driv zdravotni sestra v Opave. Sex je jeji nejsilnejsi stranka, umi "svest" muze. Ona ma rada stary, "zkuseny" muze ktery v zivote neco dokazali. Gott mel hodne zenskych, ale zadna z nich nebyla tak velka "profesionalka" jako Ivana ktera mela dva roky sex se "slavnym" Douglasem a asi proto si Ivanku nechal!
-
-
-
Mate pravdu pani Irenko, ja se napriklad nezmuzu vubec na nic. Jsem nemozna, nemoralni a mam spinavou dusi. Jsem uplne k nicemu! Jsem skareda, hloupa a mam nizke sebevedomi. Vlastne sebevedomi nemam vubec zadne! Sebevedomi mi ukradli uz v detstvi. Nejsem bohuzel krasna, "vychytrala" a "mazana" jako Ivanka po ktere muzi uplne prahnou! A proto me nic jineho nezbyva nez zavidet.
-
Ivanka a Karel, jsou osobnosti vysoce morální a čisté duše. Milují se, milují své děti a sebe respektují. Nevím, proč lidé jsou zlí, závistiví a nedají jim pokoj. Vám všem co nemáte úspěch, nejste krásní ani milování, zamyslete se proč? Já Vám hned odpovím, protože se na to nezmůžete.
-
-
O výši morálky a čistotě duše bych polemizovala, protože ani já ani Vy jmenované skutečně neznáte. Nezmůžeme se na co? Já jsem se zmohla na muže staršího o tři roky, který si je jist, že s ním nejsem kvůli zviditelnění ani majetku. Máme báječný vztah a jeden druhého si vážíme, aniž bychom měli postranní úmysly (prachy/mlaďounkou kočičku vedle sebe). I. G. měla buď nenormální vztah se svým otcem, a proto leze do postele se starým mužem, nebo je zlatokopka, a proto leze do postele se starým mužem.
-