-
Všechno nejlepší k narozeninám, Ivano, hodně štěstí, zdraví, lásky, milosti a síly Vám i manželovi a dětem. Všechno bude dobré.
-
Paní Ivance dodatečně vše nejlepší k narozeninám. Slavíme je ve stejný den. Zlatka
-
Jake mela tato "osobnost" detstvi? Kdyz ji byly 4 roky, odesel od nich jeji otec. Kdyz ji bylo 5, zemrel ji bratr. Byla "zakomplexovana" *13* *13*.
Byla vysoka, tak sla delat modeling aby se z toho dostala. A potom jako modelka zacala chodit do postele se starejma a slavnejma........ -
-
Jak mohla dělat modelku? Tohle ztopoření? Ovšem v posteli určitě jako prkno není, to se hned změní v profesionálku (na rozdíl od jejího "moderování").
-
-
Znala se dokonce s Ceskou Miss 1995 Monikou Zidkovou(take z Opavy-asi spolu chodily do skoly??), ktera tu Ivanu s tim Gottem seznamila. V tom modelingu to ale nikam nedotahla, asi protoze vetsinu casu travila v posteli pri vasnivem sexu se starejma, slavnejma a bohatejma.
-
-
-
Paní Ivanku znám od malička, chodily jsme spolu do školy a docela mi vadí ty sprosté, vulgární názory, kterých je tady nepřeberné množství! Nezaslouží si to! Bohužel závist je naše národní vlastnost-bohužel!
-
-
Já se přiznám, že ji nezávidím vůbec, kdyby nebyl Karel Gott známá osobnost, tak se po něm ani neohlídne, kdyby byl elektrikářem - tím čím je vyučenej, tak ho asi chtít nebude. Není normální aby si holka vzala o 40 let staršího chlapa, to vám řekne každej psychiatr. A to, že chodila s Douglesem ji vůbec nevěřim. *3*
-
-
Chodila dva roky v USA s ZENATYM muzem!!! To je hrozny! FUJ!!
-
Zaslouzis si to vsechno modelko/zlatokopko! Buh te ma rad! Buh ma nejradsi vysoke modelky!! "Jak si kdo ustele, tak si i lehne". A ty jsi si umela "ustlat" velice dobre modelko! V posteli jsi neprekonatelna, jsi ta nejlepsi z nejlepsich a proto si zaslouzis "lehnout" jen s temi nejslavnejsimi, ktery te umi v posteli "uspokojit". Vybrala jsi si dobre modelko, Gott a Douglas jsou na svete neprekonatelny! Amen!
-
Hodně zdraví Vám i manželovi Honza
-
F U C K I N G east european S L U T !!!!!!!!
She was F U C K I N G Michael Douglas!!
What a F U C K I N G WHORE!!!!!!!! -
-
Ba-ba-ba.Ja-ja-ja.Mama taky.
-
-
Z Opavy jede rychlik do Prahy, nikdo nema obavy, ze tam dojede.........
V kupe sedi nadrzena Ivanka a suka zenateho Michaela Douglase a rve pri orgasmu pres cely vagon...............Ah...Ah.... *6*
-
-
-
Paní Ivaně přeji dodatečně vše nejlepší k narozeninám. *4*
-
Hodně štěstí do života, Ivano. Mě jste sympatická a mám Vás ráda.