Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Ivetka je moje nejoblíbenejsí zpevacka z nasich koncín. Odesel podle me dobrý clovek, R.I.P - odpocívej v pokoji Ivetko
  • Říká se že když člověk odejde ze světa začne pršet a je ošklivé počasí, ale ted je krásně a svítí slunce to je vidět že Ivetka už je štastná proto dejme Ivetě úctu a neprobírejte její život když jste jí neznali děkuji sbohem a odpočívej v klidu v nebi.
  • Upřímnou soustrast všem v její rodině.
    Je mi to moc líto.Ano asi za čtvrtku věcí si může sama, ale za ostatní může ten blbý bulvár a povedený manžílek!No, blahopřeji všem bulvarním magazínům a internetovým stránkám(osobnosti.cz nepočítám, nevím kdy o ní naposledy kromě teď něco napsali) podařilo se vám vzít první život!Prosím už s tím všem přestaňte!Tak snad je tam šťastnější než byla tady.Je u svého milovaného Petra, to je důležité.Měla jsem ji ráda, je mi to opravdu líto.
  • Mrzí mě,že každý se Ivetě smál jaká je to alkoholička,bulvár a nejen ten si z ní utahoval a teď,když se zabila zřejmě z důvodu psychického vypětí díky bulváru,jí najednou všichni měli rádi a mrzí to samozřejmě i novináře a všechny okolo najednou je pro všechny svatá a všichni jsou zdrceni. Iveta asi neměla jinou volbu než tu,kterou si zvolila..a nejhorší na tom je,že nebude mít klid ani posmrti. Miliony článků ohledně smrti atd..dávám tomu několik týdnů než se to uklidní a je mi vážně lito syna Artura,který to díky TV a bulváru bude mít denně na talíři,že mu umřela matka. A ještě horší je,že za rok bude další článek,že je to přesně rok od smrti Ivety a syn Artur bude opět zrdcený. Kdyby ji nechali všichni v klidu žít a pořád o ni nepsali takový hlouposti použila bych vulgární slovo,ale bohužel to tento portál nedovoluje,a lidi to nečetli tak tu možná ještě teď je. Upřímnou soustrast rodině a blízkým. Odpočívej v pokoji Iveto. Je mi to líto. Byla bych ráda kdyby ji přestali všichni řešit a nechali ji konečně v nebi v klidu,ale to se asi nestane :-(
  • Kazdy sveho stesti strujcem.Dene spachasebevrazdu xx lidi.Vyvoj zivota Ivety Bartosove smeroval k takovemu konci.Tak se nedivte a nebudte v soku.Ted uz ma klid.
  • Je mi strašně líto co se dnes stalo, měl jsem Ivetu vždycky rád a moc se mi líbila. Takto to zkončit nemělo. Měla zemřít stará a šťastná. Doufám, že už má klid. Rodině přeji Upřímnou soustrast a Ivetě ať odpočívá v pokoji. Jirka
    • skoncit je s pismenem s a pozustalym se vyjadrujeme "uprimnou soustrast" Ne, ze prejeme uprimnou soustrast!!!! GOSH!!!
      • Those 5, give me a break and check your own language dummies
  • Luky1987
    Iveta Bartosová bola a je velmi dobrá zpevacka, taky mi je líto, ze to takhle dopadlo, úprímnou soustrast
  • Chuděta Ivetko je mi tě líto ty blbí novináři a bulvár tě psichycky rozhodili upřímnou soustrast
  • Na tv Nova mluví Rychtář,pěkný nesmysly.Chová se jak blázen a nepřizná také chyby,lže a nedokáže mluvit k věci.Kdyby ji měl tak rád,tak by se o ni staral a našel by pro ni odbornou pomoc.Pořádný léčení.Takhle to skončit nemělo.
  • Jako malá holka jsem chtěla být jako ona...když zpívala tři oříšky, byla tak krásná...přímo kouzelná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit