-
Je mi strašně líto jak to dopadlo :(
-
iveta neumřela !!nikdo neumře kdyz je doopravdy milujeme Iveto zůstaneš v našich srdcich navzdy... *7*
-
Tak a je to tady, Ivetka skočila pod vlak, doufám že jste všichni spokojení s tím, jak jste jí pomlouvali(něříkám že jste to byli všichni). V jádru to podle mě byla dobrá ženská, tím že bohužel začala hodně pít, jste se jí někteří začali smát, narážet na ní a takřka jí nenávidět... měli byste se stydět! Já bych na vašem místě, měla výčitky svědomí, nikdy jsem o ní neřekla to co někteří, např.:,,Je to fetka, měla by s tím skončit, má vymytej mozek", apod., na vašem místě bych jí pak přišla alespoň dát květinu na hrob, ale je to vaše věc. Bohužel se stala takřka obětí celého národa.
Upřímnou soustrast všem, a to i panu Rychtářovi -
Jsem z toho též v šoku,co se stalo.Pořád říkám,nikdy si neměla brát toho Rycháře.S ním neměla dobrý život.Bývala to krásná a dobrá zpěvačka.Upřímnou soustrast celé její rodině.Zůstaneš stále v našich srdcích,Iveto.....
-
Upřímnou soustrast Arturovi, mamince, sestře i bratrovi...:-(
-
Měl jsem z toho tyjátru kolem ní tak trochu srandu, ale v hloubi duše jsem měl obavy. A překvapuje mně, jak mně to vzalo. Snad proto, že jsem na její hudbě vyrůstal. Za to může nezájem jejích blízkých, špína našeho šoubyznysu a hlavně ty dva kreténi, Rychtář a Macura. Když jsem viděl toho prvního blba v dokumentu ČT, jak tam říkal frajerům z bulváru, co budou dělat a kam pojedou, tak mi bylo špatně. Oba dva z toho žili. Tipnul bych si, aspoň doufám, že budou vyřízený lidsky i finančně.
-
-
Přesně...kéž by se chtěli pobít navzájem...
-
-
máte pravdu. Synka je mi moc líto a přeju mu hodně štěstí, podpory a zdraví.
-
R.I.P. Džambulka :(
-
odpočívej v pokoji ať máš konečně klid a vy hnusné hyeny to vy co máte na svědomí její smrt nikomu nic špatného nepřeji ale místo ni by tam měla stát novinářská sebranka a ten vlak srazit je ještě jednou odpočívej v pokoji a budˇ štastná se svou láskou Petrem Šepeši v nebi
-
Mel jsem ji ,moc rad to je to ze mela sami idioti usebe kazdy ji vyuzival. Navzdy te budu milovat....