Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odpočívej v pokoji Iveto...v nebi se budeš mít líp...
  • Je mi moc líto, co se stalo. Byla to zpěvačka našeho mládí a se Sepešim jim to moc slušelo. Každý je strůjcem svého štěstí, ale jí nikdo nepomohl. Nechte jí prosím odpočívat alespoň teď, když už není mezi námi.
  • •měla sem ji ráda:(○
  • nika1991
    jsem smutná bréčim.... bude nám Iveta chybět vnašem srdcí zustane *14* *14* *14* *14* *14* ♥!☻☻☺++++++☻☻☻♥
  • Chápu ji. Neunesla ten tlak pod kterým byla. Pořád po ní šli lidé z bulváru, novin a TV a ke všemu ji nikdy nikdo nepodržel. Byla na vše sama. Já bych také nevěděla co dělat, kdyby mi nikdo nechtěl pomoct. Všichni ji prali jako úplnou nánu, krávu atd. Upřímnou soustrast všem fandům. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • Je mi z toho moc smutno..Byl to pro ni velký tlak, a tak už chtěla
      mít klid. Někteří rádoby novináři se chovali jak hyeny, a navíc se obklopila nevhodnými lidmi, a zůstala sama, uzavřená se svojí bolestí ve
      svém nitru. A nikdo ji nedokázal pomoci. Upřímnou soustrast jejímu synovi.
  • Bohužel vedle sebe neměla nikoho, kdo by jí chtěl a uměl skutečně pomoci (sama si svůj problém totiž nepřipustila) Smlsli si na ní novináři i čtenáři bulváru a její manžel byl tím pověstným posledním hřebíčkem do rakve.
  • ViolettaLeon
    Upřímnou soustrast všem jejím rodiným příslušníkům!! *13* *13*
  • je mi to luto, chapem ju, hnali ju ako zviera, pan Novotny!!!
  • To je strašný je mi ji líto
  • dneska umrela...skocila pod vlak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit