Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Galavečer Česká Hvězda. Hlavní postava Iveta Bartošová PŘIŠLA o chůzi se teda moc mluvit nedá spíš se dopotácela ZAZPÍVALA o zpěvu se taky mluvit nedá.Bylo to na playbek a ještě se ani netrefovala do slov. ZVÍTĚZILA a já se ptám za co pane Bože za co ?????? Oslavovat měla až po a ne před.V týdnu avízovala jak je v pohodě a moc se těší.Zatím se nám tam nad sebou dojímala.Mimochodem to alkoholici dělají.Konečně by měla ukončit kariéru.Velký návrat na výsluní se bohužel nekoná.
  • ten novej pořad hvezda tu cenu bych nedala ivetě fak tam vipadala kachna u prd¨¨e¨¨¨¨¨l
  • Iveta se chová jako pubertačka.Stylizovala se do role princezny,které všichni ubližujou.Utápí svou sebelítost v alkoholu.Měla kolem sebe v minulosti pár opravdu kvalitních lidí a co udělala.Rozešla se s nimi ve zlém.Obklopuje se pochlebovači,protože to je to co chce slyšet.Konstruktivní kritiku nesnese.Iveta nikdy nedospěje bohužel.
    • Osobně nejsem fanda I.B., ale musím uznat, že v době jejích začátků to bylo velmi půvabné, okouzlující děvče s krásným hlasem v hrdle. Je těžké objektivně posoudit druhé, lehčí je pomluvit je a házet jim klacky pod nohy. Na druhou stranu - pokud se někdo dobrovolně rozhodne k takové kariéře, musí počítat s tím, že bude sledován médii a že si nemůže dovolit to samé, co tak zvaný "obyčejný" člověk. Jak dalece Ivetu soudit, neumím sám říci. Opakovaně jí byla podávána mnohokrát pomocná ruka, ale výsledek je bohužel stále stejný. Domnívám se osobně, že Iveta je typický výplod moderního šoubyznysu, který bývá dost nelítostný a o spravedlnosti se nedá mluvit vůbec - prostě továrna na peníze za jakoukoliv cenu. Pravděpodobně nejlepší bude ani jí nelitovat, ani jí neponižovat, ale podat odbornou pomocnou ruku v podobě kvalitního psycholoa a psychoterapeuta. Ale nyní to záleží jenom a jenom na ní. Má další šanci s tím něco udělat (kolikátou již?), má stále mnoho příznivců, ale ten boj musí zvládnout sama, tohle za ní nikdo nemůže udělat. Snažil jsem se o co největší objektivitu.......
    • To je asi ten nepřiléhavější příspěvek, který je tu k Ivetině osudu napsán...
  • Iveto, kdy už konečně pochopíš, že tě dolů stahuje Rychtář??? Je mu to vidět na očích, ty jsi pro něj jen loutka, přes kterou on se zviditelňuje, on tahá za špagátky a ty tancuješ. Jsi výborná ženská i zpěvačka, věřím, že máš na to se ze všeho špatnýho dostat, ale prosím tě, jako prvního se zbav Rychtáře, začni od něj, ten tě stahuje dolů, vláčíš ho jak kouli na noze a úplně zbytečně!!! Najdi si chlapa, který tě bude mít upřímně rád. Vždyť to nemusí být nikdo mediálně známý. Přeju ti, abys to pochopila co nejdříve, vždyť ty jsi chytrá ženská a máš sílu se z toho vyhrabat, stačí jen chtít. A taky si myslím, že kdyby tě Rychtář opravdu miloval, tak by s tebou v tomhle stavu nechodil na veřejnost a nevystavoval tě výsměchu. Jemu je jedno, že se ti všichni smějou, hlavně že on je na veřejnosti a v televizi. Přeju ti hodně štěstí, ty na to máš!!!
    • Přesně, zbavit se toho zmetka Rychtáře! Nechápu že to Iveta nedokáže pochopit.
  • Je strasna skoda ze Iveta takhle dopadla...Doufam ze se z toho jednou dostane.Moc ji drzim palce.
    Silene me stve a mrzi,ze se ji vsichni smeji a delaji si z ni atrakci.Lidi sou bohuzel svi.. a dela jim dobre cizi nestesti.
    Kazdy by si mel zamest pred svym prahem a starat se sam o sebe.
    Iveta je skvela zenska a to,co se ji ted deje si vubec nezaslouzi!
  • To co předvedli a provedli panu Macurovi je nechutné a nevkusné.Nechápu proč,když se ho údajně bojí,tak mu píše sms,že jde o život a podobně.Opět se ukázala především psychopatická osobnost I.B.Jí by měli zbavit svéprávnosti a zavřít do blázince a J.R. do vězení.Nechci se p.Macury zastávat.Asi je to taky případ pro pro odborníka,ale takhle člověka ponížit dokáže jenom člověk zlý a podlý.Jsem znechucena čeho jsou ti dva schopni.Kdyby ho nebombardovala smskami,tak by jí do cesty vůbec nevstoupil.Do této doby jsem si myslela,že je pošahaná a ve vleku toho rabiáta J.R.,ale ono je jí taky dost.
  • kdiš nejsi popularni tak jeco fut udelaš abi si bila popularni takže si debilka a maš samí chlapi ti buřte jo proč máš sina v prdeli ti uchile
    *16* *9*
    • Nauč se ČESKY ty KRÁVO!!!
  • nechte ji na pokoji, je to její život ..ne váš *3*
    • Nechte prosím Ivetu v klidu žít, čas ukáže jak to s ní bude dál. Nedávno jsem je potkala - Ivetu, Pepu a jejího synka Artura - v Karlových Varech na nákupech, vypadali všichni moc šťastně a spokojeně. Myslím si, že je Iveta v podstatě lepší člověk než ta spousta jejích pomlouvačů, kteří by rádi viděli, jak se jí nedaří.
      • to už je dlouho co se pořád potáci nechat bít v klidu to se ti řekne
      • Mílo, čas již ukázal... *15*
  • to spívá za ní plejbek neumí zpívat já teda ne ta se jenom vykrucuje ten její pepíček ten je blbej
  • petraskova123
    Dnes mi konečně přišlo tričko s potiskem "Iveta Bartošová je nejlepší.!!;P" Konečně mi něco vykouzlilo úsměv na tváři. Ivet mám tě moc ráda *4* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit