Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=wyL46shVnmU&list=UUM7RGftp3e5f8Gk6NVV_V5Q&index=2&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=eFoKLLHUG0M&feature=channel&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=Kx9H8oybUeU&feature=channel&list=UL
  • Josef Rychtář se kvůli majetku nerozvede,a tak si Iveta vezme jeho syna Jana ! Jiná možnost není ! *2*
  • ..synové Josef s vlastní matkou a Jan s nevlastní !
    http://www.osobnosti.net/foto/yvetta-simonova/114407-20120915224553.jpg
  • Drahá Iveto, prosím tě vykašly se na Rychtáře, je to hulvát, a celkově na chlapi, nemají na tebe dobrý vliv.
    Neukazuj se v medijích, když ti není dobře a radši se věnuj sama sobě a svému synovy.
    Buď nějaký čas sama a s pomocí psychologa se postav na vlastní nohy, až budeš samostatná, sebevědomá, silná žena, tak si tě najde muž, který bude opravdu zato stát a už nebudou žádná dramata, která tě ničí...
    Tak úsměv a běž Rychtovy sbalit věci.
    Tva ne- fanynka, ale žena, která tě nechce vydět na dně.
    • Nechci vám brát iluze,ale myslím si,že Artíkovi je u táty dobře.Nemusí se tak často dívat na její eskapády.Rychtáře jí ze srdce přeju.Paní Darina ji v nouzi přichýlila do svého domu,poskytla jí zázemí a jak to dopadlo.Nejen že jí odloudila manžela a ještě na ní plive špínu.Pro ni mělo platit staré známé co je v domě není pro mě.Starý a mladý Rychtář se ted dostali do bulvárních plátků a nemůžou se toho nabažit.Ovšem prezentují se jako idioti jakými ve skutečnosti jsou.Národ z toho má aspon srandu.Ke každému prdu si zvou média a pak se prezentují jako chudáci pronásledovaní.Ted Iveta opět prodala svůj životní příběh.Je to bulvární prostitutka a Rychtářové ji pasou.Co nového ještě může lidem povědět.Chlapi ji podváděli před jejíma vlastníma očima.Rodina jí nenávidí.Tříska znásilnoval.%Staidl ji chtěl nechat umřít hlady.Kecy,kecy,kecy.
      • Máte naprostou pravdu, Iveta NENÍ NORMÁLNÍ, ale možná by tu byla naděje, kdyby se rychle vzpamatovala a nebojte, já žádné iluze nemám...
        • I. B. nemá žádnou šanci se vzpamatovat. Každou chvíli se vrací a vrací ma pódium. Je totálně odepsaná jako "zpěvačka" i jako člověk. Myslím, že v ústavu pod odborným dohledem a bez vlivu různého póvlu, co se na ní akorát přiživuje, by jí bylo lépe.
  • Milostné trojúhelníky.. Darina jako by z toho trojúhelníku vypadla a tak její místo zaujal Macura ! Toto video je nominované na zlatou Palmu,díky dutým kokosům jejich protagonistů : http://sedmicka.tyden.cz/rubriky/exkluzivni-video-silena-hadka-ivety-bartosove-s-fanatickym-ctitelem _243721.html

Rychtář : Naposledy jsi kontaktoval paní Bartošovou !
    Macura : Dobře,pane ! *15*
  • Nechápu vůbec nic! Mladá, hezká a talentovaná žena by musela mít na každém prstě deset chlapů. Jenže ona si ty správné a normální neumí získat. Vždyť vypadá čím dál hůře. Pan Rychtář jí nemůže dodat sebevědomí, mně je více let než jemu, ale nemohla bych ho mít ani jako zahradníka. Ivetko, proberte se, vykopněte toho starce a konečně se dejte do gala, jako jste bývala. Je to násilník, nemusí se o tom ani předkládat důkazy a každý to na něm pozná. Já bych se ho bála, Vy děláte všechno, co on Vám nařídí, mluvíte, co chce on. Seberte se a udělejte ze sebe dámu! S ním to nikdy nedokážete. Nakonec to odnese Vaše zdraví. Šťastná tedy rozhodně nejste. Držím Vám palce.
  • Dobrý večer paní Bartošová,prosím vás vzpamatujte se dokud je čas.Pan Rychtář vás zničí.Kdyby byl normální a záleželo mu na vás na tom nemužete být tak jak jste.Kdyř jste v Bratislavě tančila byla jste uplně v pohodě , byla jste z j. pomejem kdyby jste pracovala byla by jste zdravá,věřte tomu co říkám, mám v rodině stejný problém jaký máte vy.Držím palce hlavu vzhuru žádné fnukání novináři otravují všude jen se na to nevimlouvat vždycky jsem Vás měla ráda.E.K
  • Ja byt Ivetou, chodim kanalama. To co predvadi neni normalni. A jestli s ni bude natacet ta televize, tak uz ted vsichni dopredu vime celkovy obsah. Chlapci, neschopni manazeri a rodina ji ublizila. To je vsechno, ale ze ona je ta hlavni, co vsechno posrala, to nevidi.Ja se divim jeste tem chlapum, ze ji chteji. Asijenom proto, ze je porad nachlastana a pridrzi jim. Jinak je prece v jejim okoli hodne krasnych, chytrych a hlavne strizlivych a pracovitych zenskych.
  • ja si myslim, ze Iveta nepije, ale je pod liekmi, je mi to strasne luto, drzim jej palce.
  • Nemá.Když nebude Rychtář,tak ho okamžitě nahradí další pochybné individuum .A koncerty,nebo muzikály nejsou jen o zpěvačce.Je to o spoustě lidí okolo,kteří zajištují bezproblémový chod.Problém je ale Iveta,která neplní smlouvy je indisponovaná ,,opilá,,a všem maří jejich práci.Proto už jí nikdo nevěří a nechce s ní spolupracovat.Je to její práce.Vy když budete chodit do práce pod vlivem,tak vás propustí a budete mluvit o štěstí,když vám to dají pouze dohodou.Iveta se léčit nechce a tak je ráda,že žije aspon z článků bulváru.Je to smutné,ale je to tak. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit