-
..dnes se měl konat koncert IB,místo toho je tady titulek :
Dnešní aha : Macura otevřeně,jak svedl exmanželku
Rychtáře ! Takže Macura prý spal s Bartošovou,pak s ní spal i Rychtář,Darina spala s Rychtářem a teď i s Macurou...uff -
Prostě jenom neví kde ji hlava stojí, byla dřív o 100% rozumnější a já už di z toho nic nedělám ale nemusíjou ji pořád někde vystavovat když dobře vědí co je zač, ale je fakt jak se za takový 3, 4 roky změnila škoda no, a teď si myslí kam to ještě dotáhne, já vím kam a vy taky...
-
-
Ani bych se nedivila,kdyby ji Rychtář chtěl úmyslně zabít!!! Aby to vypadalo jako nehoda. Protože který normální chlap se může v pohodě dívat na to,jak se jeho ženská pomalu uchlastává k smrti? Tohle přece není normální!!!!
-
-
Jen takový malý detail: Rychtář není normální...
-
-
Jo pravda,Rychtář je blb,stáhne ji úplně doprdele.Iveta je ted troska,je mi ji i líto,je taková najivní a důvěřivá.Dřív byla dobrá,je ji škoda.Ale v nějaký návrat jak porád říkají nevěřím.To by musela mít jinýho normálního chlapa především!!Artura je mi taky líto.Škoda no.
-
-
-
Iveto, mám pro tebe dobrou radu. Dej Rychtářovi kopačky a nastup do léčebny. Jiná cesta pro tebe vážně neexistuje. Držím pěsti.
-
to že se koncert uskuteční mohli očekávat snad jen skalní fanoušci.jen jsem čekal jak to zdůvodní.tipoval jsem na akutní transplantaci jater,rýmečku špatně padnoucí boty.ono je všechno jinak.tv5 jí neplatí.zase je za chudinku.ta tak manipuluje se svým okolím,že každý normální člověk se musí zamyslet,jak dlouho jí to může procházet.holt v tom má léta praxe.byla doba,kdy jsem ji měl rád.pak byla doba,kdy mi jí bylo líto.ted už je mi jen z duše protivná.
-
-
a ještě bych chtěl dodat těm,kteří ji nekriticky litují.ona si v té ublížené poze libuje.je to pro ni jako pro ostatní dýchat vzduch.je to hysterická nána,která ani nechce aby jí někdo pomohl.když je za chudinku může se zavřít chlastat a litovat se jak je svět zlý a nepřející a přitom ona chce rozdávat jen lásku,radost a světový mír amen.
-
-
zrovna jsem slyšela zveřejněný rozhovor údajně zhroucené Ivety, jasně že zhroucené!!! TV ji dala příležitost se postavit na nohy, ale nezvládla to. Kolikrát už se zhroutila? po sté? na co se proboha čeká ????? Až se předávkuje léky a zabije se ?! Léčení musí nastoupit okamžitě !!! Je to sice dobrovolné, ale už všichni vidíme že o sobě nerozhoduje a pokud se nervově hroutí je to jasná vstupenka do léčebny i nedobrovolně ! Jestli se jí něco stane, tak budou panu Rychtářovi i producentům v TV Pětce Čechy malé....
NALOŽTE JI DO SANITKY A ODVEZTE JÍ NA LÉČENÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
klkk
-
Mam chut rict aby Iveta nasedla do materske lodi a vratila se do sve galaxie.Je mi ji ale lito.Ona je opravdu mimo realitu tak proc ji proboha pousteji do diskusnich poradu.Ona to nezvlada a ostatni se jen bavi na jeji ucet.Jsme opravdu divnej narod!
-
Viděla jsem kousek z toho pořadu Pětka a je mi z toho vážně do breku. Když nemá rozum Iveta, tak ho mají mít lidi okolo ní a nic s ní nenatáčet,všichni vidí,že je pod vlivem léků a alkoholu a nechávají jí ztrapňovat před celým národem. Tohle je vzkaz pro produkci, nic nenatáčejte,kdybyste měli inteligenci alespoň jako houpací kůň, tak byste ji řekli,aby se šla léčit. Je mi z té Primy (nebo kde to vysílají) vážně na nic.
-
Rychtář je idiot,jinak by ji dávno odvezl k doktorům..co to je za chlapa, když se v klidu dívá, jak se jeho ženská láduje práškama a zapíjí to alkoholem? Za tohle by měl jít bručet. Je to vážně magor.