Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá Paní Iveto Bartošová sice hezky spíváte ale stim pitim OMG
  • *15* *8* *9* *13*
  • Iveto, už by si chtělo přiznat že jsi těžká alkoholička. Ty né že nesmíš pít, Ty se nesmíš na flašku ani podívat. Pak bude možná nějaká pomoc, ale roky utíkaj, takhle se uchlastáš.
  • No co, když už se zbláznit, tak pořádně, ne? *1* Ať z toho mají taky něco i ti druzí. Kdyby vážně chtěla, mohla by se léčit a vyléčit. Lidí, kteří by jí ochotně podali pomocnou ruku je kolem ní dost a dost. Ale ona se v tom hnusu, kteý příjala za svůj životní sty,l nejspíš bahní. Tak ať si to užije, když to tak chce.
    • Docela hnusnej příspěvek..."ať z toho mají taky něco i ti druzí". Je pravda, že Iveta se sebou asi nic zatím dělat nechce, ale proč to hned obracet v hroznou srandu a bavit se nad tím. Je mi jí líto, že nevidí a neslyší. V první řadě ať se zbaví Rychtáře, ten jí jenom škodí. Ten má Ivetu jen k tomu, aby se o něm psalo. Je to hrozná situace a vtipný mi to nepřijde ani trochu.
      • Tak vtipný je to pořádně!!! Kdyby měl tolik šancí jako ona obyčejný člověk, už by byl dávno zdravý. Ale že ona se rozhodla že se léčit nebude, že si naopak bude vymýšlet nesmyslné příběhy a zneužívat ke svým opileckým hrátkám ostatní lidi je prostě hnus. Iveta dostala do vínku víc, než většina ostatních a vše jen zneužila. Tak se nediv, že mi připadá vtipná.
        • Naprostej souhlas,těží jen z toho, že jí to kdysi zpívalo.Jenže dnes už jen chlastá a dělá ostudu a z toho je živa. Je spoustu skvělejch zpěváků,kteří si dokáží držet bulvár od těla a proč asi? No zkrátka asi proto, že ho nepotřebují k životu jako tahle trapná zoufalkyně, která se neumí jinnak uživit, protože v životě ani nepoznala, co je to skutečná práce.
  • šaty má odtud : http://damske-obleceni.com/damske-saty-sifon-dlouhe-s-paskem-11106-p-12138.html
  • 216364
    Ivetko,
    chtěla bych ti popřát vše nejlepší k Tvým narozeninám.
    A ať se ti splní i ta nejtajnější přání a ať už se ti v životě všechno daří. Třeba tě teď čeká už jen to dobré.
    Tak vše nej. Přeje 216364
  • kirushka97
    Proboha! Už se na toho Rychtáře konečně vykašlete! Copak nevidíte, jaký je?
    • Jéžišmaria, copak by se asi stalo dál, Rychtář je sice blázen, ale copak by někdo normální mohl s takovou Bartošovou vydržet, vždyt ona kromě ŠTAJDLA ty blázny vyhledává,možná je to záměr, protože jako zpěvačka je už odepsanám tak ji živí bulvár a tudíš vedle sebe potřebuje někoho jako je Rychtář nebo jemuu podobný. Skutečně si nepamatuju, že by žila ona někdy nějak normálně.
  • ..a zbav se konečně Rychtáře !!!
  • video a nazory na vztah s Rychtarem http://www.youtube.com/watch?v=GurjiICTfo4
  • Je mi fakt líto, že se Iveta zapletla do všech těch problémů, ale můj názor je, že jí do toho zatáhl Rychtář. Je těžké to posuzovat takhle zvenčí, když do toho člověk nevidí a nežije s nimi pod jednou střechou, ale Ivety je mi líto, potřebuje odbornou pomoc a kdyby ji Rychtář miloval, tak už by jí dávno poslal na léčbu. Vážně nechápu, jak se může koukat na to, jak Iveta trpí.
    • Ja si take myslim,ze Rychtar je pro Ivetu cesta do pekel ale je i pravda ,ze Iveta mela problemy davno predtim.Neco dela devce spatne a potrebuje pomoc,potrebuje dobre pratele a Rychtar neni ani jedno z toho.Iveta si vzdycky vytvori zavislost na nejakem mamlasovi a ten pak na ni parazituje!A i kdyz ma Iveta slabe nervstvo,tak tohle by si mela uvedomit!Jakej chce jeste kopanec od zivota?Vzdyt prisla o syna,dostala se do dluhu,jeji kariera take vzala za sve a malem prisla o zivot!Normalni smrtelnik by se uz asi probral a neco stim zacal delat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit