Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komu není rady tonu není pomoci!Uz mam dost cele Ivety.Porad dokola tvrdi jak je stastna,jak nemá problém a jak si da občas jen sklenicku vina.Hodne lidi se ji snazi pomoci ale zacinam si myslet ze si to nezaslouzi!Dela ostudu nejen sobe ale hlavne synovi.Kdyz uz pro nic jiného,tak kvůli synovi by se mela snazit byt zase alespoň castecne v poradku protože uplne normalni uz nebude nikdy.Alespon ne do te doby dokud u ni bude navezenej Rychtar!Jo a jestli si ho vezme tak to ma holka spocitany.Je mnoho lidi kteří mají problémy,ktere si nezavinili sami a nikdo jim nepomuze a kolem nemozne, nenapravitelne Ivety se to pomocníky jen hemzi.Pomocte radeji nemocnym a postizenym detem,ty to alespoň oceni a zaslouzi si to!
  • Domenico Martucci
    Před 6 hodinami
    Jsem úplně zničený z toho co se stalo Ivetě. Zničený a zároveň naštvaný... 12. července chtěla Iveta DOBROVOLNĚ nastoupit na italskou kliniku, kde jsem ji objednal. Kvůli nechutnému člověku, který ji už 2 roky prodává bulváru, ztratila další možnost, dostat se z problémů. Tento člověk prohlásil, že hned jak se vrátí do ČR, předá ji do léčebny... Samozřejmě další LEŽ ! Nechci se bavit o videu z Rakouska, jak na tom byla Iveta fyzicky ( zlomené kosti v obličeji, krvácení do mozku) podle lékařů starší než dva týdny... Asi můžete sami posoudit, co se jí stalo.. Evidentně má Iveta strach a je týraná fyzicky i psychicky... Ale co mě nejvíc štve ? Štve mě, že ten komediant má jiné priority, než je řešení jejího zdravotního stavu.. Priorita je pro něj pomsta Macurovi ( trestní oznámení za únos, ačkoliv všichni víme, že s ním šla dobrovolně), poskytování rozhovorů a nakonec se baví o svatbě ??? On ji zabije před celým národem a my se na to budeme dívat ? Já se nedám a ačkoliv je to poslední věc, kterou jsem chtěl udělat, musím to zkusit. Zbavení svéprávnosti a umístění do léčebny proti její vůli... Iveta se musí začít léčit a zbavit se toho člověka.. Já na to nemám právo, takže nohy na ramena a směr Frenštát pod Radhoštěm... Jinak umře !
  • Rychtář zmlátil Ivetu a pak to nevěrohodně zapíral : http://youtu.be/JxGstjnd6_E
  • Dejte jí už všichni konečně pokoj!Vy,co tady píšete že je Iveta magor, se nejprve zamyslete sami nad sebou a zameťte si před svým prahem! Ivetko, moc ti přeju, aby ses z toho všeho jednou dostala, jdi se prosím léčit! A novináře bych všechny zavřela do kriminálu, za to, co ty ho_ada píšou!
    • Ty novináři si její demenci nevymýšlejí, ona se tak prostě chová a oni jen dělají to, za co jsou placeni, nehledě k tomu, že ona si taky přijde na nějaký slušný peníz.
      • Oni se vlastně ani novinářema nazvat nedají...Jsou placený za sračky, který o všech píšou...Hnus, že tomuhle se říká zaměstnání...Samozřejmě, Iveta je alkoholička, to ví každý, ale mě se nelíbí, že se přiživují na jejím neštěstí a píší kolikrát fakt pěkný hnusy...
  • každému co mu patří
  • no co na to říct,po sledování různých videorozhovorů z posledních dnů,je mi z toho fakt smutno.iveta vypadá a chová se naprosto iracionálně,i hlupák by z toho poznal,že není při smyslech.akorát,že ten její stav je tak nějak hodně na očích,řekněme.pro ní moc špatné,ale asi nebo naštěstí si to neuvědomuje.nebýt jí,noviny a tv nemají co psát a vysílat. *9*
  • IB se nám asi bude vdávat..... takže důvodem, proč s ní Rychtář je, je to, co jsem předpokládala. Touha shrábnout její majetek. Pryč je jeho odhodlání zbavit jí svéprávnosti, odvést ji na léčení. Najednou je schopna se rozhodnout, že se chce za něj vdát. No nemusel by být tak průhledný. Takže nakonec okrade Artura, co by se dalo čekat od takové hyeny jako je on. A vsadím boty, že se postará o to, aby byl brzy vdovec....vždyť všichni víte, že hodně pila a zobala....už ho slyším, jak bude tvrdit, že se sama předávkovala. *6*
  • nechapem, co sa vsetci do nej tak obuvaju, nedaju jej zit. hajzlici z Blesku a Ahaonline sa prizivuju na cudzom nestasti. Ivete drzim palce a dufam ze prekona toto tazke obdobie.. Skoda krasnej zeny.
  • Ja jenom nechapu proc ten Rychtar o tu Ivetu tak usiluje.Proc vynaklada tolik usili?Nikoho prece nemuze pritahovat vecne opila,sfetovana blabolici,pocuravajici se,odula a neuprevena zenska.Zajimalo by me co ma ten pan Rychtar za lubem a vůbec všichni ti statecni zachranci kolem Ivety.Stejne ji ten jeji život jenom komplikujou.
    • Jde mu o její BARÁK !!!
  • Ivetko, pošlete ty chlapy co se kolem Vás točí do ....
    Pak pijte, až spadnete až na dno. Dolů pak to už nejde. Potom jen nahoru, sice pomalu, ale nahoru. Vyhledejte odbornou pomoc a dejte šanci lidem, kteří Vás mají opravdu rádi. Jste nemocná jak na těle, tak na duši. Vím, že máte Artura ráda. Nekomunikujte s medii. Znáte lidi, kteří se z toho dostali, tak je oslovte a oni Vám řeknou upřímně jak se z toho dostali a není jich málo. Jde o načasování, kdy Vy začnete chtít sama. Zbavení svéprávnosti a zavření na odvykačku radí lidi co o tom nemají ani trochu páry. Jestli si myslí, že po tom člověk přestane pít, tak jsou na omylu. Na odvykačce se člověk cítí dobře, je tam chráněný před světem a s lidmi co chápou co se stalo, nejhorší je pak vypuštění do toho zlého světa. Když léčit tak až Vy k tomu dojdete ,pak léčba bude účinná. Snad to do té doby přežijete. Momentálně jste takový sebevrah. Vím o čem mluvím, je to má osobní zkušenost.
    • Obávám se, že ne každý, kdo se dostal až na samé dno, se zvedl. Iveta ale MUSÍ komunikovat s médii, protože za každou fotečku, za každé avízo, že se něco děje, má prašulky. Z čeho jiného by žila? Z prodaných desek? Z koncertů?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit