Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Iveta se statečně propila do poslední fáze alkoholismu.Léčit se nepůjde,protože to vyžaduje kázen a disciplínu.Ani jednoho se jí nedostává.Museli by ji zbavit svéprávnosti,nebo jí to nařídit soudně po nějakém průseru.Nezajímá ji syn,zvířata která k sobě připoutala.Zajímá ji jen a jen flaška.Byla krásná.Měla skvělou kariéru a všechno utopila v lahvi.
  • Když člověk sleduje ten hrozný pád, je to už jenom smutné...je evidentní, že se z toho Iveta sama nedostane. Škoda takové dobré zpěvačky, měla talent, hlas a byla krásná...
    Ať je jaká chce, nikdo do toho nevidíme, co ji k tomu, jak dopadla, dovedlo. Ti její dva samozvaní ochránci by se měli jít léčit v první řadě, je jasné, že ani jeden z nich to nemá v hlavě v pořádku.
    Nejlepší by bylo zbavit ji příbuznými svéprávnosti a zavřít do léčebny, snad by tak měla ještě naději. Člověk by brečel, když to vidí...
  • Macura promluvil o poměru s Bartošovou : youtube.com/watch?v=yAiv3zf3lQY
  • Ivetě bych moc přála,aby se z toho všeho srabu dostala. A myslím, že za tím vším na počátku stál právě Štajdl!! Mladá talentovaná holka doufala,že našla někoho, v němž bude mít celoživotní oporu,staršího muže jako náhražku za otce alkoholika. Jenže Štajdl se pro ni nikdy natolik neobětoval a nerozvedl se,takže další životní zklamání. A to už se na samotnou zhrzenou ženskou valí lítost a marnost ze všech stran!! Je mi jí líto,ale za její životní peripetie je zodpovědných mnohem více lidí... *9*
    • to je velkej, ale velkej nesmysl, co jste napsala, anebo spíš je slabošství a vstup do posele s ženatým, ale bohatým omluva proto, co se s ní děje? Je mi jí líto, ale kdyby to nebyla rozmazlená sebestředná osobnost, která nemá ohled ani na vlastní dítě, tak by nebyla tam, kde je...
      • Souhlasím s každým slovem, co jste napsala!!! Naprosto!!!
  • Heja, heja, tak nám přivezli Ivet. To je radosti v národě českém. Kdypak přijde další exces? Nechci, aby to vyznělo škodolibě, ale Iveta ať se jde léčit, je to obyčejná nemocná ženská, nic jinýho.
  • "Když jsem byl mladý, zbožňoval jsem Ivetu. Její plakáty jsem s sebou vozil na všechny hokejové zájezdy," přiznal třeba Jaromír Jágr a kopíroval tím názory většiny mladíků doby, kdy byla zpěvačka ještě opravdu hezká. Loni už si z ní Jágr jen dělal legraci na facebooku ! Když jí dali
    kurz 1.1000 nebo možná 8000 že bude s Jágrem chodit !!
  • Asi tak : Jisté je, že Ivetu již žádná odvykací kůra nevyléčí. Degenerace alkoholem na těle, či na duši, je nevratná. Je obklopena špatnými přáteli /tzv. ochránci/, kteří se přiživují na jejím neštěstí.
    Ona nebyla nikdy "silná" osobnost. Jen bych chtěla vědět, kolik vynese tahle media.kampan, mužům, kteří se okolo dotyčné pohybují a dělají vše pro její záchranu..
  • Iveta byla výborná zpěvačka,je to škoda,co se s ní děje.Měla by se pořádně léčit.Má štěstí,na takový divný chlapy,asi ji přitahují,nebo co.Iveto,vzpamatuj se a začni se pořádně léčit a kašli na takový nervově labilní chlapy.Chce to ale dost síly a moc pevnou vůli.
  • Bulvar prohrasuje ze zdrhla s nejakym typkem, pred nejakym typkem. A ten typek volal druhemu typkovy at vrati Ivetu typkovy...
    • ach ano, gramatika za vsechny prachy....
      • Ale gramatika - negramatika, to co jsi napsal je přesné a navíc vtipné vyjádření celé situace. Líbí se mi ti. *1*
    • *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3*
  • Iveta nam utekla s Macurou a Rychtar který celou dobu co byli spolu se dusoval,ze Iveta nepije a ted ji prez media verejne vyzyva at prestane pit.To je teda ryzi charakter.Lhar,lhar,lhar.Iveta uz je v koncích ale tyto prizivnickove na tom mají svoji vinu.Alkoholismus uplne zdeformuje povahu člověka.Nakonec z nej zustane blabolici primitiv.A toho uz Iveta docilila.Pritom mela pro co zit.Pro syna,pro karieru,pro sve fanoušky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit