-
Jo, co to je za kašpara, jak bartošku uhání? Ten divnej, teď si nevzpomenu, jak se jmenuje. Chtěl se snad tu psychonánu od Rychtáře koupit za pár tisíc. Zná ho někdo?
-
-
Nejsem chorobný obdivovatel Bartošové
Vážený pane šéfredaktore Chalupa časopisu Paparazzi a také další redaktoři jiných časopisů
Přeji hodně úspěchů v práci.
Dnes jsem asi podruhé v životě nahlédl do Vašeho časopisu Paparazzi a dozvěděl jsem se, že jste mě označili jako chorobného obdivovatele Bartošové. Rád bych Vás požádal, aby jste vyřídil Vašim pracovníkům, že se jim určitě nic zlého nestane, když zvednou telefon a než začnou někoho podivně označovat, tak s danou osobou prohodí pár slov. Takové jednání považuji za nešlechetnost, ale nic se neděje, se šlechotností se člověk nerodí, ale učí se ji. Třeba se stačí zeptat: Vy chorobně obdivujete Bartošovou ? A já Vám úplně v klidu odpovím.
K mému obdivování Bartošové:
Já nedělám rozdílu mezi nikým a ke každému se chovám stejně. Když se někdo zachová šlechetně, pak jeho jednání pochválím a případně odměním, když se někdo zachová nešlechetně, pak jej pokárám ( jako teď Vás ), když se ale napravíte, pak Vás třeba pochválím.
Paní Bartošová se ke mě v určitých věcech zachovala šlechetně a proto jsem ji pochválil, nicméně také u ní se objevily určité nešlechetnosti a já jsem je nekompromisně zdělil. Pak se ale objevila okolnost a to, že může být pod útlakem násilníka a to je ten důvod, proč o ni mluvím poslední měsíce v podstatě jen kladně. Jestliže ale okolnost útlaku násilníka vymízí a ona se vůči mě osobně zachová nešlechetně, buďte si jist, že nebudu mít vůči ni žádnou zábranu ji kritizovat, pokud to bude potřeba, tak jak to dělám s každým člověkem. Proto v žádném případě nejsem nějaký chorobný obdivovatel, vůbec nechápu, jak Vás to napadlo.
S pozdravem Zdeněk Macura
Zdeněk Macura|pátek 29. březen 2013 00:19|přečteno: 22 x -
Macura,její expřítel.Dělal do politiky,možná je divnej,ale pořád
mnohem normálnější než Rychtář !
-
-
Iveta ma neskutecny talent neustale se obklopovat spatnymi lidmi kteri ji nici.Iveta je ale dost stara na to aby stim uz neco udelala.Myslim si,ze jako zpevacka je na konecne a v nejaky bombasticky navrat je uz zbytecne cekat.Jeji drzeni se v podvedomi lidi uz zajistuji pouze skandaly.A jestli bude s Rychtarem nebo ne ,je uplne fuk, protoze by na jeho misto nastoupil zase jenom nejakej ufoun!!
-
-
Může být stará, jak chce, je to duševně nemocný člověk, který potřebuje jediné - odbornou pomoc.
-
-
Rychtář je neskutečně sprostý ! Ať už se ho zbaví !!!
-
Ivetku a Rychtáře mám strašně ráda a moc Ivetce fandím .. Je pro mně jako vlastní :)
-
-
A slyšelas ty Rychtářovy sprostoty ? Asi ne !
-
-
Ten Rychtář ji snad vážně zabije !!!! http://sip.denik.cz/celebrity/foto-z-nehody-bartosovou-po-bouracce-propustili-z-nemocnice-20130316.html
-
Milá Ivetko, ráno na pátou budíka, honem na tramvaj a do kolbenky za 15000,- hrubého. Oni tě ty blbiny rychle přejdou
-
Iveto! Líbí se mi tvoje píseň Heja heja!!! Jsi krasna a miluji te !!! Posloucham te v praci v aute, mam te jako budika ... No jsi uzasnaaa a kasli na ostatni at si rikaj co chctej . Jsi velmi nadherna a pohledna alkoholicka. Moje deti te milujou!! Hohohooooo ja jsen Santa Kraus!
-
-
:DDDD more máš dost hej :D
-
To si děláš prrdel ne?
-
Úplně s tebou souhlasím Santo :) Ivetka je nejlepší :)
-
Ůplně s tebou souhlasím Santo :) Ivetka je nejlepší :)
-
-
Jo a ještě jedna otázka - vy si o sobě myslíte, že jste dost vzdělaná???? *2* A empatická??? Vážně??? *4*
-
Iveta bývala opravdu velkou Zpěvačkou, ale co provádí nyní, dost dobře nechápu. *6* Přeji jí aby se očistila a byla zase tou královou zpěvu. *3*
-
No velka skoda, ze nebyla u doktora (Strosmajera), ten by ji urcite rek, ze kdyby hloupost nadnasela, letala by tu jako holubicka.....Proboha, ona uz opravdu nevi co placa, po nejakem zubarskem zakroku dela, jak kdyby se buh vi co stalo. Ona opravdu neni normalni. A jestli povazuje za praci to, ze jde se svym synem do kina, tak to uz opravdu nevim co na to rict. Ja byt Ivetou nevylezu uz snad ani pred dum. Ja bych se stydela az za hrob. Navic zase oznamila, ze mela v prosinci pred vanocemi fobii z lidi. To neni fobie, ona totiz nesnese, ze uz ma po sezone, ze uz o ni neni zajem. A nejvetsi jeji problem je, ze chce vzdy slyset jenom chvalu, chvalu a pochlebovani. Ale bohuzel my jsme lidi a vidime jak to vlastne vsechno s nasi Ivetou je. Je zkratka v ........
-
-
Málo empatický...........,domnívám se, že nevíte, co osmička dokáže, je vidět , že jste opravdu málo vzdělaný člověk, běžte se někde poradit, poté pište sem, díky Barča
-
-
No, já teda vím co dokáže osmička a taky co dokáže pětka a nebo taky beran, že jo. Ale v tom omluvu pro takové chování fakt nevidím. Jsme přeci lidi se svobodnou vůlí a takové jací jsme nás činí nás naše rozhodnutí. Iveta se taky rozhodla a v kombinací s její inteligencí to dopadlo tak, jak dopadlo. Takže, prosím, na nebohou osmičku nic nesvádějte!!! *3*
-
-