-
Ivetko, pošlete ty chlapy co se kolem Vás točí do ....
Pak pijte, až spadnete až na dno. Dolů pak to už nejde. Potom jen nahoru, sice pomalu, ale nahoru. Vyhledejte odbornou pomoc a dejte šanci lidem, kteří Vás mají opravdu rádi. Jste nemocná jak na těle, tak na duši. Vím, že máte Artura ráda. Nekomunikujte s medii. Znáte lidi, kteří se z toho dostali, tak je oslovte a oni Vám řeknou upřímně jak se z toho dostali a není jich málo. Jde o načasování, kdy Vy začnete chtít sama. Zbavení svéprávnosti a zavření na odvykačku radí lidi co o tom nemají ani trochu páry. Jestli si myslí, že po tom člověk přestane pít, tak jsou na omylu. Na odvykačce se člověk cítí dobře, je tam chráněný před světem a s lidmi co chápou co se stalo, nejhorší je pak vypuštění do toho zlého světa. Když léčit tak až Vy k tomu dojdete ,pak léčba bude účinná. Snad to do té doby přežijete. Momentálně jste takový sebevrah. Vím o čem mluvím, je to má osobní zkušenost. -
Souhlasím s každým slovem, co jste napsala!!! Naprosto!!!
-
Iveta se statečně propila do poslední fáze alkoholismu.Léčit se nepůjde,protože to vyžaduje kázen a disciplínu.Ani jednoho se jí nedostává.Museli by ji zbavit svéprávnosti,nebo jí to nařídit soudně po nějakém průseru.Nezajímá ji syn,zvířata která k sobě připoutala.Zajímá ji jen a jen flaška.Byla krásná.Měla skvělou kariéru a všechno utopila v lahvi.
-
Když člověk sleduje ten hrozný pád, je to už jenom smutné...je evidentní, že se z toho Iveta sama nedostane. Škoda takové dobré zpěvačky, měla talent, hlas a byla krásná...
Ať je jaká chce, nikdo do toho nevidíme, co ji k tomu, jak dopadla, dovedlo. Ti její dva samozvaní ochránci by se měli jít léčit v první řadě, je jasné, že ani jeden z nich to nemá v hlavě v pořádku.
Nejlepší by bylo zbavit ji příbuznými svéprávnosti a zavřít do léčebny, snad by tak měla ještě naději. Člověk by brečel, když to vidí... -
to je velkej, ale velkej nesmysl, co jste napsala, anebo spíš je slabošství a vstup do posele s ženatým, ale bohatým omluva proto, co se s ní děje? Je mi jí líto, ale kdyby to nebyla rozmazlená sebestředná osobnost, která nemá ohled ani na vlastní dítě, tak by nebyla tam, kde je...
-
Ale gramatika - negramatika, to co jsi napsal je přesné a navíc vtipné vyjádření celé situace. Líbí se mi ti. *1*
-
Macura promluvil o poměru s Bartošovou : youtube.com/watch?v=yAiv3zf3lQY
-
Ivetě bych moc přála,aby se z toho všeho srabu dostala. A myslím, že za tím vším na počátku stál právě Štajdl!! Mladá talentovaná holka doufala,že našla někoho, v němž bude mít celoživotní oporu,staršího muže jako náhražku za otce alkoholika. Jenže Štajdl se pro ni nikdy natolik neobětoval a nerozvedl se,takže další životní zklamání. A to už se na samotnou zhrzenou ženskou valí lítost a marnost ze všech stran!! Je mi jí líto,ale za její životní peripetie je zodpovědných mnohem více lidí... *9*
-
Heja, heja, tak nám přivezli Ivet. To je radosti v národě českém. Kdypak přijde další exces? Nechci, aby to vyznělo škodolibě, ale Iveta ať se jde léčit, je to obyčejná nemocná ženská, nic jinýho.
-
"Když jsem byl mladý, zbožňoval jsem Ivetu. Její plakáty jsem s sebou vozil na všechny hokejové zájezdy," přiznal třeba Jaromír Jágr a kopíroval tím názory většiny mladíků doby, kdy byla zpěvačka ještě opravdu hezká. Loni už si z ní Jágr jen dělal legraci na facebooku ! Když jí dali
kurz 1.1000 nebo možná 8000 že bude s Jágrem chodit !! -
Asi tak : Jisté je, že Ivetu již žádná odvykací kůra nevyléčí. Degenerace alkoholem na těle, či na duši, je nevratná. Je obklopena špatnými přáteli /tzv. ochránci/, kteří se přiživují na jejím neštěstí.
Ona nebyla nikdy "silná" osobnost. Jen bych chtěla vědět, kolik vynese tahle media.kampan, mužům, kteří se okolo dotyčné pohybují a dělají vše pro její záchranu.. -
Iveta byla výborná zpěvačka,je to škoda,co se s ní děje.Měla by se pořádně léčit.Má štěstí,na takový divný chlapy,asi ji přitahují,nebo co.Iveto,vzpamatuj se a začni se pořádně léčit a kašli na takový nervově labilní chlapy.Chce to ale dost síly a moc pevnou vůli.
-
ach ano, gramatika za vsechny prachy....
-
*1* *1* *2* *2* *15* *15* *3*
-
Bulvar prohrasuje ze zdrhla s nejakym typkem, pred nejakym typkem. A ten typek volal druhemu typkovy at vrati Ivetu typkovy...
-
Iveta nam utekla s Macurou a Rychtar který celou dobu co byli spolu se dusoval,ze Iveta nepije a ted ji prez media verejne vyzyva at prestane pit.To je teda ryzi charakter.Lhar,lhar,lhar.Iveta uz je v koncích ale tyto prizivnickove na tom mají svoji vinu.Alkoholismus uplne zdeformuje povahu člověka.Nakonec z nej zustane blabolici primitiv.A toho uz Iveta docilila.Pritom mela pro co zit.Pro syna,pro karieru,pro sve fanoušky!
-
Milá Paní Iveto Bartošová sice hezky spíváte ale stim pitim OMG
-
*15* *8* *9* *13*
-
Naprostej souhlas,těží jen z toho, že jí to kdysi zpívalo.Jenže dnes už jen chlastá a dělá ostudu a z toho je živa. Je spoustu skvělejch zpěváků,kteří si dokáží držet bulvár od těla a proč asi? No zkrátka asi proto, že ho nepotřebují k životu jako tahle trapná zoufalkyně, která se neumí jinnak uživit, protože v životě ani nepoznala, co je to skutečná práce.
-
Tak vtipný je to pořádně!!! Kdyby měl tolik šancí jako ona obyčejný člověk, už by byl dávno zdravý. Ale že ona se rozhodla že se léčit nebude, že si naopak bude vymýšlet nesmyslné příběhy a zneužívat ke svým opileckým hrátkám ostatní lidi je prostě hnus. Iveta dostala do vínku víc, než většina ostatních a vše jen zneužila. Tak se nediv, že mi připadá vtipná.