-
Docela hnusnej příspěvek..."ať z toho mají taky něco i ti druzí". Je pravda, že Iveta se sebou asi nic zatím dělat nechce, ale proč to hned obracet v hroznou srandu a bavit se nad tím. Je mi jí líto, že nevidí a neslyší. V první řadě ať se zbaví Rychtáře, ten jí jenom škodí. Ten má Ivetu jen k tomu, aby se o něm psalo. Je to hrozná situace a vtipný mi to nepřijde ani trochu.
-
Iveto, už by si chtělo přiznat že jsi těžká alkoholička. Ty né že nesmíš pít, Ty se nesmíš na flašku ani podívat. Pak bude možná nějaká pomoc, ale roky utíkaj, takhle se uchlastáš.
-
No co, když už se zbláznit, tak pořádně, ne? *1* Ať z toho mají taky něco i ti druzí. Kdyby vážně chtěla, mohla by se léčit a vyléčit. Lidí, kteří by jí ochotně podali pomocnou ruku je kolem ní dost a dost. Ale ona se v tom hnusu, kteý příjala za svůj životní sty,l nejspíš bahní. Tak ať si to užije, když to tak chce.
-
šaty má odtud : http://damske-obleceni.com/damske-saty-sifon-dlouhe-s-paskem-11106-p-12138.html
-
Jéžišmaria, copak by se asi stalo dál, Rychtář je sice blázen, ale copak by někdo normální mohl s takovou Bartošovou vydržet, vždyt ona kromě ŠTAJDLA ty blázny vyhledává,možná je to záměr, protože jako zpěvačka je už odepsanám tak ji živí bulvár a tudíš vedle sebe potřebuje někoho jako je Rychtář nebo jemuu podobný. Skutečně si nepamatuju, že by žila ona někdy nějak normálně.
-
Ivetko,
chtěla bych ti popřát vše nejlepší k Tvým narozeninám.
A ať se ti splní i ta nejtajnější přání a ať už se ti v životě všechno daří. Třeba tě teď čeká už jen to dobré.
Tak vše nej. Přeje 216364 -
Proboha! Už se na toho Rychtáře konečně vykašlete! Copak nevidíte, jaký je?
-
..a zbav se konečně Rychtáře !!!
-
video a nazory na vztah s Rychtarem http://www.youtube.com/watch?v=GurjiICTfo4
-
Ja si take myslim,ze Rychtar je pro Ivetu cesta do pekel ale je i pravda ,ze Iveta mela problemy davno predtim.Neco dela devce spatne a potrebuje pomoc,potrebuje dobre pratele a Rychtar neni ani jedno z toho.Iveta si vzdycky vytvori zavislost na nejakem mamlasovi a ten pak na ni parazituje!A i kdyz ma Iveta slabe nervstvo,tak tohle by si mela uvedomit!Jakej chce jeste kopanec od zivota?Vzdyt prisla o syna,dostala se do dluhu,jeji kariera take vzala za sve a malem prisla o zivot!Normalni smrtelnik by se uz asi probral a neco stim zacal delat.
-
Je mi fakt líto, že se Iveta zapletla do všech těch problémů, ale můj názor je, že jí do toho zatáhl Rychtář. Je těžké to posuzovat takhle zvenčí, když do toho člověk nevidí a nežije s nimi pod jednou střechou, ale Ivety je mi líto, potřebuje odbornou pomoc a kdyby ji Rychtář miloval, tak už by jí dávno poslal na léčbu. Vážně nechápu, jak se může koukat na to, jak Iveta trpí.
-
Nejsem chorobný obdivovatel Bartošové
Vážený pane šéfredaktore Chalupa časopisu Paparazzi a také další redaktoři jiných časopisů
Přeji hodně úspěchů v práci.
Dnes jsem asi podruhé v životě nahlédl do Vašeho časopisu Paparazzi a dozvěděl jsem se, že jste mě označili jako chorobného obdivovatele Bartošové. Rád bych Vás požádal, aby jste vyřídil Vašim pracovníkům, že se jim určitě nic zlého nestane, když zvednou telefon a než začnou někoho podivně označovat, tak s danou osobou prohodí pár slov. Takové jednání považuji za nešlechetnost, ale nic se neděje, se šlechotností se člověk nerodí, ale učí se ji. Třeba se stačí zeptat: Vy chorobně obdivujete Bartošovou ? A já Vám úplně v klidu odpovím.
K mému obdivování Bartošové:
Já nedělám rozdílu mezi nikým a ke každému se chovám stejně. Když se někdo zachová šlechetně, pak jeho jednání pochválím a případně odměním, když se někdo zachová nešlechetně, pak jej pokárám ( jako teď Vás ), když se ale napravíte, pak Vás třeba pochválím.
Paní Bartošová se ke mě v určitých věcech zachovala šlechetně a proto jsem ji pochválil, nicméně také u ní se objevily určité nešlechetnosti a já jsem je nekompromisně zdělil. Pak se ale objevila okolnost a to, že může být pod útlakem násilníka a to je ten důvod, proč o ni mluvím poslední měsíce v podstatě jen kladně. Jestliže ale okolnost útlaku násilníka vymízí a ona se vůči mě osobně zachová nešlechetně, buďte si jist, že nebudu mít vůči ni žádnou zábranu ji kritizovat, pokud to bude potřeba, tak jak to dělám s každým člověkem. Proto v žádném případě nejsem nějaký chorobný obdivovatel, vůbec nechápu, jak Vás to napadlo.
S pozdravem Zdeněk Macura
Zdeněk Macura|pátek 29. březen 2013 00:19|přečteno: 22 x -
Macura,její expřítel.Dělal do politiky,možná je divnej,ale pořád
mnohem normálnější než Rychtář ! -
Jo, co to je za kašpara, jak bartošku uhání? Ten divnej, teď si nevzpomenu, jak se jmenuje. Chtěl se snad tu psychonánu od Rychtáře koupit za pár tisíc. Zná ho někdo?
-
Může být stará, jak chce, je to duševně nemocný člověk, který potřebuje jediné - odbornou pomoc.
-
Iveta ma neskutecny talent neustale se obklopovat spatnymi lidmi kteri ji nici.Iveta je ale dost stara na to aby stim uz neco udelala.Myslim si,ze jako zpevacka je na konecne a v nejaky bombasticky navrat je uz zbytecne cekat.Jeji drzeni se v podvedomi lidi uz zajistuji pouze skandaly.A jestli bude s Rychtarem nebo ne ,je uplne fuk, protoze by na jeho misto nastoupil zase jenom nejakej ufoun!!
-
A slyšelas ty Rychtářovy sprostoty ? Asi ne !
-
Rychtář je neskutečně sprostý ! Ať už se ho zbaví !!!
-
Ivetku a Rychtáře mám strašně ráda a moc Ivetce fandím .. Je pro mně jako vlastní :)
-
Ten Rychtář ji snad vážně zabije !!!! http://sip.denik.cz/celebrity/foto-z-nehody-bartosovou-po-bouracce-propustili-z-nemocnice-20130316.html