-
dělá vám to dobře?
Lidi,sakra co to s váma je?Co vám ta ženská udělala,že na ňu musíte tak plivat?Ať je jaká chce..Je to její život a vám po tom nic není!Ne Iveta,ale hlavně vy ubližujete jejímu synovi tím,co o ní všichni píšete.Jak by bylo vám,kdyby takhle psali o vaší matce???Co jste dokázali vy?Asi nic moc,zřejmě jste škaredí,neúspěšní,máte holej zadek a ku*va malý sebevědomí,co? *1* *1* *1* -
Hodinky
Že vám naruším diskuzi povrchním příspěvkem..........jen jsem se chtěla zeptat, zda náhodou nevíte, jakou značku hodinek Iveta nosí. Stejně jako její řetízky s křížky (viděla jsem před nedávnem její, snad aktuální, fotku v nějakém časopise), se mi moc líbily...tak kdyby byl někdo schopný a ochotný odpovědět, tak budu ráda *4* -
Re: Prosím, uvažujte
Ano, toto je názor většiny psychologů. -
Prosím, uvažujte
Bohužel z vlastní praxe vím, že děti alkoholiček matkám často nekriticky odpouští, vždyť dovedou být tak hodné a tolik toho naslibovat. O to větší pak bývá bahno, do kterého se tyto děti zpětně vrátí, ale i tak často své matky - alkoholičky vehementně brání. Ivetě Bartošové není vhodné dítě vracet. Nad tím, že předkládá jakási zvláštní potvrzení o své způsobilosti býti matkou, se dá jen kroutit hlavou. To, že pár měsíců nepije a nepokouší se o sebevraždu, má býti zárukou dobré výchovy pro dítě ? Prosím, uvažujte ! -
Re: jsi pro nás nejlepší
souhlasim s vami iveta je nej a preji ji vse dobry *14* -
Re: Pan Štaidl
pan staidl o artura driv nestal tak nevim proc by ho mel mit kdyz chce byt s mamou to se na toho kluka neberou ohledy -
ivetce
milá Ivetko,nechápu jak tě může někdo urážet a kázat ti o životě když tě vůbec nezná.Jsi krásné sluníčko a z těch ubožáků si nic nedělej. Je super že jsi zpátky *5* -
lidi jsou kurvy
Vy, co tady pisete tu spinu jste kurvy a ne lidi. Aby jste taky nahodou neslapli jednou vedle. Zavistivy svine!!!
Je mi z Vas zle.. No jo, jak nekdo je nedejboze uspesnej, ma penize a jeste dobre vypada, to se u nas neodpousti, co? *16* *16* *16* -
Držím palce!!!
Milá Iveto, já Vám věřím, že to všechno zvládnete, i když jsou zde lidi, co tomu nevěří... Buďte silná a dokažte jim, co ve Vás je...!!! Jsem ráda, že Vám v tom pomáhá Jirka Pomeje a další přátelé... :) Teď Vám to sluší i mnohem víc... ;)
HODNĚ ŠTĚSTÍ!!! Hanja *4* -
k svátku
Ivetko, všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku, hlavně hodně zdraví, lásky a štěstí s artíkem a s nejbližšími, co máš ráda a co tě obklopují a nezapomněli na tebe a mají tě pořád rádi jako já a ostatní. *14* *4* -
Dejte ji šanci
Každý dělá nějaké chyby, Iveta asi víc i když nevím, asi je také na vše "vidět" a každý toto neunese a v dnešní době to není jednoduché nikde. Vím, že řeknete, že tam nemá být, ale kdo ví co má a na co má, než to opravdu okusí. Zpěvačka je určitě dobrá a já ji věřím, že se z toho dostane, ale to co se tady píše, to jí určitě nepřidá - doufám, že si to ani nečte. Zdraví VJ -
už nejsi matka
Žena, které musí být soudně odebráno dítě, si nezaslouží titul matka. -
Re: Jde ti jen o sebe
Iveto Bartošová, co jsi to za člověka ? Pro tebe je v životě důležité jen to, jak vypadáš, co máš na sobě, tvoje kariéra , chlast a chlapi. Na Artura vůbec nemyslíš.Celý život ho vychovávala jen Golda a ty ses s ním jen nechala občas vyfotit na společná fota, abys budila dojem dobré matky. Teď ti vadí jen to, že když ti Artura soudně odebrali, všem se ukázal tvůj opravdový obraz o tom, co jsi vlastně zač. *13* -
???
Iveto, opravdu si myslíš, že pro to, abys získala Artura do své péče, je tak důležité, jak vypadáš, kolik jsi zhubla a kolik máš koncertů ? Každá normální máma by jistě uvažovala zcela jinak. -
Re: Pan Štaidl
ty, primitive ubohý, když ivetu nesnášíš,tak nepiš bláboly na tyto stránky.jsi v životě dokonalý,že řešíš problémy jiných... *16* -
jsi pro nás nejlepší
ivetko,jsme věrní fanoušci.je nás opravdu hodně a moc ti držíme palce.ti co píší negativně jsou ubohé,zakomplexované chudinky,co nic nedokázali!!! zpívaj dál,at je svět příjemnejší,tvé písničky a hlas to umí.
děkujeme ti moc.liberec *14* -
Artura by měl mít p. Štaidl
Ivetě Bartošové by soud neměl již nikdy syna vrátit. Ona je nemocný člověk a je nebezpečná sobě i okolí. Kolik už měla těch pokusů o sebevraždu, do toho prášky a alkohol. Je tedy na snadě, že pro Artura je velmi nebezpečná. *9* *9* *9* *9*
*13* *13* *13* *13* *13* -
Stačí žít slušně !
Narážíte zde na bulvár, který chudince Bartošové ubližuje. Ale nemyslíte, že kdyby žila slušně jako každý normální člověk, že by o ní bulvár psal ? -
Re: Iveta
Adriano, u Ivety se neřeší pouze psychika, to by jí nikdo Artura nebral. Ale to její chlastání, a to i po návratu z léčebny a navíc ona na tom dítěti napáchala nesčetné škody. jen těch strejdů a tatínků co musel chudák zažít. -
Re: Děs a hrůza
Co se týká Ivetiných osobních záležitostí, nesuďte a nehodnoťte, nemáte na to právo a zdaleka nevíte o co tu jde. A reagovat a špinit ji na základě článků z bulvárů mi přijde omezené a povrchní *5*