-
Pan Štaidl
Divím se panu Štaidlovi, že Artura té chudince nevzal už dávno. Nechal to dojít příliš daleko. -
Děs a hrůza
Iveto, kdo zná tvé soukromí, všechny ty alkoholické excesy, pokusy o sebevraždu, výmysly o znásilňování Romanem Třískou a další a další tvé hloupé lži, nad tebou opovrhuje. Místo, aby ses snažila být mámou, pracuješ jen na svém zviditelnění a na Artura kašleš. a to, že chlastáš i po léčení je už veřejné tajemství. jsi špína, a takové dítě nepatří. *9* *9* *9* -
jenom sen
nevíte kde by se dal sehnat ivetin film "jenom sen"? -
Re: Bartošová
Jo, princezna z protialkoholické léčebny, to je dost dobrý. *15* *15* *15* -
Ahojky Ivet!
*4* Moc Ti držím pěsti a přeji, abyses nedala ničím dohnat tzv. do kouta!Žij tak, aby jsi měla čisté svědomí jen sama před sebou.Ostatní se o Tobě nikdy nedozví pravdivé informace a odsuzují Tě za výmysly v bulváru.Drž se!!!Martina *3* -
Dobry den!
Zdravim!Zlata,Iveta!Ne fandim Vam,ale z bulvaru znam o Vas vsechno.Tak,prosim Vas,otpovedet,co to je zac-Roman Troska??Otcovrah a magor.To je idiot,ktery ne dela nic v givote,to je lhar prvni tridy.Musite znicit debila!!! *3* *3* *3* -
zamysli se nad sebou
a začni žít jako normální slušný člověk, máš dítě,které Tě potřebuje.
Hlavně nelži,např. pro nemoc zrušen koncert a léčiš se v hotelu Štiřín samozřejmě s mužským přeji štastný návrat Honza -
Re: HNUS
Jak můžete urážet pana Štaidla, když o situaci víte jen z bulváru ? Bartošová střídala chlapa za chlapem, flašku za flaškou a to dítě v tom mělo žít ? Sám pan Štaidl, pokud to nevíte, prošel onkologickým onemocněním a Ivetiny alkoholické excesy kryl on i Golda až příliš dlouho. Jinak by byl Artur už dávno soudem odebrán. -
Bartošová Iveta
Iveto,
pro mne jste pořád "Princeznou naší populární hudby". Moc Vám fandím, již od Vašich prvních hudebních krůčků s Petre Sepéšim. Hodnotím Vás tou nejvyšší známkou.
Marcela Pohorská -
Bartošová Iveta
Dobrý den Iveto,
strašně moc Vám fandím již od začátku Vaší kariéry.Ráda bych,kdybyste mi mohla poradit,zda kde bych mohla sehnat Vaše CD:
-"Hej pane dikžokej"
-"Medové dny"
-"Václavák"
-"Knoflíky lásky"...
Byla bych také strašně moc vděčná, zda by nebylo možno si je u Vašeho fan-clubu objednat na dobírku. -
ivetka
ahoj ivet,moc ti to slusi a hl.se drz.ukaz vsem i sobe,ze dokazes jit dal.novy image,te odrazi od dna.mooc ti drzim palce.neustela jsi nase princezna. *3* -
KONCERTYY
Ivetko!!! Už se na Tebe těšíme do České Lípy 16.5. a do Prahy 11.6.
Máme Tě moc rády! Pája s přítelkyní *4* -
jeste porad pro nasi IVETKU Bartosovou
....dodatecne Ti preji vsechno nejlepsi k narozeninam. Hodne zdravicka, stesticka a lasky...s kvetem ve vaze preji hodne lasky, sex , a penize...chlapa, muze, tatu ...pro Arturka brachu a veci at se srovnaji mimo medii..tata+mama+syn.Pa..hodne stesti. -
pro Ivetku Bartosovou
AHOJ IVETKO,
je mi lito co se stalo s Tvojim tatinkem. TO JE "ZIVOT"!!!...NEKDY hnusny a dlouho!!! Chtela by jsem si s Tebou uprimne a kamaradsky promluvit.Chtela bych vedet ci tohle psani na konkretni osobu ma smysl??? Inga
*3* *3* -
Hodně síly
Ivetko, je mi to líto s Tvým tatínkem, hodně síly, ty to zvládneš. -
Ivetko,drž se!!!
Ivetko, všechno nejlepší, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a pohody.
Mámě Tě rádi a těšíme se na Tvé písničky, které umí pohladit po dušičce.
S tatínkem je nám to líto, ale jsi silná a teď potřebuješ klid i s Artíkem.
Drž se a vše bude už jen lepší!!!
Ty to zvládneš!!! -
Od mámy také Ivetky
Ahoj Ivetko,
přeji to, abys vše vydržela, zvládla. Bude to těžké, ale musíš to zvládnout.
Kvůli Arturovi i sobě. Mám také dceru Ivetku, která před 3 rokama prodělal
operaci nádoru míchy. Do toho nevěra mého manžela po 30 letech a léčila jsem se
stejně jako ty. A všechno jsem zvládla. Jak krásný je to pocit, když člověk nemá výčitky..... vždyť to znáš. Ty výčitky jsou strašné,...... bojuj, tvoje písničky jsou krásné ( koupila jsem si nové CD) a pouštím si ho a přitom brečím...... Držím palce všechny, které mám a přeji hodného partnera. ( na blby
se vykašli).Tvoje Hanka z Plzně -
Od mámy také Ivetky
Ahoj Ivetko,
přeji to, abys vše vydržela, zvládla. Bude to těžké, ale musíš to zvládnout.
Kvůli Arturovi i sobě. Mám také dceru Ivetku, která před 3 rokama prodělal
operaci nádoru míchy. Do toho nevěra mého manžela po 30 letech a léčila jsem se
stejně jako ty. A všechno jsem zvládla. Jak krásný je to pocit, když člověk nemá výčitky..... vždyť to znáš. Ty výčitky jsou strašné,...... bojuj, tvoje písničky jsou krásné ( koupila jsem si nové CD) a pouštím si ho a přitom brečím...... Držím palce všechny, které mám a přeji hodného partnera. ( na blby
se vykašli).Tvoje Hanka z Plzně -
Iveto jste a budete silná
Milá Iveto. Jste silná osobnost a vím, jaké síly jste musela investovat do "odpíchnutí ode dna!. Zvládla jste to skvěle a já nikdy ani na minutu nevěřila, že to zvládnete. Vypadáte krásně a zpíváte krásně. Mluvím od srdce, protože vás mám opravdu ráda a bulvár ať mi políbí zadnici!!! Věřím vám a vaší vnitřní síle, která z vás vyzařuje. Kdybyste hledala kamarádku, která není z oblasti sh.bys., budu ráda, když se mi ozvete. Jsem obyčejná máma od dvojčat, ale věřte mi, vím jak život dovede zamávat s člověkem. S přáním krásných zítřků se s Vámi loučí Jitka. -
držím palce
Ivetko, jsem z těch, kteří ti taky moc drží palce. Ale vzpamatuj se, pokud ti soud Artura vzal, tak to s tebou muselo být hodně zlý.