-
R.I.P Ivetko jsi výborná zpevacka
-
Vcera nam ukazali jak byla Iveta u zubare se svymi ZOUBKY. No to nema chybu jak ona rika: moje zoubky.... Ja mam obavy, ze priste s ni jde PRIMA i ke gynekologovi.
-
Nakonec se s její smrtí všichni smíříme.
V našich srdcích zůstane jako slavná legenda.
ZBOHEM IVETKO. *4* -
http://josefrychtarvolnybrzozavreny.blog.cz/en/1405/herci-rychtar-a-kramny-skonci-oba-stejne
-
V Uhříněvsi už zase nemají na polívku,tak se píše o ztracené pěnici a 30litrů za každý článek je zase doma.Je to hnus.Zpěv už ji neuživí.Bezpečnostní agentura Pepka krachuje,tak se musí honem něco vymyslet jak přijít zadarmo k prachům,i kdyby to mělo být o řídké stolici jasné princezny.
-
Další perla od Ivety-Martucci a Macura ji chtelj rozrezat a prodat jeji organy.Tak to je dobry.Kdo by asi stal o jeji organy.Prochlastany jatra,dementni mozek,zaludek prolezlej vredama. Bartosova patri do ustavu a Rychtar do vezeni.Jak to ze tam po tom co neustale nekoho napada,vkrada se do domu,nici cizi majetek, ještě není?Nechapu to -vzdyt je i v podmínce a to staci preci jeden prusvih a jedes!A on toho ma na triku tolik a porad je na svobode a ještě přitom naseptava dementni Ivete kraviny,ktere ona potom zverejnuje do medii.
-
Je mi strašně líto jak to dopadlo :(
-
To co předvedli a provedli panu Macurovi je nechutné a nevkusné.Nechápu proč,když se ho údajně bojí,tak mu píše sms,že jde o život a podobně.Opět se ukázala především psychopatická osobnost I.B.Jí by měli zbavit svéprávnosti a zavřít do blázince a J.R. do vězení.Nechci se p.Macury zastávat.Asi je to taky případ pro pro odborníka,ale takhle člověka ponížit dokáže jenom člověk zlý a podlý.Jsem znechucena čeho jsou ti dva schopni.Kdyby ho nebombardovala smskami,tak by jí do cesty vůbec nevstoupil.Do této doby jsem si myslela,že je pošahaná a ve vleku toho rabiáta J.R.,ale ono je jí taky dost.
-
Ivetka je moje nej zpevacka a Tri Orisky mam moc rad tu pisnicku. PS vsem preji hezke proziti Vanocnich Svatku
-
Za Ivetkou je mi nekdy moc smutno a hrozne líto, ze takový skvelý clovek a tak dobrá zpevacka tady mezi námi uz není :(