-
Myslim,ze Iveta je precitlivela osubka,milujici matka,a vubec hodna osoba.Tim ze je ale precitlivela,tak velmi spatne reaguje na veskere spatne veci co se o ni pisi a to je jeden z mnoha duvodu,proc pije.Nevi,jak z toho ven, je proti okoli slaba.Navic nikdo z nas (asi)nezil ve slave jako Iveta.A zname spousty pripadu,jak slavni neunesli svoji slavu a znicili si zivot.Neznam ji, ale at provedla co provedla,ma narok na to,aby ji lidi dali pokoj a hlavne aby nic oskliveho o ni nepsali,at o ni nepisou vubec.Neziji v Cechach,ale jak tamejsi bulvary pisi o celebritach je neuveritelny.Herci odejdou ze serialu,a uz se pise "dostaly padaka". Zni to snad lidsky? Ne jen vysmevacne!!!.Neda se to snad napsat jinak? a kdyz je nekdo precitlively jako Iveta,tak je to pro ni hodne tezky.Mozna vyhledava jak rikate bulva, ale verim,ze rozhodne by taky chtela mit svuj klid,ktery ji chybi. V casinu jsem nevidela zadny trapas,ktery by ona zavinila(muze mi ho nekdo popsat).Mozna znate nejakou sousedku,ktera strida chlapy,a presto se s ni lidi bavi a nikdo o no nepise hnusoty.Ona by je stejne totiz poslala "nekam".To jsou takovy typy. A pak jsou typy jako Iveta, ktera se s tim trapi.Deprese a alkoholismus jsou nemoci! Spousta lidi pise o tom,at se jde lecit, ale nikdo nema navod na to, aby vedel co udelat aby takto nemocny clovek "videl" ze je nemocny a sel se lecit tedy sam. Je dospela,za ruku se tam odtahnout neda,drzet se tam neda a tady je ten problem ze ona si mysli, ze to zvladne ale bohuzel jestli dost pije,tak si asi sama nepomuze.Je to klubicko,ktera se tezko rozmotova a ani ti co by ji chteli opravdu pomoct na to nemaji navod.Verim,ze Ti panove ji chteli pomoct.Ale nekdy je to tezke s takto nemocnym vydrzet.Naprosto! souhlasim s Annou a s Nene.Ano Iveta nema hrosi kuzi a nema tvrde lokty jako jini,ale v teto spolecnosti se spise oslavuji prave tito lide. Iveta na to nema povahu a tak je prave vdecne tema a trvaly prinos pro bulvary. Vsichni co si kupuji ty magaziny jsou prave spolupachateli na jejim zdravi.Sama nemam reseni co by ji pomohlo,ale neuskodilo by ji pro zacatek aby necetla co se o ni pise.Je hodna (pomaha nadacim,ma rada deti)a tak taky ocekava ze k ni budou lidi stejny, ale lidi umi byt zli...jen kdyz z toho koukaji pro ne penize.
-
Vyznání Rychtáře své ženě Darině na její zdi.
Josef Rychtář
Tímto ti chci poděkovat v dnešní den za krásných 28 let našeho společného života, života, kdy svítilo slunce a někdy byl i mráček. Toho hezkého, krásného bylo ale víc. Dnešní den našeho výročí, je symbolem, kdy jsme společně zvládli jak to dobré tak i to zlé. Dala jsi mi dva skvělé syny, dnes jsou z nich muži ,kteří si vyšlapávají svou cestu životem . Můžeme na ně být právem hrdi. Přál bych si, abychom spolu zvládli další kus cesty, cesty kterou už snad nebudou žádné výmoly. Je jen na nás dvou, zda tou cestou ruku v ruce půjdeme, zda chceme a jeden druhého podržíme a povedeme. Chci ti tímto strašně moc poděkovat, ta vše, kdy jsi mně podržela, když mně nebylo dobře, když byl problém, za vše krásné co jsi mi dala. S nikým jiným bych to nedokázal, a vím o čem mluvím. Pokud bych dnes měl volbu, nic bych na vztahu s tebou neměnil, vzal bych si tě stejně jako před 28 lety, jen bych se vyvaroval chyb, které jsem učinil, neudělal bych to, čím jsem ti ublížil.Děkuji a vážím si tě
to říká člověk ,který Darinu zmlátil (po jeho telefonátu už o tom nepochybuji ) *9* -
Jeste chci dodat, ze v prispevku mluvim o tom, ze "pije". Chci podotknout, ze to jen prebiram z toho co se o ni pise a pouzivam to na to,abych zduraznila, ne jeji chybu (JESTLI VUBEC PIJE), ale jeji nemoc!.Ale dost lidi taky rika, ze nepije, -snazim se jen byt ferova s tim, ze beru v potaz vsechy negativni veci (i kdyz treba nejsou pravda, ale ja to nevim.)Jestlize se nekdy zpila a nekdo ji vyfotil - jdete do haje! Zase to bylo udelano jen proto,aby to mohli prodat.Kdo z nas nebyl nekdy zpity? Ale mit fotku,tak se na to vzpomina se srandou,ale u Ivety je to "opilec".Mozna by ji prospelo vytahnout ji na hory-jak nekdo psal),mozna by ji pomohlo,kdyby mohla o sobe cist,ze lidi ji maji radi - treba by ji to zvedlo a nasla by duvod se zvednout....Ale to nikdo nevime,pokud ji nezname hodne zblizka.:-(
-
..Rychtáře se Zápalem :http://uloz.to/xp36UGd/rychtarr-mp3
-
-
ale jen pro silné povahy..je to nechutně vulgární..
-
-
Za smrt Ivetky je zodpovedný Rychtár vyhrozoval jí, ze jestli s ním nezustane udelá neco Arturovi, to je psychické týrání a dukaz, ze Rychtár patrí za mríze uz dávno a jeho syn má taky podíl na její smrti
-
-
Tahle debata tady vypadá, že všichni víte všechno, jako kdyby jste byli u Rychtáře i Ivety dennodenně nastěhovaní a přinejmenším je dobře znali. A nebo je to tak, že někde něco napsali a Vy to zhltli a všechno to zbašili ? Jak můžete někoho soudit jen podle toho, co napíše Plesk a Haha, případně ti všichni ostatní,např. Noha a pod., co drželi "službu" na místě činu před barákem v Uhříněvsi, případně u kolejí, aby bylo na co se dívat. To je pořád jak Rychtář udělat něco špatně - když chtěl funus jako hrom, se vší parádou, tak to bylo špatně (nakonec to rodina nechtěla). Když se přizpůsobil a udělal tak jak chtěli, uzavřené rozloučení bez medií (proto ochranka, aby se nějaký koko s mikrofonem třeba neptal v přímém přenosu pozůstalých "jak se cítíte a co tomu říkáte". Tak potom ona sdělovací media informovala, jaký že to udělal nedůstojný pohřeb. No jasně, když je tam nepustili, tak to také nebylo to pravé bulvárové že ? Ono totiž ne vždy všechno co se někde napíše je pravda, aby jste podle toho mohli někoho soudit. Minimálně to je třeba pěkně bulvárně přiupravené, aby se to pěkně četlo. Tak třeba pan Makura, ten kdyby se na Ivetě nezviditelnil, tak nikdo v téhle republice neví, že takový existuje. Nebo italská paní maminka, která sice česky nerozumí, telefon měla na uchu Iveta, ale paní matka vydedukovala a určitě ví, že vyhrožoval Rychtář, že ublíží Arturovi. To jsou ale voloviny co ? To je důkaz jako stehno. No vida a plno lidí to sežere a ještě k tomu tady něco píše, jako kdyby to bylo něco, co se opravdu stalo, bylo to opravdu prokázané a hlavně to byla pravda.
No je to celé tady fakt bulvár, to holt zaujala asi moc lidí - na někoho někdo ukázal (jedno zda pravda nebo ne) tak ho ukamenujte. Hejno, neboli smečka ráda štve svoji vybranou oběť. Rychtář není žádný Einstein,ani mu zrovna nefandím (znám ho dobře) ale rozhodně ne viník !!! toho co se stalo. Neskákejte prosím na nastrčené špeky a tučné titulky, aby se noviny dobře prodávaly a na Hově byla sledovanost. Chtělo by to trochu vlastního rozumu už konečně použít. -
-
Pepo, nepodceňuj zdravý rozum většiny konzumentů bulváru. Po nechutných dobře zaplacených exibicích nebylo pochyb, že IB dopadne špatně. Od Rychtářů dostala "ránu z milosti" pět minut po dvanácté. Nějak se jim to vymklo, moc to překombinovali, neodhadli Ivetin teflonový kořínek, přičemž svůj potenciál silně přecenili. Tak ať si to teď vychutnají! Ve výsledku
vydrbala Iveta s nimi, hloupější než oni určitě nebyla. Každému co jeho jest!
-
-
-
Moc hezky napsané! :) Možná že kdyby se vůbec nerozváděla že Štajdlem nemuselo to tak štrašně dopadnout. Ale myslím že Pomeje ji vždycky podržel. A byla sním štaštná. Doufám že pohřeb bude jen v rodinném kruhu i když bych se chtěla rozloučit s Ivetkou taky. Ale dám jí sbohem ve své mysli. Pustím si její CD a budu na ni vzpomínat jen v dobrém. Upřímnou soustrast Celé rodině a jejim blízkým. Arture drž se! Snad pravda vyjde na jevo a Rychtář půjde sedět zato co Ivetce udělal.
-
Růžová "víla" :-)))))
http://www.osobnosti.net/foto/iveta-bartosova/114264-20120617004516.jpg
http://www.osobnosti.net/foto/iveta-bartosova/114263-20120617004516.jpg
http://www.osobnosti.net/foto/iveta-bartosova/114262-20120617004516.jpg -
Dnes som si pozrela a vypočula prierez Ivetkinou tvorbou. Uzasna, krasna, jemna, nenapodobitelny hlas, perfekty prejav. Obrovska osobnost ceskeho (aj csl.) showbiznisu.. STRASNA SKODA.. Ivetka.
-
Pořád mi je za Ivetkou smutno někdy a mám jí rád, nej zpěvačka pro mě. Jdu si za ní zapálit svíčku
-
že se nestidíte hyeny co za videa točíte takový fracci ubohý přala bych takovým hyenám smrt co vám udělal vadilo vám že zahání žal v alkoholu obyčejné lidé to dělají a ona to dělala a je špatná za to že měla psychické problémy není špatná byla moc hodna i když jsem jí osobně neznala http://www.extra.cz/youtube-vydal-zatim-nejbrutalnejsi-utok-na-mrtvou-bartosovou-kam-az-jsou-hyeny-ochotne-zajit#utm_source=FB_kamil&utm_medium=PPC&utm_campaign=fb_kamil_mc