-
MACURA si vše vysvětlil, jako vždy po svém, jelikož není schopen reálného úsudku. Je jasný, že jde o duševně nemocného člověka, trpící bludy s fanatickou posedlostí, bohužel Iveta se stala jeho obětí a Rychta místo, aby podal soudní příkaz zákazu obtěžování, přibližování se v tom všem sám vyžíval.
ORIGINÁL DOPISU, který psal Macura, včetně gramatických chyb.
Iveta Bartošová mě stalkuje, chce, abych si ji vzal, přijala mou na
Vážené média a vážený pane Rychtáři,
Před dvěma dny jsem se dozvěděl, že Iveta Bartošová byla u psycholožky a oznámila médiím, že tam byla kvůli mě, před pár týdny zase oznámila médiím, že nemůže kvůli mě spát, to už je minimálně druhý připad, kdy mě takto Iveta mediálně stalkuje a kontaktuje a nutí mě, abych komunikoval, reagoval a dělal nějaké kroky. Je jasné, že ji chybím a má strach, že mě ztratí. Rok a půl byla zvyklá na moji podporu, cítila, že má někoho, kdo ji má opravdu rád, projevovala vděčnost. Nepotřebovala chodit k psychologovi, normálně spala. Teď už víc než dva měsíce ode mě žádnou zprávu nedostala a tak nemůže spát, chodí k psychologovi. Je vidět, kdo je ji skutečně oporou a kdo ne. Navíc pod hrozbou smrti, musí si o mě vymýšlet lži a špinit moje jméno. Tímto mediálním stalkingem ze strany Ivety vůči mě je definitivně potvrzeno, že zprávu, kterou mi poslala: ... jde mi o život, SOS je potřeba brát naprosto vážně bez jakýchkoliv pochybností. Člověk druhého stalkuje, když má pocit, že ten druhý mu něco dluží, já Ivetě Bartošové nic nedlužím, kromě dvou věcí. Minulý rok jsem ji nabízel, že když bude se cítít ohrožena, může mě požádat o pomoc, to udělala, takže z mé strany je potřeba udělat patřičné kroky. Dále jsem ji nabízel svatbu, ona ji neodmítala, ale nakonec přijala, jak mi to potvrdil sám pan Josef Rychtář.
Tady není co dodat, Iveta se stala obětí šílence, který má velký podíl na jejím odchodu z tohoto světa. -
-
Pane Karle, máte 100% pravdu, je to šílené existují jasné důkazy, kdy Iveta prosila veřejně, aby ji někdo toho fanatického šílence zbavil. Macura trpí bludy a není nikdo na světě, kdo by mu jeho fikci vyvrátil, bohužel Iveta byla velmi slabá na to, aby se ho zbavila, pokud vím, tak pan Rychtář s Ivetou na něho podali TO, ale policie dokud není mrtvola, tak nic neřeší. Žijeme ve státě, kde si každý může říkat a psát o veřejně známých osobnostech co chce. V zahraničí stalking řeší zákon u nás ne. Ještě jednou pane Karle děkuji, za jasný důkaz, jak to bylo ve skutečnosti, takže nakonec Macura v jeho nemocné hlavě, vše obrátil a tvrdil, že Iveta pronásleduje jeho, je to šílenec. Nakonec Ivetu uštval, je pravda, že ji nadal pokoj dokonce, ani na koncertech, sama jsem na jednom byla a co tak ten člověk vyváděl, bylo šílené.
-
-
Perta máš pravdu Macura je šílenec, obcházel Ivetkyn dům pořád i před tím než skočila pod vlak, pronásledoval jí na jejích koncertech prostě všude. Sama Ivetka řekla, že policie ani kriminálka nepracujou tak jak mají a s Macurou nic nedělali
-
-
Viz výše.
Originál dopisu od Macury, který psal v době natáčení pořadu TV5, kdy Iveta žádala o pomoc psycholožku Lauru, jak se zbavit Macury, který denně obtěžuje e-maily, SMS, slíděním kolem domu. Bojí se sama kvůli němu sama vycházet z domu a nemůže z toho všeho v klidu ani spát. -
-
Karle Rychtáři jsi směšný..jak to bylo ví jen Iveta a ta už to neřekne..Zdeněk to ví taky,ale tomu nevěříš..
-
-
Nejsem Rychtář, ale na rozdíl od tebe Ivetu jsem znal osobně a to díky mé ženě, která po rozvodu s Jirkou, kterého také znám a je to super chlap a Ivetu nesmírně miloval, ale tenkrát si nedala říct. Iveta po jejich rozvodu byla sama, pouze tam chodili kluci z kapely a známí. Sama říkala, že chlapi neřeší, ale když se zamiluje jde vše stranou, ano zamilovala se do Itala a díky němu přišla o Arťu, jelikož ji odvezl do Itálie bez něho a nechali ho na pospas. Macura je nemocný člověk, fanatik, který Ivetu pronásledoval a jeho myšlenkové pochody a lži, které vypouštěl do bulváru řešit nebudu, nebýt jeho tak dnes Iveta žila.
-
-
-
-
Nechte Evu napokoji, má pro Ivetu pochopení, protože je na tom nejspíš stejně a jak píše Ivanka, takoví lidé svedou všechno na ostatní. Snažit se jim jakkoliv pomoci je jako házet perly sviním.
-
Porucha osobnosti MACURA, jasný excentrik, trpící bludy, rád se převléká (například za krále nebo, jak se snažil na sebe upozornit na IB koncertu v Uhříněvsi, přišel s naondulovanými vlasy, šlo mu o strhnutí
pozornosti na sama sebe to mají Rychtářem společné. Nikdy nezapomněl sebou vláčet média, jenom, aby se o něm psalo, vůbec mu nedocházelo, že je za blázna, tato porucha je o tom, že on má vlastní svět. Iveta se ho bála a Rychtář z toho měl legraci, byl rád, že se ho bojí a tím ji držel v šachu. Rychtář ji Macurou zastrašoval.
Podivíni, excentrici to na MACURU 100% sedí, jedna psycholožka, jasně řekla že trpí touto poruchou osobnosti.
1. Paranoidní porucha osobnosti - dotyční jedinci jsou zvýšeně vztahovační, mají dojem, že jim v okolí někdo škodí, každou událost vztahují na sebe, často si stěžují, podávají trestní oznámení, soudí se. Jejich přesvědčení však nejsou bludné hloubky, tj. nejde o věci vzdálené realitě, přesvědčení nejsou nevývratná. Patří sem rovněž silní žárlivci.
2. Schizoidní porucha osobnosti - jedná se o jedince, kteří se hodně stahují do sebe, navazují málo vztahy s druhými lidmi, věnují se samotářské činnosti, bývají emočně chladní, mají málo známých, nadměrně se zabývají fantaziemi a svým vnitřním světem, jsou lhostejní ke chvále i kritice.
3. Schizotypální porucha osobnosti - jedinci jsou ještě více podivínští než u typu předchozího. Jsou ale více vztahovační, mají poněkud zvláštní až magické myšlení (není ale zcela mimo realitu jako u psychotiků), mají zvláštní vyjadřování - rozvláčné, spletité, bývají výstředně oblečeni,ve stresové situaci se mohou u nich objevit přechodně i halucinace, které ale vzápětí korigují. -
-
Macura se magor, patří do blázince. Těch lží co navyprávěl, Ivetu skutečně pronásledoval, až ji z toho hráblo. Neustále rozesílal jeho výmysly, bludy do všech bulvárních plátků. Byl spojencem, kamarádem s Davidem Zápalem.
-
-
Znám podobný případ - shodou okolností taktéž ta osoba skočila pod vlak..nebyl to žádný blázen,ale ta osoba mu provedla 2 hodiny předtím něco,co ho k tomu dohnalo..možná jí nenapadlo,co způsobí,nicméně ten člověk 2 hodiny poté skočil pod vlak..předtím nikdy nechtěl sebevraždu spáchat..Iveta sice už předtím jo,ale tohle byla jiná situace..Rychtář dobře ví,co jí řekl..muselo to být něco,co už pro Ivetu bylo pomyslnou poslední kapkou,že sebevraždu spáchá !
-
-
Z profláknutého videa o tzv. "loňském útěku" je zřejmé, že přijíždějící Rychtář nechal klidně projet auto s dezorientovanou pomočenou IB a ZM, načež svým autem zablokoval auto se štábem TV Prima. Nekonečný řetěz ostudy
mixovaný nesoudnou touhou po úspěchu a uznání, spolu s nástupem smrtelné choroby, dohnal k sebevraždě daleko silnější osobnosti. Vylezte z nory pane
Macuro a přiznejte, jak to doopravdy bylo. -
-
Tak toho jsme si všimli všichni, Rychtář se míjel s autem Macury, každý normální milující muž by auto pronásledoval a svou milou zachránil. Naopak on dal Macurovi celou noc, aby mohl s ní odjet mimo republiku. Vše bylo v režii TV domluveno s Macurou a Rychtářem, bohužel Iveta byla ve stavu, kdy nevěděla, která bije. Jednoduše Rychtářovi Macura vyhovoval, byly další články, nekonečné příběhy a on byl ten, kdo ji jako chrání před Macurou. Dokonale s Ivetou manipuloval a nakonec důkazem je, že oni dva byli v kontaktu i v době, kdy Iveta šla na trať a povídali si, jako dva nejlepší kamarádi. Další důkaz je, že Macura se objevil na scéně v době, kdy Rychtář do té doby ho nikdo neznal, takže žádný ex Ivety, kdyby to tak bylo, tak by bulvár o tom informoval a Macura, který média miluje stejně, jako Rychtář by se s tím sám pochlubil, ale on nemá jedinou fotku s Ivetou z jeho vymyšleného vztahu.
-
-
-
R.I.P. Ivetko *9* *9* *9* *13* *13* *13* a mám te rád, tvoje krásné písničky zustanou
-
Treba Rychtar ted bude chodit a na kazde strane jednu babu.Ty dve budou nakonec velke kamaradky a pojedou ve trojce.
Je to pěkně zvrhlá trojka.Všichni tři mají IQ tykve.Normální lidi by musela hanba fackovat.Že to nevadí těm jejich synům,celému národu jsou všichni tři pro smích.Hrdost jim asi nic neříká. *1* *2* -
Jako malá holka jsem chtěla být jako ona...když zpívala tři oříšky, byla tak krásná...přímo kouzelná...
-
Milá Paní Iveto Bartošová sice hezky spíváte ale stim pitim OMG
-
Ten hajzl Rychtar je povazovan za osobnost?!?
-
Chuděta Ivetko je mi tě líto ty blbí novináři a bulvár tě psichycky rozhodili upřímnou soustrast