Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Říká se že když člověk odejde ze světa začne pršet a je ošklivé počasí, ale ted je krásně a svítí slunce to je vidět že Ivetka už je štastná proto dejme Ivetě úctu a neprobírejte její život když jste jí neznali děkuji sbohem a odpočívej v klidu v nebi.
  • Odpočívej v pokoji budeš nám chybět!
  • Chudák ženská, byla tak krásná a úspěšná..a teď... *9*
  • ..JAK ZAMLADA.. *1* *14*
  • Milá Ivetko ! Nevím, ale nějaký zhrzenec si na Tobě léčí svůj komplex, jsi pro něho " štvanou zvěří", jinak není normální, aby o matku 15 letého chlapce ( hnedle 50letou )se stále tímto způsobem zajímal.
    Je mně Tě velmi líto, ale odmítnutý milenec, bývá tím nejaktivnějším
    lovcem,prostě a jednoduše řečeno!
    Ty se svojí citlivou a upřímnou dušičkou se tomuto ,,lovci" nikdy neubráníš,jsi něžná, vypadáš stále skvěle, to se neodpouští!
    Až si Tvůj,,lovec" najde mladší a hezčí ženu, budeš mít pokoj, do té doby budeš stále ,, štvanou zvěří"

nevěř tolik lidem............ahoj Verča
  • Neuveritelne ten cas bezi. Avsak na Ivetku som nezabudla, pocuvam jej krasne piesne, zvonivy hlas a texty zo zivota. Ivetka nezabúdame. *14*
  • Luky1987
    Tiež dnes počúvam pesničky od Ivetky, nezabúdame na tak talentovanú speváčku s krásnym hlasom *14* *14* *14*
  • Luky1987
    Ano do diskuze Zdenka Macury je nutná registrace, nelze psát anonymne, ten kdo má na starosti tyto stránky to asi tak udelal. Vsude jinde není nutná registrace jen u Zdenka Macury
    • Jak víš,že všude jinde ne ? *15* Zkoušel jsi to snad u všech mnoha tisíců osobností která je na těhle stránkách ?
      • Podstatné je, že do diskuze pro "softwarového engineera" registrace nutná je a pro IB a JR není zapotřebí. Počet komentářů tomu odpovídá: z celkových sedmi si tři kladné příspěvky napsal sám. Fakt nuda *7* *9*
  • Často si pouštím videa z jejich koncertů a brecim u nich. Chtěla jsem na její další koncert a pak najednou tohle!:’-(
    Ale snad jí je tam líp<3
  • Zdenek Macura Domenicu, jsou nejméně dva svědci, jak si ztěžovala, že proti její vůli ji dává nějaké prášky, které nechce. Oba vypovídali na policii, dále jsou svědci, že měl mnoho orazítkovaných lékařských předpisů, na které Ivetě kupoval různé léky. Smysl těchto prášku byl jediný, aby mohl snáze ji ovládat a podle mě také jako msta aby ji zničil zdraví, popřípadě přivodil smrt. Bohužel slyšel jsem osobně mnoho příběhů žen, kde mi říkaly, že jejich agresor používal tuto metodu různých prášků, které sypou do pití atd., aby tak sebraly oběti sílu se vzepřít. Když byla se mnou žádná prášky nebrala a nepotřebovala, kromě zažívání. Jednoznačně ji to dával s cílem ji ničit a ovládat.
    před 11 h · Upraveno · Už se mi to nelíbí · 10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit