Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rychtářův syn se taktéž velice angažoval proti Zdeňkovi Macurovi a dokonce se snažil popírat jejich dřívější vztah ! A také Zdeńka několikrát napadnul ! Rychtářův syn se
    snažil ovládnout Ivetu pomocí svých lží ! A nenáviděl i Artura ! Smál se jeho postavě..sám je vyhublej z užívání omamných látek !
  • http://www.youtube.com/watch?v=iAPWH8j5-pY
  • Evo už jste četla jak se Iveta vyjadřuje ke svému bodyguardovi, který ji poskytl azyl ve své rodině? Budete to nějak komentovat?
  • Psycholožka veřejně prohlásila, že bulvární figurku Macura, která se objevila, na scéně za soužití Ivety s Rychtářem trpí poruchou osobností.
    Podivíni, excentrici
    1. Paranoidní porucha osobnosti - dotyční jedinci jsou zvýšeně vztahovační, mají dojem, že jim v okolí někdo škodí, každou událost vztahují na sebe, často si stěžují, podávají trestní oznámení, soudí se. Jejich přesvědčení však nejsou bludné hloubky, tj. nejde o věci vzdálené realitě, přesvědčení nejsou nevývratná. Patří sem rovněž silní žárlivci.
    2. Schizoidní porucha osobnosti - jedná se o jedince, kteří se hodně stahují do sebe, navazují málo vztahy s druhými lidmi, věnují se samotářské činnosti, bývají emočně chladní, mají málo známých, nadměrně se zabývají fantaziemi a svým vnitřním světem, jsou lhostejní ke chvále i kritice.
    3. Schizotypální porucha osobnosti - jedinci jsou ještě více podivínští než u typu předchozího. Jsou ale více vztahovační, mají poněkud zvláštní až magické myšlení (není ale zcela mimo realitu jako u psychotiků), mají zvláštní vyjadřování - rozvláčné, spletité, bývají výstředně oblečeni,ve stresové situaci se mohou u nich objevit přechodně i halucinace, které ale vzápětí korigují.
  • TerkaJ.2000
    Byla to dobrá zpěvačka,škoda jí.Měla jsem ji moc ráda.Já si myslím,že za tu sebevraždu může Rychchtář.On sfalšoval datum na jejím dopise na rozloučenou,on ji nechtěl zaplatit ledžbu.A Rychtář by podle mě by měl jít sedět do konce života!!!
  • Luky1987
    Ivetka *14* *14* *14*
  • Iveta v době kdy se nastěhovala k Rychtářům,nebyla zvědavá na starýho chlapa 50 plus..v té době se jí líbili o hodně mladší..i dvacetiletí..maximálně 30letí..do čtyřiceti let..starý tehdy 53letý Rychtář se jí vnutil,ale byl pro ní nezajímavý..víc jí tehdy zajímal jeho syn,s kterým trávila více času než s Rychtářem..ale z mediálních důvodů radši sehrála vztah s věkově bližším starým Rychtářem..v roce 2010 přitom měla 20letýho tanečníka,se kterým se sblížila,pak tehdy 36letýho Macuru a poté 35letýho Domenica..starý,ženatý Rychtář jí nezajímal..Iveta se tehdy snažila zaujmout i toho druhýho syna Rychtáře,ale tomu se nelíbila a navíc bydlel jinde..
  • Luky1987
    Ivetka brala prásky, které mela zakázané uzívat a ten hajzl Rychtár jí je dával presto, ze je ona nechtela. Delal to fakt proto aby jí mohl ovládal a znicit jí zdraví, psychiku. Tohle jsou dukazy, ze Rychtár patrí za mríze, bohuzel policie prípad uz definitívne uz odlozila z ceho jsem zklamaný
  • 29.dubna to bude rok,od smrti Ivety Bartošové.Je to moc smutný.Byla dobrá zpěvačka.Krásný hlas a písničky,škoda,že tak dopadla.Alkohol,prášky,to je pěkný svinstvo.Tak to dopadlo i s Petrem Mukem.Taky byl dobrý zpěvák,pěkný hlas,písničky.Takových je málo.Zůstanou navždy v našich srdcích. Ahoj všem Lenča
  • milá ivetko.

tak jsem tak nějak přehodnotila ty vzkazy tady a omlouvám se,život není vždy lehký a co se zdá ostatním,nemusí být super pro tebe!!až ted chápu...není to pokaždé happy,každý má určitě nějaký problém,ale holt ty tvé jsou nejvíc vidět... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit