-
Ivetka byla nejheščí a nejlepší česká zpevačka jednoznačne, nikdy jí neprestanu mít rád R.I.P. :(
-
Narozeniny
Milá Iveto
Přání k Tvým narozeninám a přání
hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* -
Iveta tý rodině prostě nalítla..všichni jí jen zneužili ! Věřila jim,a oni jí jen pošpinili ! Rychtář,Darina i synové ! Vynášeli citlivý věci a ještě jí vyfotili a
natočili nahou a pak to chtěli zpeněžit ! -
Když si i já pouštím písničky od Ivetky, tak mi nejedna slza do oka padne. Snad má fakt už aspoň tam nahoře klid od všech těch novinářů a toho čím si musela v životě projít, měla to těžké
-
Iveta Bartošová
Pokud má někdo zájem z fanoušků přispět částkou na smuteční věnec piště do emailu fk@iveta.cz
Prosím o rychlé jednání. Děkuju Renáta
Štěpánka Součková Ráda přispěji....
1 květen v 23:34 · 2
.Sandra Kadlecová už se ví neco bližšího ohledně pohřbu???
1 květen v 23:37 · 1
Iveta Bartošová Abych to upresnil ne pro media , pro fanousky kteri maji pravo se rozloucit a Iveta si to jiste zaslouzi :-(
2 květen v 12:12 · 4
Ten poslední komentář psal on..celou dobu sledoval i tyhle stránky..proto se tam jednou objevila divná formulace,že Ivetina tvář je modřinou netknutá..to určitě vymyslel taky on.. -
Ivetu měl z nich rád pouze Zdeněk Macura !
-
tak to vidím já
po delší době opět tady a čtu příspěvky,ono se fakt těžko někoho hodnotí podle bulváru a tak,ale opět jsou to lidé ,co jsou zkrátka víc vidět a slyšet,fakt mně osobně to přijde tak nějak trapný....každý má asi nějaké ty zlé chvilky a propady a nemusí být celebrita.no ony mají snad tu výhodu,v uvozovkách,že to lidi zajímá stále,ale ruku na srdce..problémy má snad každý a pere se stím sám.... *5* -
Milostné trojúhelníky.. Darina jako by z toho trojúhelníku vypadla a tak její místo zaujal Macura ! Toto video je nominované na zlatou Palmu,díky dutým kokosům jejich protagonistů : http://sedmicka.tyden.cz/rubriky/exkluzivni-video-silena-hadka-ivety-bartosove-s-fanatickym-ctitelem _243721.html
Rychtář : Naposledy jsi kontaktoval paní Bartošovou !
Macura : Dobře,pane ! *15* -
Vzpomínám. Často. *14*
-
ivetu sem mela rada od jejich začatku moc tu chybi