-
Je to neštěstí, tato situace vznikla dlouhodobě, pokud se chtěla Iveta udržet v bysnysu, musela se obětovat a je pravda, že málokdo takové tempo vydrží, je to touha po karieře, penězích a za všech příležitostí se uplatnit,ale pokud na to není člověk připraven, musí se to někde projevit, je to život bez lásky, plný drog a alkoholu, sexu a to jen kvůli tomu, aby se udržela, opak je však pravdou, nemá zázemí, opovrhuje rodinou a je mi jí líto, je prostě zralá na léčbu na psychiatrii a to je jediné, co jí zbývá, může být velice ráda, že její syn má nejen jí, ale i dobré zázemí u otce. Jinak já bych se za ní jako matku styěla. *16*
-
Ivetě bych moc přála,aby se z toho všeho srabu dostala. A myslím, že za tím vším na počátku stál právě Štajdl!! Mladá talentovaná holka doufala,že našla někoho, v němž bude mít celoživotní oporu,staršího muže jako náhražku za otce alkoholika. Jenže Štajdl se pro ni nikdy natolik neobětoval a nerozvedl se,takže další životní zklamání. A to už se na samotnou zhrzenou ženskou valí lítost a marnost ze všech stran!! Je mi jí líto,ale za její životní peripetie je zodpovědných mnohem více lidí... *9*
-
-
to je velkej, ale velkej nesmysl, co jste napsala, anebo spíš je slabošství a vstup do posele s ženatým, ale bohatým omluva proto, co se s ní děje? Je mi jí líto, ale kdyby to nebyla rozmazlená sebestředná osobnost, která nemá ohled ani na vlastní dítě, tak by nebyla tam, kde je...
-
-
Souhlasím s každým slovem, co jste napsala!!! Naprosto!!!
-
-
-
Jak se dávají smajlíky do komentářů?
Mimochodem, moc dobrá zpěvačka, měla jsem ji ráda............... -
Ivetka je pro me nejlepsí ceská zpevacka a mám jí rád, vubec si nezaslouzila takhle skoncit. Odpocívej v pokoji Ivetko uz si zaslouzís jen klid
-
Málokdo ví,že se chtěl Rychtářův syn zbavit otce,aby měl Ivetu jen pro sebe ! I proto za každou cenu trval na tom,aby se rychtář nerozváděl s jeho matkou ! Pak by měl totiž větší šanci se s Ivetou oženit sám !
-
Vubec si tohle Ivetka nezasloužila, byla dobrý človek a výborná zpevačka mám jí porád rád a budu navždycky i její písničky R.I.P Ivetko *9* *9* *9* *13* *13* *13*
-
to není mozny ze rychtar ma na osobnostech profil
-
Rada dal posloucham pisne od Ivety,zpivala srozumitelne a hl.cesky,krasny hlas,i ona,skoda ji...Jak se vdala,vedela jsem,ze bud prijde o barak..,ze bude zle...Nektere chlapy zeny vyuziji,ona se stara o rodinu,deti,na ukor sveho zivota,lecos ozeli,chlap nepomuze doma,ani s vychovou deti,vse je spis na zene,mnoho prace a pak doma zas...Rodina nadela binec,zena odnese vse,ze neuklizi,nevinne,musela by jen chodit s hadrem a dokola po vsech uklizet a domacnost by vazla...Chlap si uziva,starosti necha zene,zneuzije zenu,vyuzije a ve stari,kdy je zena opotrebovala,znicena,ji odkopne a vymeni za mladsi...Zene pak hrozi exekuce,bida atd.,ze se obetovala,obcas ji zachrani deti...Je moc techto pripadu...,kde zena se nedohleda nikde pomoci a konci zle...Neni v rodinach jistota,zazemi,co byvalo,soudrznost...
-
Macura promluvil o poměru s Bartošovou : youtube.com/watch?v=yAiv3zf3lQY
-
Ahaonline má archiv 6 let dozadu. Takže i po šesti letech a víc budou na netu o tom stále přístupné články.lidé zapomenou ale ostuda už skutečně nezmizí.ta zůstává navždy nejen na internetu ale i uvnitř každého z nich,i když vím,že asi nemají žádný stud,mravní a morální zábrany. Darina bohužel za pár tisícovek včera prodala Zápalovi informaci nejintimnějšího charakteru.tedy kdy naposled spala s Rychtářem.tím se velmi ponížila! Nejen informací samotnou,ale už vůbec faktem že s tím člověkem spala ještě v době když už skoro půl roku spal s jinou a ponižoval ji s ní v televizi a v novinách. *6*