Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Za to, že Ivetka spáchala sebevraždu nese vynu Rychtár, novinári a bulvár, nebejt techto lidí byla by stále ješte mezi námi. R.I.P. Ivetko mám te rád
  • ..synové Josef s vlastní matkou a Jan s nevlastní !
    http://www.osobnosti.net/foto/yvetta-simonova/114407-20120915224553.jpg
  • Luky1987
    Je mi dnes za Ivetkou smutno, mám jí rád moje nej zpevacka. Odpočivej v pokoji Ivetka, zapálim si za nu aj sviečku
  • Viníka své drastické smrti Iveta jasné označila kdyz si vzala v den jeho narozenin život ! on je stvůra vzal si nemocnou Ivetu jen kvuli prospěchu a vždy kdyz uz měla procitnout tak ji dorazil aby se nerozvedla je několik svědku kteří vše již potvrdili i na kameru je záhadou ze ještě stále nebyl Rychtar obviněn !!! také si myslím ze jeho povedený syn Jan na tom všem ma také velký podíl.
  • ..více v dnešním Top star magazínu !! *14* *14*
  • Proč je ve vztazích Macura? Iveta s ním nikdy nic neměla!

Jinak Ivetku mam moc rád a denně na ní myslím a poslouchám její písně,navždy nejlepší a nejkrásnější česká zpěvačka! *14*
    • Protože Nova, Blesk, AHA, Prima, Novotný a další hyeny...
      *11* *12*
    • Luky1987
      Presne tak, souhlasím *14*
  • Macura je blázen, patologický lhář a šílenec, který Ivetu pronásledoval.
    Iveta žila zpěvem, milovala fanoušky a on ji ke konci života udělal peklo, pronásledoval ji na všech koncertech, prudil a vždy strhl pozornost na sebe. Dokonce, jak sama řekla v posledním rozhovoru mamince, že byl u její branky s blondýnou, bála se ho jasně řekla, že je to psychopat. Má stejný podíl na její smrti, jako Rychtář.
    • Příspěvky z 19. 9. mají logiku, ale co bylo skutečně mezi Macurou a Ivetou, vědí jen oni dva a Iveta si to vzala s sebou... Oba pánové si na ní honili své ego a nade vše milovali pozornost médií. Ivetin odulý obličej, nafouklé břicho, zpomalený metabolismus, únava, vyhublost, deprese, rozhodnutí skoncovat se životem - to vše by mohly být příznaky vážného onemocnění jater. Odkud ta jistota, že netrpěla cirhózou?
      Jistý podíl na jejím smutném konci mají všichni její partneři. Díky nízkému sebevědomí přitahovala a obklopovala se nevhodnými lidmi, kteří ji jen využívali a totálně vyždímanou přenechali napospas Martuccimu, Macurovi a Rychtářovi. Smutné je, že distanc si udržují i po její smrti.
  • Luky1987
    Presne dnes je to tři roky, co Ivetka není mezi námi. Spomínám na ní a zapálím si i svíčku je jí opravdu velká škoda byla hezká a nejlepší česká zpevačka. Odpočívej v pokoji Ivetko
  • Luky1987
    Velká pani zpevacka, to je a byla Ivetka, která navzdy zustane v nasich srdcích. Rychtár by mel jít uz konecne do lochu je hodne dukazu, ze za její smrt je zodpovedný on!!!
  • Většinou úmysl, odejít ze světa,má v pozadí silný motiv a u Ivetky Bartošové jsou podle média čtyři nejasnosti.Proč je to nedořešený?Už jenom prášky bez receptu,které ji nosil Rychtář,je nebezpečí pro zdraví člověka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit