-
http://www.facebook.com/pages/Josef-Rychtář/341736059209190
-
Teď mluvili v TV o její sestře Ivaně (Vianě) Ta taky skvěle zpívala.
http://tinyurl.com/n5qy5fn .Teď prý žije ve Švýcarsku. -
Iveta před chvílí uspala nového syna ! *1* https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1525623_1414334988810472_1416600196_n.jpg
-
no co na to říct,po sledování různých videorozhovorů z posledních dnů,je mi z toho fakt smutno.iveta vypadá a chová se naprosto iracionálně,i hlupák by z toho poznal,že není při smyslech.akorát,že ten její stav je tak nějak hodně na očích,řekněme.pro ní moc špatné,ale asi nebo naštěstí si to neuvědomuje.nebýt jí,noviny a tv nemají co psát a vysílat. *9*
-
Ivetka byla talentovaná a velmi dobrá zpevačka, která fakt zustane v našich srdcích navždy
-
Ivetko, pošlete ty chlapy co se kolem Vás točí do ....
Pak pijte, až spadnete až na dno. Dolů pak to už nejde. Potom jen nahoru, sice pomalu, ale nahoru. Vyhledejte odbornou pomoc a dejte šanci lidem, kteří Vás mají opravdu rádi. Jste nemocná jak na těle, tak na duši. Vím, že máte Artura ráda. Nekomunikujte s medii. Znáte lidi, kteří se z toho dostali, tak je oslovte a oni Vám řeknou upřímně jak se z toho dostali a není jich málo. Jde o načasování, kdy Vy začnete chtít sama. Zbavení svéprávnosti a zavření na odvykačku radí lidi co o tom nemají ani trochu páry. Jestli si myslí, že po tom člověk přestane pít, tak jsou na omylu. Na odvykačce se člověk cítí dobře, je tam chráněný před světem a s lidmi co chápou co se stalo, nejhorší je pak vypuštění do toho zlého světa. Když léčit tak až Vy k tomu dojdete ,pak léčba bude účinná. Snad to do té doby přežijete. Momentálně jste takový sebevrah. Vím o čem mluvím, je to má osobní zkušenost. -
-
Obávám se, že ne každý, kdo se dostal až na samé dno, se zvedl. Iveta ale MUSÍ komunikovat s médii, protože za každou fotečku, za každé avízo, že se něco děje, má prašulky. Z čeho jiného by žila? Z prodaných desek? Z koncertů?
-
-
Od kdy se Artur jmenuje Bartoš? Hudy, něco ti uniklo? Pokud je to vtip, tak dost trapný. Ještě, že ne Pomeje nebo Rychtář.
-
-
Sám Artur v nějakých 13 letech prohlásil,že až mu bude 15,dostane občanku a chce se jmenovat Pomeje..bohužel když slavil 15tiny,tak je slavil už s Rychtářem..
-
-
Je jasné, ze Rychtár dohnal Ivetku na koleje a k samovrazde. Mel by za to uz konecne pykat a jít do vezení hajzl
-
je mi ji lito jako cloveka,sveho casu jsem ji mela rada i jako zpevacku,mam par polyvinylek,kazetu i CD.Snad nasla,i prestoze predcasne,svuj klid.
-
Jo, co to je za kašpara, jak bartošku uhání? Ten divnej, teď si nevzpomenu, jak se jmenuje. Chtěl se snad tu psychonánu od Rychtáře koupit za pár tisíc. Zná ho někdo?
-
-
Nejsem chorobný obdivovatel Bartošové
Vážený pane šéfredaktore Chalupa časopisu Paparazzi a také další redaktoři jiných časopisů
Přeji hodně úspěchů v práci.
Dnes jsem asi podruhé v životě nahlédl do Vašeho časopisu Paparazzi a dozvěděl jsem se, že jste mě označili jako chorobného obdivovatele Bartošové. Rád bych Vás požádal, aby jste vyřídil Vašim pracovníkům, že se jim určitě nic zlého nestane, když zvednou telefon a než začnou někoho podivně označovat, tak s danou osobou prohodí pár slov. Takové jednání považuji za nešlechetnost, ale nic se neděje, se šlechotností se člověk nerodí, ale učí se ji. Třeba se stačí zeptat: Vy chorobně obdivujete Bartošovou ? A já Vám úplně v klidu odpovím.
K mému obdivování Bartošové:
Já nedělám rozdílu mezi nikým a ke každému se chovám stejně. Když se někdo zachová šlechetně, pak jeho jednání pochválím a případně odměním, když se někdo zachová nešlechetně, pak jej pokárám ( jako teď Vás ), když se ale napravíte, pak Vás třeba pochválím.
Paní Bartošová se ke mě v určitých věcech zachovala šlechetně a proto jsem ji pochválil, nicméně také u ní se objevily určité nešlechetnosti a já jsem je nekompromisně zdělil. Pak se ale objevila okolnost a to, že může být pod útlakem násilníka a to je ten důvod, proč o ni mluvím poslední měsíce v podstatě jen kladně. Jestliže ale okolnost útlaku násilníka vymízí a ona se vůči mě osobně zachová nešlechetně, buďte si jist, že nebudu mít vůči ni žádnou zábranu ji kritizovat, pokud to bude potřeba, tak jak to dělám s každým člověkem. Proto v žádném případě nejsem nějaký chorobný obdivovatel, vůbec nechápu, jak Vás to napadlo.
S pozdravem Zdeněk Macura
Zdeněk Macura|pátek 29. březen 2013 00:19|přečteno: 22 x -
Macura,její expřítel.Dělal do politiky,možná je divnej,ale pořád
mnohem normálnější než Rychtář !
-