Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mého za ten zoufalý skok pod vlak může pan Rychtář. Kdyby tenkrát Petra Sepéšiho nezabil ten vlak, tak by s ním mohla být Ivetka dodnes a mohla by být št´astná. Je mi jí moc líto. Měla úžasný hlas a byla nádherná. Tímto bych chtěla popřát upřímnou soustrast mamince, sestře Ivaně, bratru Lumírovi, Arturovi, panu Štaidlovi a jiným kdo znali Ivetku, upřímnou soustrast. Škoda jí. Stejně si myslím že je jí lépe v nebi, daleko lépe než tady na tomhle ošklivém světě plném ošklivostí. Ted´už je tam někde s Petrem. Jsem ráda, že ten pohřeb bude jenom v rodinném kruhu. Né že bych se s ní nechtěla rozloučit na veřejném pohřbu, ale myslím si, že každý člověk se sní má rozloučit ve své mysli, vzpomenout si na ní její písničkou a né někde kde budou na každém rohu novináři a média. Ivetka si to nezaslouží. Podíl na její sebevraždě určitě nesou i novináři a média. Styd´te se!!!!!!!!!!
    Odpočívej v klidu, Ivetko.
    NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU A BUDEŠ VŽDY ŽÍT STÁLE DÁL V NAŠICH SRDCÍ. MĚLA SI KRÁSNÉ PÍSNIČKY.
    PAPA
  • Zde má pan Rychtář kontakt,posílám mu adresu na penzion :
    Kontakt

Psychiatrická léčebna Kosmonosy
    Lípy 15 Kosmonosy 293 06
    Telefon:
    Telefon:..+420 326 715 711
    E-mail:sekretariat@plkosmonosy.cz
    Web:http://www.plkosmonosy.cz
  • Podle mě, Iveta potřebuje práci. Makat a makat... a ne se válet doma, skuhrat na všechno a na všechny, jak jí kdo ubližuje. Ať si najde manuální práci a až přijde po osmi a půl hodinách domů, nebude mít myšlenky na chlast a na prášky!!!!
    A toho oplzlýho osasa bych nahnal tahat gumy do Michelinky, aby ho přešly choutky někomu vyhrožovat a mlátit!!!
  • iveto odpocivej v pokoji byla si fajn zpevacka budes nam moc chybet.... *9*
  • *9* Chudák Iveta. Byla to fakt dobrá zpěvačka a navíc z Frenštátu a já bydlím kousek od Frenštátu takže o to víc mě to mrzí. RIP Ivetko. *13*
    • Luky1987
      Presne souhlasím
  • Tri orisky pro Popelku - najkrajsie v Ivetkinom podani. Ivetka tu chyba *14*
    • Zdenka máš pravdu *14*
  • No ty vůbec neozývej Luky1987 !!
    Kromě Gotta a Bartošové urážíš všechny ostatní osobnosti.
    Jsi velký zakomplexovaný intrikán.
    • No, jak to děláš klone? Divím se, že tě nezablokují!!!
  • Nějak nechápu před čím Iveta stále utíká. Prý před bulvárem. Ale proč tedy dává bulváru příležitost k tomu aby se o ní otíral. Jsem stejného názoru jako teta běta, že to dělá pro peníze. Žádný chlap s ní nevydrží, protože je nevyzpytatelná a nevyléčitelná. Nedokáže si najít cíl a držet se ho, láhev šnapsu a plané řeči, to je snadný.... V popu už se nechytne, tak ať zkusí jiný žánr, který je jí v tomto období bližší. Skákat na podiu a halekat "heja, heja", když mám hlavu plnou splínu je o ničem. Iveto vem si kytaru a zpívej balady, nebo sedni k piánu a zpívej klasiky. Hlavně něco dělej a nefňukej, tím nic nespravíš. A Vy litovačky obecný jí přestaňte mazat med kolem pusy, to je jí k prdu. Přemýšlejte jak jí pomoci, vymýšlejte texty k písničkám, které by mohla zpívat, jestli někdo znáte noty, pište i hudbu. Mě by se Iveta líbila v country a to si nedělám legraci.
    • Souhlasím! Ivetě nepomůže když s ní bude každý soucítit a bude jí litovat. To jí posiluje spíš negativně. Já bych jí čapla pod křídlo a tahala bych jí po horských túrách, aby si sáhla na dno svých fyzických sil, vyčistila si hlavu. Polehávání v posteli s lahví alkoholu a utápění se v sebelítosti je špatný. Iveta by si měla přiznat, že má psychický problém a měla by se svěřit psychiatrovi, který by dokázal odblokovat její mysl, její psychiku. Domnívám, že ten její problém začal mnohem dřív než si všichni myslíme. Měla za partnery neobyčejný mužský - Sepéši, Štaidl, Podhůrský, Czino, Pomeje... ti mi zůstali v paměti. Pamatuju se jak jsme byli docela v šoku, když se s Jiřím Štaidlem rozešli a řekla bych, že od té doby se s Ivetou cosi začalo dít, ale byla dost dlouho silná a zvládalo to. Jen si vzpomeňte jak makala, jak byla skvělá ve všem co dělala. Potřebuje znovu zapřáhnout, je fakt, že v popíku jí asi ujel vlak, ale proč to nezkusí jinde, kde nad ní nebudou ostatní ohrnovat svý fajnový sosáky. Country je náhodou dost dobrý nápad, ještě aby se to k Ivče doneslo.
  • Luky1987
    Úplne souhlasím kdo tvrdí, ze Ivetka byla a je nejkrásnejsí já jeste dodám nejlepsí zpevacka z Ceskoslovenska a nasich koncín, R.I.P. Ivetko
  • Luky1987
    Treba nechat uz Ivetku v klipu odpocívat, souhlasím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit