Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ASD

*3* *4* Milá Ivetko drzim ti palce a dal spivej na bulvar se nedivej at si rikaj co chtej *15* *3* Mam rad tvoje pisnicki od knofliku lasky as po ty nove diky ahoj Jindřich Slaný *3* *3* *5* *4* *4* cauky cauky a drzimti palce *4* *4* *4*
  • Nikol751
    Ivetku a Rychtáře mám strašně ráda a moc Ivetce fandím .. Je pro mně jako vlastní :)
    • A slyšelas ty Rychtářovy sprostoty ? Asi ne !
  • Ivetu mám ráda, je smutné to co se kolem ní v poslední době děje. A i to že se k ní bulvár již léta tak nelidsky chová,vše nafukuje do obřích rozměrů, překrucuje nebo si výmýšlí, jen aby měli čtenáře. Kdo z nás by to snesl a ustál bez následků, mít neustále někoho v patách? Číhají na ní jako supi. Je křehká, důvěřivá a na to bohužel doplácí. Myslím, že spousta lidí toho zneužívala a zneužívá. Přeji jí ze srdce aby se od všeho špatného oprostila, byla již jen šťastná, zdravá a všechno se to časem srovná. Fandím Ti Ivet. *4*
    • No to je sice pěkné, akorát Iveta to tak chce. Vždyť ona by bez bulváru nevydržela. Takže má co chce a kdo to čte a zabývá se tím taky. *3*
  • Jste fanoušky Ivety? Pak se můžete zaregistrovat na fórum pro fanoušky Ivety Bartošové. Fórum je založeno přímo pro fanoušky, jen upozorňuji, že fórum je nové, je přístupné až po registraci, tzn. žádné kategorie a tím pádem ani žádné příspěvky neuvidíte, fórum se Vám však otevře ihned po registraci, ale kategorie určené jen pro fanoušky se otevřou jen fanouškům Ivety (až po napsání několika příspěvků). Neváhejte a zaregistrujte se, fórum je vytvořeno jen pro nás (její fanoušky), bez nich fórum nebude mít žádný smysl! Registrace je rychlá a zdarma!

http://ivetabartosova.forumr.net
  • Držím palečky

Milá Iveto,dnes jsem si přečetla,že jste vyhrála Artura,moc Vám držím palečky.Zpívejte dál moc se mi líbí Vaše písničky.I když jste letos nevyhrála slavíka pro mě jste stejně ZLATÁ!!!!
    Zdraví Mirka
    *3* *3* *3*
  • Přání

Milá Ivetko,přicházím s přáním do Nového roku,hodně zdraví a věřím,že ten úspěch,který máš na Slovensku budeš mít se svým coomebeckem i u nás.Máš tady své fanoušky,kteří Tě mají rádi a jsou s Tebou pořád.Bulvár zničil hodně,ale jsi silná,dokazuješ to všem!Tak nás nenechej čekat a přijd už někdy mezi nás.Hodně úspěchů v roce 2008 přeje Renáta
  • PROSÍM

NEMÁTE NĚKDO NAHRANÉ VIDEO S IVETOU Z POŘADU TVNOVA PRÁSK ZE DNE 22.SRPNA 2003 DĚKUJU
    • Re: PROSÍM

otázka-NEMÁTE NĚKDO NAHRANÉ VIDEO S IVETOU Z POŘADU TV NOVA PRÁSK ZE DNE 22.SRPNA 2003 DĚKUJU.ODPOVĚĎ:MÁM TO NAHRANÉ ,ALE NA VHS. *14*
  • petraskova123
    Dnes mi konečně přišlo tričko s potiskem "Iveta Bartošová je nejlepší.!!;P" Konečně mi něco vykouzlilo úsměv na tváři. Ivet mám tě moc ráda *4* *15*
  • Drž se!

Milá Ivetko, přeji Ti jen to nejlepší a hlavně hodně sil do jistě nelehkých následujících dnů a měsíců. Moc bych Ti přála, aby opravdu byla kapitola s Arturkem uzavřená a už dál nepokračovala - většinou to totiž není tak "jednoduché". Jsem moc ráda, že jsi zvládla i svoji velikou životní krizi a začíná se Ti dařit. Média jsou svinstvo, rádi člověka deptají a ubližují mu. Ze svých zkušeností jim věřím tak z 10%. Mám moc ráda Tvoje písničky a těším se na další a nové. *4* *14*
  • Luky1987

Ivetka si hľadala samých zlých partnerov, preto to s ňou aj tak dopadlo, môj názor. Ani jeden z nich nebol normálny! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit