Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Ivetku

AHOJ MOJE MILOVANÁ IVETKO,JAK SE MÁŠ? IVETKO JSI MOJE MILOVANÁ ZPĚVAČKA A JÁ TĚ MÁM OPRAVDU ZE VŠECH ZPĚVAČEK NEJRADČI, SRTAŠNĚ MOC PRO MĚ ZNAMENÁŠ IVETKO,MÁM TĚ TAK STRAŠNĚ MOC RÁDA. POLOŽILA BYCH ZA TEBE SVŮJ ŽIVOT CELÝM SRRCEM TĚ MILUJU A MOC MI NA TOBĚ ZÁLEŽÍ.A MOC BYCH SE S TEBOU CHTĚLA SEZNÁMIT VE VŠEM TI MOC DRŽÍM PALEČKY, JAK V TVÉM OSOBNÍM ŽIVOTĚ,TAK I VE TVÉM ZPÍVÁNÍ IVETKO,PROSÍM ZPÍVEJ DÁL JSEM TVOJE VELKÁ FANYNKA A Z TĚCH BLBÍCH NOVINÁŘU SI VŮVUBEC NIC NEDĚKEJ.CHCOU TI JEN ZKAZIT ŽIVOT. ALE JÁ VĚŘÍM JENOM TOBĚ. IVETKO, TAKY TĚ MÁ RÁDA MOJE KAMARÁDKA JMENUJE SE KATUŠKA OBĚ TI VE VŠEM DRÍME PALEČKY.IVETKO, MOC RÁDA A ČASTO POSLOUCHÁM TVOJÍ HUDBU. IVETKO, JÁ UŽ NEMÁM VŮBEC RODIČE OBA MI UMŘELI.A TAK UŽ NÁM NA SVĚTĚ JENOM TEBE. JSI PRO MĚ TEN NEJVZÁCNĚNŠÍ ŠKOVÍČEK KTERÉMU OPRAVDU MOC VĚŘÍM. IVETKO, JSI PRO MĚ VŠÍM CO NA SVĚTĚ MÁM. JSI MOJE KRÁSNÁ PRINCEZNIČKA JSI MOC VELKÉ ZLATÍČKO. NO PROSTĚ JSI MŮJ CELÝ ŽIVOT. IVETKO, HLAVNĚ ZPÍVEJ LÁJ. IVETKO,NEDÁM NA TEBE DOPUTII. MÁM RĚ STRAŠNĚ MOC RÁDA MOC TI FANIM JSI MOJE JEDINNÁ,A NEJVZÁCNĚJŠI OSOBA KTERÉ PATŘÍ MŮJ ŽIVOT.IVTKO, NECHYSTÁŠ NĚCO PRO SVÉ FANOUŠKY A FANYNKY? IVETKO CTĚLA BYCH O TOBĚ NĚCO VĚDĚT A TAKY SE TĚ CHCI ZEPTAT PLATÍ JĚŠTĚ TA ADRESA DO UHŘINĚVSI MÁM JÍ A MOC RÁDA BYCH TI NAPSALA.IVETKO,NECHYSTÁŠ NĚJAKÉ SVOJE CÉDÉČKO,JESTLI ANO, TAK MI TO ŘEKNI. IVETKO POSLÍLÁM TI TU NEJVĚTČÍ A NEJSLADČÍ PUSINKU ZDRAVÍM ARTÍKA,S POZDRAVEM KATKA A ALČA...P.S.BRZO NAPÍŠ NA MEILY-hrdlicova.katerina@seznam.cz - VidrovaAlena@seznam.cz,tak jak budeš mít čas tak napíš ....
  • držím palce

Ivetko, jsem z těch, kteří ti taky moc drží palce. Ale vzpamatuj se, pokud ti soud Artura vzal, tak to s tebou muselo být hodně zlý.
  • ooooo najednou dřív se o ní nikdo nezajímal a v žebříčku byla aspon 40 a najednou umře a všichni ji hlasujete ten kdo dal líbí jednou když přijde na tuto stránku a klikne na to 1 tak nic ale někdo umře a vy dáváte 1000 000 hlasů někteří co to tak udělali jenom protože umřela tak jste jednoduše hyeny ten kdo jí hlasoval ještě když žila tak to byl praví fanoušek ale ten kdo ji hlasoval až umřela tak jste jak hnusný p..e protože to vypadá jakokdyby jste za to co se jí stalo byli rádi *8* *7* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *11*
    • nejsme rádi vydis kolik z nas to mrzí!!! a to že si nam rekla p... si nahlasena na osobnostech *10* *10* *10*
  • Iveto jste a budete silná

Milá Iveto. Jste silná osobnost a vím, jaké síly jste musela investovat do "odpíchnutí ode dna!. Zvládla jste to skvěle a já nikdy ani na minutu nevěřila, že to zvládnete. Vypadáte krásně a zpíváte krásně. Mluvím od srdce, protože vás mám opravdu ráda a bulvár ať mi políbí zadnici!!! Věřím vám a vaší vnitřní síle, která z vás vyzařuje. Kdybyste hledala kamarádku, která není z oblasti sh.bys., budu ráda, když se mi ozvete. Jsem obyčejná máma od dvojčat, ale věřte mi, vím jak život dovede zamávat s člověkem. S přáním krásných zítřků se s Vámi loučí Jitka.
  • Od mámy také Ivetky

Ahoj Ivetko,
    přeji to, abys vše vydržela, zvládla. Bude to těžké, ale musíš to zvládnout.
    Kvůli Arturovi i sobě. Mám také dceru Ivetku, která před 3 rokama prodělal
    operaci nádoru míchy. Do toho nevěra mého manžela po 30 letech a léčila jsem se
    stejně jako ty. A všechno jsem zvládla. Jak krásný je to pocit, když člověk nemá výčitky..... vždyť to znáš. Ty výčitky jsou strašné,...... bojuj, tvoje písničky jsou krásné ( koupila jsem si nové CD) a pouštím si ho a přitom brečím...... Držím palce všechny, které mám a přeji hodného partnera. ( na blby
    se vykašli).Tvoje Hanka z Plzně
    • Re: Jde ti jen o sebe

Iveto Bartošová, co jsi to za člověka ? Pro tebe je v životě důležité jen to, jak vypadáš, co máš na sobě, tvoje kariéra , chlast a chlapi. Na Artura vůbec nemyslíš.Celý život ho vychovávala jen Golda a ty ses s ním jen nechala občas vyfotit na společná fota, abys budila dojem dobré matky. Teď ti vadí jen to, že když ti Artura soudně odebrali, všem se ukázal tvůj opravdový obraz o tom, co jsi vlastně zač. *13*
  • Od mámy také Ivetky

Ahoj Ivetko,
    přeji to, abys vše vydržela, zvládla. Bude to těžké, ale musíš to zvládnout.
    Kvůli Arturovi i sobě. Mám také dceru Ivetku, která před 3 rokama prodělal
    operaci nádoru míchy. Do toho nevěra mého manžela po 30 letech a léčila jsem se
    stejně jako ty. A všechno jsem zvládla. Jak krásný je to pocit, když člověk nemá výčitky..... vždyť to znáš. Ty výčitky jsou strašné,...... bojuj, tvoje písničky jsou krásné ( koupila jsem si nové CD) a pouštím si ho a přitom brečím...... Držím palce všechny, které mám a přeji hodného partnera. ( na blby
    se vykašli).Tvoje Hanka z Plzně
  • Jak poznat sociopata, vše sedí na RYCHTÁŘE.
    Sociopata můžeme definovat jako osobu, trpící antisociální poruchou osobnosti. Tuto chorobu charakterizuje zejména nedostatek ohleduplnosti vůči citům jiných osob, nedostatek studu a výčitek svědomí, manipulativní chování, bezuzdný egocentrismus a ochota používat lži pro dosažení osobních cílů. V nejhorších případech mohou být sociopati nebezpeční, obvykle se s nimi ale prostě jen těžko vychází. Velmi důležité je, abyste si uvědomili, jestli s nějakou takovou osobou pravidelně přicházíte do kontaktu, ať už je to váš partner nebo kolega. Chcete-li se naučit spolehlivě rozpoznat sociopaty, musíte dávat dobrý pozor, co lidé ve vašem okolí říkají a jak se chovají. My vám s tím pomůžeme.
    http://cs.wikihow.com/Jak-poznat-sociopata
  • Luky1987
    Ahoj Vacátko *1* *1* *1* *1*, ani se mi nechce tady už pomalu psát, protože mne hned bude haha-franckajagrova s nicky Listopad atd urážet. Dnes je tomu rok a sedm mesícu, co Ivetka spáchala sebevraždu škoda, že už tady mezi námi není *13* *9*. Byla fakt moc hezká a dobrá zpevačka
  • Ivetko,drž se!!!

Ivetko, všechno nejlepší, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a pohody.
    Mámě Tě rádi a těšíme se na Tvé písničky, které umí pohladit po dušičce.
    S tatínkem je nám to líto, ale jsi silná a teď potřebuješ klid i s Artíkem.
    Drž se a vše bude už jen lepší!!!
    Ty to zvládneš!!!
  • Luky1987

Ivetku budem mať vždy rád. Nezaslúžila si to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit