Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bartošová Iveta

Iveto,
    pro mne jste pořád "Princeznou naší populární hudby". Moc Vám fandím, již od Vašich prvních hudebních krůčků s Petre Sepéšim. Hodnotím Vás tou nejvyšší známkou.
    Marcela Pohorská
    • Re: Bartošová

Jo, princezna z protialkoholické léčebny, to je dost dobrý. *15* *15* *15*
      • Re: Re: Bartošová

Nepřeji Vám nic zlého,ale asi jste nikdy nepoznala psychické problémy a s tím související závislost na alkoholu,a osobně určitě Ivetu neznáte jen umíte plivat a soudit lidi od stolu a na základbě bulváru.A na to co jste v životě dokázala vy se raději neptám.
  • Luky1987
    Podle mne to není vubec vtipné, že tady nekdo píše anonym Iveta Bartošová. Ivetka mela nejradši Artura, to je pravda, ale i své fanoušky. PS Ivetku nikdy neprestanu mít rád , protože byla talentovaná zpevačka, hezká, dobrý človek a rozdávala lidem radost atd.
  • pajjuska
    Nechápu, proč skočila pod ten vlak?? *9*
  • Dobry den!

Zdravim!Zlata,Iveta!Ne fandim Vam,ale z bulvaru znam o Vas vsechno.Tak,prosim Vas,otpovedet,co to je zac-Roman Troska??Otcovrah a magor.To je idiot,ktery ne dela nic v givote,to je lhar prvni tridy.Musite znicit debila!!! *3* *3* *3*
  • Novináři už nevědí co by nám předhodili. Rychtář zkrotnul po výslechu na policii, Macura je taky zalezlej, Štajdlovi ani Bartošovi se s nimi vůbec nebaví, tak páni pisálci spekulují o pohřbu. Je mi z nich na nic! Co je komu v současné době po tom, kde bude Iveta pohřbená? Je to jen a jen věc rodiny a až proběhne, tak rodina jistě oznámí kde ji uložili.
  • MIla Ivetka, vsestko najlepsie k narodeninam. Zelam vela zdravia a sil prekonavat vsetky tie prekazky a neprijemnosti ktori Vam zavistlivi ludia hadzu pod nohy.
  • Ahojky Ivet!

*4* Moc Ti držím pěsti a přeji, abyses nedala ničím dohnat tzv. do kouta!Žij tak, aby jsi měla čisté svědomí jen sama před sebou.Ostatní se o Tobě nikdy nedozví pravdivé informace a odsuzují Tě za výmysly v bulváru.Drž se!!!Martina *3*
  • jenom sen

nevíte kde by se dal sehnat ivetin film "jenom sen"?
  • Ivetka ve videorozhovoru s názvem ,,Iveta o Rychtářovi",jasně zapochybovala,jestli s Rychtářem zůstane.Touto pochybností už signalizovala,že není ve vztahu přesvědčena v reálnou budoucnost.Ona se vyjádřila pouze kladnou argumentací,že jí pomohl,když zdravotně byla v nesnázích.Na vděčnosti za pomoc,se nedá stavět budoucnost ve vztahu s tak rozdílnou povahovou charakteristikou.On inpulzívní cholerik,který vyhledává rozepře a ona uvedla,že rozepře ji ničí.Protože,její povaha,se neuměla bránit jeho silnějšímu já a navíc s její nemocí,si zvolila pro ní snadnější cestu smrtí.
  • Nechápu, proč jsou lidé vůči Ivetě tak nelítostní.Každému druhému z této branže se promíjí a promlčí úplmě všechno a chudinku Ivetu chtějí uštvat k smrti. A vy, co ji kritizujete a myslíte si, jak byste to sami zvládli, zkuste si představit, že jste právě přežili autohavárii a okolo vašeho domu na vás neustále míří objektivy a kamery a smečka novinářú jen čeká- na co asi ?Když zemřela lady Diana, odvedli poicajti přítomné novináře v poutech a nejméně půl roku je potom každý proklínal- A u nás se to děje už dlouho, za bílýho dne , za souhlasu veřejnosti a od ní očekáváte, že to všechno hravě ustojí ? Je to hnusné a bezcitné. vůbec se jí nedivím, že chce pryč ! Je to pro ni jediná záchrana a všichni, kdo se na tom pronásledování podílejí, by se měli stydět.
    • Souhlasím a jsem ráda, když se ozve někdo kdo Ivetě drží palce. A co se týká Artura. Až do teď ho vychovávala prakticky sama a najednou po čtrnácti letech už to neumí a musí jí ho vzít? Naštěstí už je velký a snad se sám rozhodne a mámu podrží. Moc jí přeji aby se z toho všeho dostala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit