-
ten novej pořad hvezda tu cenu bych nedala ivetě fak tam vipadala kachna u prd¨¨e¨¨¨¨¨l
-
Držím palce!!!
Milá Iveto, já Vám věřím, že to všechno zvládnete, i když jsou zde lidi, co tomu nevěří... Buďte silná a dokažte jim, co ve Vás je...!!! Jsem ráda, že Vám v tom pomáhá Jirka Pomeje a další přátelé... :) Teď Vám to sluší i mnohem víc... ;)
HODNĚ ŠTĚSTÍ!!! Hanja *4* -
lidi jsou kurvy
Vy, co tady pisete tu spinu jste kurvy a ne lidi. Aby jste taky nahodou neslapli jednou vedle. Zavistivy svine!!!
Je mi z Vas zle.. No jo, jak nekdo je nedejboze uspesnej, ma penize a jeste dobre vypada, to se u nas neodpousti, co? *16* *16* *16* -
-
Re: lidi baječný
nejsem to ty jsi tak uraži uražiš tady šmankote nejde openize mmi jsme lidi ale ja jsem dost slušna narozdil yves. mne ztebe taky nanic ------------- žadna š............ ti jse krot *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
ivetce
milá Ivetko,nechápu jak tě může někdo urážet a kázat ti o životě když tě vůbec nezná.Jsi krásné sluníčko a z těch ubožáků si nic nedělej. Je super že jsi zpátky *5* -
-
Re: ivetce
ja jse ji zastavam pořad nejsem ubožak techni ibvetku sluničko miluji mam ji na cd tak že jsem natvé straně ................ ti ubožačky pošleme do haje na piknik sluničko ivetka p.b. + nika 1979 sluničko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
-
-
ja si myslim, ze Iveta nepije, ale je pod liekmi, je mi to strasne luto, drzim jej palce.
-
Spomíname na Ivetku❤️😢
-
Iveto doporuřuji Ti psichiatrickou léčbu,jsi bohužel ůplně mimo.
A toho ocasa se rychle zbav. -
Hodinky
Že vám naruším diskuzi povrchním příspěvkem..........jen jsem se chtěla zeptat, zda náhodou nevíte, jakou značku hodinek Iveta nosí. Stejně jako její řetízky s křížky (viděla jsem před nedávnem její, snad aktuální, fotku v nějakém časopise), se mi moc líbily...tak kdyby byl někdo schopný a ochotný odpovědět, tak budu ráda *4* -
No co, když už se zbláznit, tak pořádně, ne? *1* Ať z toho mají taky něco i ti druzí. Kdyby vážně chtěla, mohla by se léčit a vyléčit. Lidí, kteří by jí ochotně podali pomocnou ruku je kolem ní dost a dost. Ale ona se v tom hnusu, kteý příjala za svůj životní sty,l nejspíš bahní. Tak ať si to užije, když to tak chce.
-
-
Docela hnusnej příspěvek..."ať z toho mají taky něco i ti druzí". Je pravda, že Iveta se sebou asi nic zatím dělat nechce, ale proč to hned obracet v hroznou srandu a bavit se nad tím. Je mi jí líto, že nevidí a neslyší. V první řadě ať se zbaví Rychtáře, ten jí jenom škodí. Ten má Ivetu jen k tomu, aby se o něm psalo. Je to hrozná situace a vtipný mi to nepřijde ani trochu.
-
-
Tak vtipný je to pořádně!!! Kdyby měl tolik šancí jako ona obyčejný člověk, už by byl dávno zdravý. Ale že ona se rozhodla že se léčit nebude, že si naopak bude vymýšlet nesmyslné příběhy a zneužívat ke svým opileckým hrátkám ostatní lidi je prostě hnus. Iveta dostala do vínku víc, než většina ostatních a vše jen zneužila. Tak se nediv, že mi připadá vtipná.
-
-
Naprostej souhlas,těží jen z toho, že jí to kdysi zpívalo.Jenže dnes už jen chlastá a dělá ostudu a z toho je živa. Je spoustu skvělejch zpěváků,kteří si dokáží držet bulvár od těla a proč asi? No zkrátka asi proto, že ho nepotřebují k životu jako tahle trapná zoufalkyně, která se neumí jinnak uživit, protože v životě ani nepoznala, co je to skutečná práce.
-
-
-
-
*11* *11* *11* *16* *12* *8* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *12*