-
Koncert
Zdravím, Ivetko díky moc za včerejší koncert. Bylo to úžasné a jsem moc ráda že jsi zpátky :o) Věřím že se Ti bude dařit a já Ti přeji hodně štěstíčka :o) *14* -
Iveta byla fakt moc dobrá
-
Prostě jenom neví kde ji hlava stojí, byla dřív o 100% rozumnější a já už di z toho nic nedělám ale nemusíjou ji pořád někde vystavovat když dobře vědí co je zač, ale je fakt jak se za takový 3, 4 roky změnila škoda no, a teď si myslí kam to ještě dotáhne, já vím kam a vy taky...
-
-
Ivetka😍😇
-
to spívá za ní plejbek neumí zpívat já teda ne ta se jenom vykrucuje ten její pepíček ten je blbej
-
jsi pro nás nejlepší
ivetko,jsme věrní fanoušci.je nás opravdu hodně a moc ti držíme palce.ti co píší negativně jsou ubohé,zakomplexované chudinky,co nic nedokázali!!! zpívaj dál,at je svět příjemnejší,tvé písničky a hlas to umí.
děkujeme ti moc.liberec *14* -
-
Re: jsi pro nás nejlepší
souhlasim s vami iveta je nej a preji ji vse dobry *14*
-
-
I když Iveta prochází těžkým obdobím, tak jí mám pořád stejně ráda jako dřív. Ať už si vzala kohokoliv, i přes ty trable si dokázala zachovat svůj půvab a pořád je hezká. Je vidět, že se snaží se z toho dostat. Nejhorší je rezignovat a vzdát se. Ivetě přeji krásné Vánoce a všechno nejlepší do nového roku.
-
Dejte ji šanci
Každý dělá nějaké chyby, Iveta asi víc i když nevím, asi je také na vše "vidět" a každý toto neunese a v dnešní době to není jednoduché nikde. Vím, že řeknete, že tam nemá být, ale kdo ví co má a na co má, než to opravdu okusí. Zpěvačka je určitě dobrá a já ji věřím, že se z toho dostane, ale to co se tady píše, to jí určitě nepřidá - doufám, že si to ani nečte. Zdraví VJ -
Když poslouchám od Ivetky nekdy písničky, tak mám až slzy v očích. Nezasloužila si to vubec takhle dopadnout, výborná zpevačka a dobrý človek, R.I.P. Ivetko spi sladce *9* *9* *13* *13*
-
k svátku
Ivetko, všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku, hlavně hodně zdraví, lásky a štěstí s artíkem a s nejbližšími, co máš ráda a co tě obklopují a nezapomněli na tebe a mají tě pořád rádi jako já a ostatní. *14* *4*