Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při operaci náhlé příhody břišní provedou lékaři celkovou revizi břišní dutiny, součástí terapie jsou laboratorní a další vyšetření. Možná, že nejen abstinenční příznaky, ale i reakce Ivety na potvrzení smrtelné choroby vyžadovaly její hospitalizaci v PL. Snad až tam prozřela, podepsala revers, sepsala závěť, předmanželskou smlouvu a vdala se. Za Rychtáře, nikdo další o ni v tomto stavu nestál, nechali mu ji prostě na krku. On byl paradoxně Ivetinou poslední jistotou a oba si byli toho dobře vědomi. Většinu přešlapů si člověk uvědomí, když už jejich následky nejdou napravit a sil kvapem ubývá. Smrtelně nemocný člověk bilancuje, jeho vyměřený čas se zkracuje. Dovedu si představit, že Iveta si v posledních dnech života prošla očistcem a vrátil se jí rozum. Zřekla se role princezny a rozhodla se jít jisté smrti naproti. Nemá smysl ji donekonečna soudit. Zůstal tu syn, dům s hezkou zahradou a písně, co si spousta lidí ráda poslechne, to není málo. Horliví bulvární dělníci budou dál smolit do medií "zaručeně tajná videa, fotky a články, ze kterých mrazí", dokud bude platit:
    "Pamatujme, že kdo píše pro hlupáky, najde vždy široký okruh čtenářů".
    Na tomto výroku Lva Nikolajeviče Tolstého si postavil velmi slušnou existenci i nejznámější dělník bulváru PN. Bez rozpaků se k tomu veřejně přiznal. A o tom to je, vážení.
    • Luky1987
      Vacátko hezky si to napsal a más pravdu
  • Iveto,pomoc najdeš jen u obyčejného chlapa,který ti dá lásku a klid.Nehledej si už žádného podnikatele a člověka ze šoubyznysu,nebo jinak medálně známého,zničí ti to život.Začni zase zpívat jako dřív,zaměř se jen na sebe a neutápěj se v problémech a slzách.Vždyť ty to umíš dostat se zase nahoru,ale vždy si najdeš takového partnera,který tě opět stáhne dolů!Podívej na Lucii Bílou..Má partnera ne nijak známého a určitě jim to funguje!Držíme palce ať jsi zase šťastná! *4*
  • Luky1987

Súhlasím. Bola kočka Ivetka aj dobrá speváčka, ale nemala dobrých partnerov ani jedného 

• sbírka

Ahoj, prodám celou svou sbírku materiálů o IB (plakáty, podpiskarty,fotky, knížky, výstřižky atd.). Pokud má někdo zájem, ozvěte se na email kat24@centrum.cz.
  • Ivety je mi na jednu stranu líto, ale na druhou bych jí dala pár facek, aby se probrala a přestala se chovat jako rozmazlený, ublížený fracek. Ona je jedna velká lež, nechápu proč jeden hraje divadlo s rozchodem a pak se její partner omlouvá za "malou lež". Většině národa je to co Iveta už pár let předvádí ukradené. Touží po klidu a přitom kolem sebe věčně způsobuje rozruch. Pořád někam tajně utíká a za pár dní je zase zpět!??? Nechtěla spáchat sebevraždu, není na tom tak zle aby musela být hospitalizovaná, atd,atd... Je to pořád dokola. Měla by se chopit nějaké pořádné práce, pro začátek si třeba vyškubat plevel v dlažbě před domem a přestat se litovat. Měla by si uvědomit, že v šoubyznysu už to nedožene, zavřela si tam dveře svou hloupostí a ufňukaností. Měla jsem jí ráda, ale je to cvok.
  • Iveta je věčná...

Tak jak jde čas s námi všemi,i s I.B.,,no musím uznat ,že dokáže tedy jednu věc dost dobře a to neustále něčím zajímat media a zůstávat v podvědomí národa.Akorát si tak říkám,nebo spíše myslím...za jakou cenu... *7* ona už se zřejmně nezmění a dál bude hledat tu cestu,pro ní správnou,jen je mi líto toho kluka,Artura ,třeba to má své výhody mít slavnou matku,uvozovky,ale není všechno zlato ,co se třpytí...
  • Čím dál víc mi to připadá jako vylepšená metoda manželů Stodolových, Darina se natřela gencianou a nahradil ji ušatonosatej zmetek. Nepřekvapilo by mě, kdyby stáhla obvinění...
    • Ivet byla jsi úúúúúúúúúúúúžasná spinkej sladce *14*
  • Luky1987
    Nechápu, jak Ivetku muže nekdo urážet byla dobrý človek i zpevačka, já sem jí mel rád *7*
  • kirushka97
    R.I.P. Džambulka :(
  • anonyme tam tím slovem jsem nenazvala tebe ani nikoho kdo ji zbožnoval před její smrtí ale říkal jsem to slovo těm lidem kdo ji začal hlasovat až když se stala ta tragédie.však to tam máš nějak tak napsaný a to že jsem říkala že to vypadá jako by jste za to co se jí stalo byli rádi tak to jsem říkala také těm lidem co jí začali zbožnovat po smrti.vážně nemyslela jsem tím fanoušky kteří poslouchali její písně a všechno před její smrtí.asi jsi to špatně pochopila *5* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit