Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • novia

iveta...

...Jirku nikdy neměla ráda §!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *8*
    • Re: iveta...

Hm, ona je vůbec kapitola sama pro sebe.
  • almen
    ty už toho fakt nech nebo se budeš divit co ti budou ostatní psát! *16*
    • hudy
      To jsi na velkém omylu, ty jednodenní nicku...jsou snad tohle tvé stránky?! A já jsem tu právě od toho, abych dávala pozor....na všechno a na všechny! A upozorňuji, že nehodlám s nikým diskutovat, od toho tu nejsem!
  • iveta

Paní Iveta by se podobných pořadů jako Čápi s mákem vůbec neměla zúčastňovat. Všichni očekávali, že na trapasy tam bude Agáta - OMYL. Agáta naopak příjemně překvapila. A Iveta? Jeden velký šok, od prvního dílu až do konce. Objímajícími stromy a kritikou jídla Evy a Doly to opravdu nevylepšila. Sama měla na přípravu jídel pomocníky a navíc v kuchyni hulila doutník FUUUUJ!!!! *10* Paní Iveto, už si proboha přestaňte hrát na dvacítku a na všemilujícího tvorečka. K Vašemu věku by slušelo trochu zdrženlivosti. Jinak zpívát pěkně.
  • Dekuji Prime

Predevsim musim podekovat Prime za to jak ukazala Ivetu v pravem svetle.Je mi ji lito kam az spadla,ale doufam,ze se uz jen tak nikde neobjevi nebo jen pro spestreni jako trapna "NATURALNI"alkoholicka.A k vareni?Nemit okolo sebe tolik pomocniku tak by nic nezvladla.Jo a chudak Jirka Pomeje,zajimalo by me co rika na to jak ho Iveta narkla z kradezi veci z domu a to i jejiho obleceni,snad mu slusi...
    • Re: Dekuji Prime

Souhlasím, jako asi většina národa BOHUŽEL!!!!!
      • Re: Re: Dekuji Prime

Ono je nejlepsi spouhlasit a nic nedelat, to uz tady bylo !
  • Iveta zkoušela nový adrenalinový sport a neuvědomila si jak je to nebezpečné to skákání pod vlaky.
    • to nebylo srandovni :-(
  • Luky1987
    Úplne souhlasím Ivetka byla nejlepší česká zpevačka s krásným hlasem, stačí si poslechnout písničku Tichá píseň dokonalej hlas mela, to v dnešní době už není. PS tohle si fakt nezasloužila
  • nechybí mně ani jako zpěvačka ani jako člověk
    • tak proč jí hledáš na osobnostech a píšeš tady koment ? Kdo je na to zvědavý ? *16*
      • Četl ty tvoje plky a napsal, jak to má on, chytrolíne.
        • Ty jeden kolzf, tomas a další a další ....., kam na to chodíš vševěde??
    • Luky1987
      Za to mne Ivetka moc chybí i jako zpevacka a i jako clovek
  • Konečně je od ní klid a už jí neslyším zpívat.
    • Luky1987
      Zuzano teraz si me nasrala Ivetka byla skvelá zpevačka a jsem porád jejím velkým fanouškem i po její tragické smrti dokázala toho hodne, nechápu jak muže nekdo tohle o ní napsat
  • Iveta Bartošová je dobrá zpevačka.Nejvíc se mi od ní líbí písnička Tri Oríšky *4* *3*
  • Dejte jí už všichni konečně pokoj!Vy,co tady píšete že je Iveta magor, se nejprve zamyslete sami nad sebou a zameťte si před svým prahem! Ivetko, moc ti přeju, aby ses z toho všeho jednou dostala, jdi se prosím léčit! A novináře bych všechny zavřela do kriminálu, za to, co ty ho_ada píšou!
    • Ty novináři si její demenci nevymýšlejí, ona se tak prostě chová a oni jen dělají to, za co jsou placeni, nehledě k tomu, že ona si taky přijde na nějaký slušný peníz.
      • Oni se vlastně ani novinářema nazvat nedají...Jsou placený za sračky, který o všech píšou...Hnus, že tomuhle se říká zaměstnání...Samozřejmě, Iveta je alkoholička, to ví každý, ale mě se nelíbí, že se přiživují na jejím neštěstí a píší kolikrát fakt pěkný hnusy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit