-
Vybírala si špatné partnery,měla problémy s alkoholem.
Zpěvačka to byla dobrá ale vybírala si špatné partnery pro život.
-
Iveta Bartošová vůbec neměla zemřít!
za 1. vůbec si to nezasloužila
za 2. TN.cz a NOVA s tím furt otravujou slušné lidi a přitom Ruská agrese na Ukrajině (připojení Krymu k rusku a snaha o připojení celé Ukrajiny k rusku protože doněck není ve východní Ukrajině) je mnohem zajímavější téma. Doufejme že bude mít šťastný konec a Krym se stane součástí Ukrajiny ne FAŠISTICKÉHO RUSKA! -
-
Tady máme vzpomínat na Ivetku a né tady mlet o Ukrajině. Mimochodem Ivetka si zasloží být ve zprávách a na TN.cz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*10* -
-
Přesně tak. A hlavně si zaslouží, aby se p.Pepovi dostalo spravedlnosti za to, kam jí dohnal. Všichni jsme mohli vidět, jak se choval ke své exmanželce - vždyť to byl taky děs běs.
-
No ano zaslouží ale problém je v tom že NOVA na IB parazituje a Ukrajina je vůbec nezajímá.
-
-
Tak sledujte ČT, ta Ukrajinu řeší. Tady ji také neřešíme. Najděte si webb o dění na Ukrajině a neřešte to zde.
-
-
-
-
Proč je u Ivety napsáno místo úmrtí Uhříněves - Říčany, takový nesmysl???
Iveta bydlela domě v Uhříněvsi, který si sama nechala postavit a sebevraždu spáchala pár minut od svého domu na kolejích. Říčany s Ivetou neměly nic společného! Zrovna tak, jaký vtah k Macurovi??? Macura je duševně nemocný člověk, který si vztah s Ivetou vymyslel a existuje nespočet videí, kde Iveta žádala veřejnost, aby ji pomohli se ho zbavit.
Bála se ho a přesto, že ho prosila, aby ji nechal v klidu žít, tak ji pronásledoval, kvůli němu se bála vycházet z domu, pravidelně dům obcházel, zvonil na zvonek dokonce pár dní před její smrtí. Náš právní systém není schopen chránit nás občany od psychopatů a podobných šílenců, jako je Macura. -
-
Další nesmysl je "důvod úmrtí: sebevražda, skok pod vlak". Příčinou úmrtí byl střet s vlakem, sebevražda byla způsob odchodu že života. O d ů v o d e c h jejího rozhodnutí lze spekulovat. A s k o k se odehrával jen v představách internetových vtipálků.
Nedokážu si představit, jak by konkrétně Ivetě Bartošové mohla veřejnost
v něčem pomoci, když sama evidentně nevěděla, co vlastně chce. Ani ten nejpropracovanější právní systém nemůže být pro dospělé lidi příručkou,
co a zda vůbec mají ze svého soukromí pouštět do médií, s kým a v jakém stavu se mají na veřejnosti prezentovat, jakým způsobem zajistit životní potřeby a zabezpečit chod domácnosti.
Jakou kdo měl z účastníků této nekonečné anabáze psychiatrickou diagnózu by muselo zkoumat konzilium odborníků. Tím, kdo z nich žil v bludech a kdo si jen vymýšlel se dnes bude těžko někdo seriózně zabývat. A koho by to ještě zajímalo? Vy jste snad na její žádost o pomoc nějak reagovala?
-
-
Soukromí
Je to tak těžké ,soukromí a tak *4* -
Díky smrti IB jsem se dozvěděl že české dráhy vymáhají po rodinách všech sebevrahů škodu kterou sebevrah způsobil! Takže vás prosím vyzývám nejezděte vlaky a autobusy českých drah!(autobusy jsem napsal protože furt mají výluku) Jezděte raději BUSem!
-
1)Nechte Ivetu už konečně v klidu odpočívat!!
2)Přestaňte zde kohokoliv osočovat, urážet a napadat, nechte laskavě na kompetentních orgánech, aby posoudili, jestli je někdo vinen nebo ne!!
3)Nehodlám tu vést žádné debaty, každý nevhodný příspěvek smáznu!! -
-
Jak to myslíš....?
A mám na tebe jeden malý dotaz..jak tam máš tu hvezdu to si naka policie na osobnostch nebo služba nevím ...? *7* -
Průměrně inteligentnímu přispívateli neuniklo, že pod "mě přivíst syn../ Konečně../keri/jojojo" píše nejspíš tatáž osoba. Pan Macura byl TV Nova a PN uměle vytvořenou celebritou tak, aby byl protipólem zlému Rychtářovi. Několik let bylo o čem psát, telenovela jela v přímém přenosu. Její protagonistka se však rozhodla napsat poslední díl... Nepochopila, že už velmi dlouho je pouze tragikomickou loutkou a telenovela bude dál pokračovat - parazitovat na ní ještě nejméně půl roku po její smrti. Nebo to definitivně pochopila... U posledního muže, který do jejího života mohl přinést řád (byl sice lékař zvířátek, ale i ty mají někdy podobné zdravotní problémy), zřejmě zafungoval pud sebezáchovy. A proč se Iveta dala dohromady s Rychtářem a Rychtář s Ivetou? Inu jaký šel, takovou potkal. Prostě si tak nějak zbyli. To je můj poslední příspěvek, možná bude smazán, nastavené síto preferuje prostoduché kňučení Lukyho apod. Proč nepřišli s nějakým nápadem, když to bylo aktuální? Všem poctivým lidem přeji nadhled, zdraví a spokojenost v kruhu rodinném.
-
-
Zpěvačka to byla dobrá ale neměla dobré partnery např.Rychtář,Macura,Martucci.
-
Taky jsem jí měla ráda, nikdy mi nevadila a kdysi bývala fakt dobrá zpěvačka, to se musí nechat. Nechápu, proč lidi nenechají mrtvou v klidu a nestarají se o sebe. Oni jsou všichni taky bez chyby, že? *6*
-
-
Jsem rád, že si mela i ty Ivetku ráda aspoň nekdo
-
-
♥♥
+
+
+
+☺☻♀☻♀ -
dneska umrela...skocila pod vlak