Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

Ivetka bude vždy môj idol a najlepšia Česká speváčka to bola, samozrejme najkrajšia❤️. Lukáš Pintér z Nitry

• kirushka97
    Všechno nejlepší :)
  • zerok8

Sín slávy Ivety Bartošové

Iveta stoupá stále vzhůru, stále blíž k nebeským sférám. Po ceně TÝTÝ v kategorii zpěvačka, Iveta včerejším večerem vstoupila do síně slávy a stala se českou hvězdou roku 2009(žena roku 2008). A já s úsměvem jí vzdávám hold, ikdyž pro mnohé z vás je nikdo. *4*
  • No tak teda po včerejším tv rozhovoru s Martuccim mám dost, strašně mně to zklamalo. Pan hrábě oroduje za Ivetu, aby jí někdo zaplatil mobil a hypotéku... to už je opravdu příliš. Od něj si hvězda pomoci nedá, na to je moc hrdá, ale cizí lidi by snad na ní měli udělat sbírku, nééé...??? Nejspíš si Iveta ze všech dělá prču a jde jí jen o to, aby byla denně medializovaná, když už o ní jinak nikdo nestojí. Jsem zvědavá jak dlouho to pana hraběte bude bavit.
  • karinkas

Ivetka

Ivetka je super zpěvačka a taky super tanečnice moc jí držím palečky v soutěži na Slovensku ,kde zase postoupila do dalšího kola moc jí to přeju mam ji rada za vše co dokázala v životě a ještě ji moc přeji, aby měla s jirkou miminko ,,,papapa držím palečkyyyyyyyyyy *14* *14* *14*
  • Luky1987
    Škoda Ivetky a byla opravdu výborná zpevačka. PS píšu radši česky i když sem Slovák
  • Ahoj kamarádi

Prosím vás kdo z vás má pisničku od Ivety Bartošové Vtíravá píseń a V bílém.(vánoční)Moc prosím o zaslání na email radek.kul@seznam.cz tel 737878441 díky moc kamarádi. Hezký den Radek. *4* *3*
  • Milá Iveto,

Vážení, kteří sem píšete ty hloupé příspěvky, jděte se radši projít a rozdýchat svou zlobu a závist jinam než do této diskuze. A Ty, Iveto, hlavně se brzy uzdrav, držíme Ti paslce a děkujeme za hezké písničky.
  • Luky1987
    Nejsem intrikán ani zakomplexovaný a mám rád i jiné osobnosti kromne Ivetky
  • Pro Karla (Rychtáře)...Zdeněk s ní v roce 2013 strávil pouhý týden,co se ví..Rychtář naproti tomu téměř celý rok,stejně jako necelé dva roky předtím..on měl největší podíl na jejím stavu,kromě ní,na nikoho jiného se to svalit nedá..
    • Luky1987
      Je jasne, ze Rychtar ma nejvecsi podil na smrti Ivetky, ale i ti ostatni si myslim s kterymi zila

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit