-
Prostě rodinnej byznys ! *1*
-
Je těhotná?
..z druhý fotky z Týtý to tak vypadá podle břicha! *1* -
*5* Iveta bývala mnohem hezčí než Ivana, nicméně co z toho? IG bude nejspíš podstatně chytřejší a odolnější.
*3* *5* -
-
Iveta
Iveto jsi nejlepší a držím Ti palce. Deniska *3* -
Ivetka je, byla pro mne nejlepsí zpevacka a top rangu, mám jí rád. PS vsichni její fanousci i já na ní nikdy nezapomeneme !
-
Iveto
Jsi skvělá, mám Tě moc ráda, ale nemohu pochopit proč Artíkovi pořád dopřáváš ty tuny těch hranolek, dortíků, litry koly a třípatrové hamburgery. Opravdu si myslíš, že je Váš Artík tak krásně štíhloučký???? Nebo ten debilní časopis zase sprostě kecal??? *3* *3* *14* *14* *14* -
OMG
ježiši taková pipka, jako já vím že ji máte rádi, ale ona to týtý vyhrála? nemohla jsem uvěřit, vím že to bylo díky sháněním (ona si) hlasů, to bylo proste ee
prej jako za zpěv, když nic nenazpívala ani ň
omg namám jí ráda, a trapný bylo jak si myslela že trumfne beyoncku v lucerně bo co, tak to mě vážně totál dostalo.
nemám jí ráda *9* -
Prohlížím na internetu starší akce Ivety a pana Rychtáře. Jednou řekne to co po čase vyvrací. Zajímalo by mě zda se jedná o marketingový tah, nebo kdo z nich je větší blázen??
-
-
nejdivnější je na tom to,jak je všude doprovází Rychtářův mladší syn..ten starší ho po téhle aféře s IB prý zavrhl..jinak rozvod Rychtáře začne prý 27.února..
-
Musí každý do nich rýpat? Jsou svatí? ne. A jsme svatí my? Taky ne! Tak co to tu furt řešíte..Iveta je normální osoba, která dělá chyby, jako každý z nás ;)
-
-
Já Ivetě věřím, že se z toho vyhrabe. Nevadí, že to několikrát nevyšlo, pokud má pořád sílu se z toho dostat, tak šanci má, tak jí prosím pořád neposílejte do starýho železa nebo do blázince. Spíš bychom ji měli všichni vyjádřit podporu a ne ji úmyslně brát naději. Ivetko, naděje umírá poslední, takže si z těch řečí tady nic nedělej. Věřím, že to zvládneš.
-
-
Iveta ale nemá sílu se z toho dostat, to je ta tragédie. Potřebuje do psychiatrické léčebny (na tom není nic špatného, pár lidí by tam šlo dobrovolně), kde jí bude poskytnuta odborná pomoc, protože je jinak naprosto ztracená. Že přišla o jediné dítě, jí nevadí? Měla by makat a ne klukovi dělat jednu ostudu za druhou. Štaidl si rve vlasy, že se s něčím takovým zahazoval. Se vsadím.
-
-
nechte ji na pokoji, je to její život ..ne váš *3*
-
-
Nechte prosím Ivetu v klidu žít, čas ukáže jak to s ní bude dál. Nedávno jsem je potkala - Ivetu, Pepu a jejího synka Artura - v Karlových Varech na nákupech, vypadali všichni moc šťastně a spokojeně. Myslím si, že je Iveta v podstatě lepší člověk než ta spousta jejích pomlouvačů, kteří by rádi viděli, jak se jí nedaří.
-
-
to už je dlouho co se pořád potáci nechat bít v klidu to se ti řekne
-
Mílo, čas již ukázal... *15*
-
-